ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB
ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB » FORUM HAKKINDA » İstek önerileriniz ve Yardım » Atİlla TaŞ İle Soru Ve Cevap BÖlÜmÜ » [|]
| | |
Atİlla TaŞ İle Soru Ve Cevap BÖlÜmÜ
« | »
panci LANG_THREAD_MALE
Üsteğmen

images/avatars/avatar-833.jpg

09-18-2007
386

: 
LANG_MEMBERS_RATING_RATINGS

28 [?]
171,130
195,661

LANG_MEMBERS_USERLEVEL_NEEDEXP

Atİlla TaŞ İle Soru Ve Cevap BÖlÜmÜ       

MERHABA BEN ATİLLA BEY İLE SORU VE CEVAP BÖLÜMÜ İSTİYORUM.ONA SORULARIMIZI SORUCAĞIMIZ Bİ YER OLSUN.O DA SİTEYE GELDİKÇE SORULAN SORULARI OKUR VE CEVAPLAR.

panci :
BIÇAĞI VUR SİNEME
NE OLUR BENİ DİNLEME
KAÇ YIL OLDU HASRETİNE
ALIŞTIM ZANNETMİŞTİM
BEN YAPTIM,BİR SUÇTU
09-19-2007 16:02 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY

dilara LANG_THREAD_FEMALE
Üye

images/avatars/avatar-1345.jpg

06-29-2007
2,201

: 

37 [?]
1,153,493
1,209,937

ii fikirr ben bunu atillamın kendisinden duymak isitoyrdum bekarlar şarkısında el arabası neden sölenmiyo

canım aşkım sevgilim merak ettimde seni öpüyorum canımın içisiii kendine ii bak dualarımız üzerindedir(bu arada çok sevdişğim kişlere dediğimi bilin)

dilara :
`·.¸¸.·´´¯`··._.·DİLARATİLLA`·.¸¸.·´´¯`··._.·

Bugünü Yaşıyosam Yarının Seni Bana Getireceğine İnandığım İçindiR..!!!
09-20-2007 14:15 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_MSN

GamzeSel LANG_THREAD_FEMALE
Admin Gril

images/avatars/avatar-1456.jpg

06-20-2007
3,385

: 

40 [?]
1,803,796
2,111,327

Alinti:
Orjinal Yazari dilara
ii fikirr ben bunu atillamın kendisinden duymak isitoyrdum bekarlar şarkısında el arabası neden sölenmiyo

canım aşkım sevgilim merak ettimde seni öpüyorum canımın içisiii kendine ii bak dualarımız üzerindedir(bu arada çok sevdişğim kişlere dediğimi bilin)

klipte normal çekiminde söyleniyor ancak kral tv klibi o şekilde yayınlayamayacğını söylemesi üzwerine klipten okısım çıkarılmıştır...
dilara Smile

GamzeSel :
ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB www.atillatas.org GENÇLİK BAŞIMDA DUMAN www.video-klip.biz www.turkceklip.biz www.turkceklip.info www.melihgorgun.com
09-20-2007 15:05 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_AIM LANG_MEMBERS_YIM LANG_MEMBERS_MSN

panci LANG_THREAD_MALE
Üsteğmen

09-18-2007
386

: 

28 [?]
171,130
195,661

LANG_THREAD_THREADSTARTER_ALT

sorulara siz mi cevap verceksiniz ya da böyle bi yer açılcak mı?

panci :
BIÇAĞI VUR SİNEME
NE OLUR BENİ DİNLEME
KAÇ YIL OLDU HASRETİNE
ALIŞTIM ZANNETMİŞTİM
BEN YAPTIM,BİR SUÇTU
09-20-2007 16:17 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY

Admin Gril

06-20-2007
3,385

: 

40 [?]
1,803,796
2,111,327

yönetici olan diğer arkadaşlara ve sanatçımızın açılacak bütün konulara yetişmesi çok zor olabilir bu durum hayranlarında hayal kırıklığı yaratabilir...

GamzeSel :
ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB www.atillatas.org GENÇLİK BAŞIMDA DUMAN www.video-klip.biz www.turkceklip.biz www.turkceklip.info www.melihgorgun.com
09-20-2007 16:20 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_AIM LANG_MEMBERS_YIM LANG_MEMBERS_MSN

panci LANG_THREAD_MALE
Üsteğmen

09-18-2007
386

: 

28 [?]
171,130
195,661

LANG_THREAD_THREADSTARTER_ALT

Alinti:
Orjinal Yazari Gamzesel24
yönetici olan diğer arkadaşlara ve atilla taşa bunu sormam lazım ancak ozaman size cvp verebilirim sanatçımızın açılacak bütün konulara yetişmesi çok zor olabilir bu durum hayranlarında hayal kırıklığı yaratabilir...

zaten çoğu yere yazmdığı için bi problem olcağını sanmıyorum.ayrı ayrı her yere yazmaktansa böle tek bi yere yazması herkes içinde iyi olur bence.

panci :
BIÇAĞI VUR SİNEME
NE OLUR BENİ DİNLEME
KAÇ YIL OLDU HASRETİNE
ALIŞTIM ZANNETMİŞTİM
BEN YAPTIM,BİR SUÇTU
09-20-2007 16:22 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY

Admin Gril

06-20-2007
3,385

: 

40 [?]
1,803,796
2,111,327

isteğin biraz geç oldu ama yerine getirildi. geç olsun güç olmasınSmile

GamzeSel :
11-27-2007 21:31 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_AIM LANG_MEMBERS_YIM LANG_MEMBERS_MSN

xmeralx LANG_THREAD_FEMALE
AYIN ÜYESİ

images/avatars/avatar-1382.jpg

08-21-2007
1,046

: 

33 [?]
492,888
555,345

BENCE SÜPER Bİ FİKİR İNŞALLAH ÇABUK OLUR DA

xmeralx :
KİM BU GÖZLERİNDEKİ YABANCI DELİ RÜZGARIM?KİME BÖYLE DALIP GİTMELERİN?
11-28-2007 14:01 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_AIM LANG_MEMBERS_YIM LANG_MEMBERS_MSN

zeycey43 LANG_THREAD_FEMALE
Astsubay

images/avatars/avatar-1439.jpg

06-23-2007
231

: 

26 [?]
122,433
125,609

Alinti:
Orjinal Yazari Gamzesel24
Alinti:
Orjinal Yazari dilara

klipte normal çekiminde söyleniyor ancak kral tv klibi o şekilde yayınlayamayacğını söylemesi üzwerine klipten okısım çıkarılmıştır...
dilara Smile

nasıl yani?ne var ki onda?

zeycey43 :
hayat şahane herşey bahane=)
ama bu da her zman olmuyo işte=(
11-28-2007 17:15 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY

cemil LANG_THREAD_MALE
Yarbay

images/avatars/avatar-1377.jpg

12-05-2007
825

: 

31 [?]
301,374
369,628

Wink Wink Wink Wink ona soracak hiç birşeyim yok onu çok sevdiğimi söylesem yeter........ Wink Wink Wink Wink

cemil :
.::.:.:.:.:. geçmişin günahlarının gölgesi uzun olur.::.:.:.:.
12-09-2007 16:08 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_AIM LANG_MEMBERS_YIM LANG_MEMBERS_MSN

|
ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB » FORUM HAKKINDA » İstek önerileriniz ve Yardım » Atİlla TaŞ İle Soru Ve Cevap BÖlÜmÜ

LANG_GLOBAL_COPYRIGHT
{Wbb Seo Beta 0.3 © Copright WbbTr.NeT - TaMavRa} |Turkish Language © By LEVIS 501

Style by © ESoES © wbbTürk.biz....

www.turkce-klip.com
www.video-klip.biz
www.kralklip.net
www.turkce-klip.biz
MeHMeTŞaHaN
GaMZeSeL
MuSTaFaŞaHaN
SeViLaY aSLaN
www.eylemkizil.net
www.eylemkizil.com
www.cizgi-film.net
www.selinseher.net
EylemFanClub
www.bymett.com
www.mehmetsahan.com
www.mehmetsahan.net
www.yabancikip.net
www.turkceklip.info
www.kraltv.org
www.turkce-klip.net
www.melihgorgun.com
www.atillatas.org
www.mahsun-kirmizigul.net
www.youtubeseyret.com

Anahtarlar Atİlla TaŞ İle Soru Ve Cevap BÖlÜmÜ atilla taş, Atİlla TaŞ İle Soru Ve Cevap BÖlÜmÜ atilla taş resimleri, Atİlla TaŞ İle Soru Ve Cevap BÖlÜmÜ atilla tas, Atİlla TaŞ İle Soru Ve Cevap BÖlÜmÜ atilla taş video klipleri, Atİlla TaŞ İle Soru Ve Cevap BÖlÜmÜ atilla taş şarkıları ham çökelek, Atİlla TaŞ İle Soru Ve Cevap BÖlÜmÜ atilla taşı seyret , Atİlla TaŞ İle Soru Ve Cevap BÖlÜmÜ atilla taş dizileri zilyoner, Atİlla TaŞ İle Soru Ve Cevap BÖlÜmÜ bir atilla taş albümü atilla taş konserleri,