ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB
ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB » ATİLLA TAŞ ARAMIZDA » ATİLLA TAŞ"IN MESAJLARI » Canlarima Selamlar » [|]
| | |
(3): [1] 2 3
Canlarima Selamlar LANG_GLOBAL_THREAD_RATINGLANG_GLOBAL_THREAD_RATINGLANG_GLOBAL_THREAD_RATINGLANG_GLOBAL_THREAD_RATINGLANG_GLOBAL_THREAD_RATING
« | »
ATİLLATAS LANG_THREAD_MALE
ATİLLA TAŞ

images/avatars/avatar-1473.jpg

08-16-2007
14

: 
LANG_MEMBERS_RATING_RATINGS

15 [?]
6,674
7,465

LANG_MEMBERS_USERLEVEL_NEEDEXP

Wink Canlarima Selamlar       

Selam canlarım,hepinizi en içten duygularla kucaklarım.canlarım dedim gerçekten öylesiniz çünki,hepinizi takip ediyor nerdeyse teker teker tanıyorum.herşeyden önce bazen kendi kendime soruyorum bunları haketmek için ne yaptım beni bu kadar sevmeniz üstelik karşılıksız ve tertemiz bir şekilde,duygularımı anlatmam mümkün değil.sizlere minnettarım.allah bana bu sevgiyi haketmeyi nasip etsin.herbirinize teker teker sarılmak sizlerle dertleşmek.sizleri dinlemek tanımak ve anlamak isteri ve bunu yapacağız işallah.kendimi dünyanın en şanslı insanı olarak görüyorum çünki bence sizler dünyanın en iyi hayranlarınısınız e bende size hayranım,sevginin böylesini verecek kadar yüce insanlarsınız.keşke mümkün olsada hepinizi isim ism saysam sizleri tanıyor gibiyim.başta gamze ve diğer isimlerini bilmediğim emekleri geçen tüm arkadaşlarıma çooook teşekkür ederim.beni tanıdığınız için rahatça şunu söyleyebilirim.ilk bu siteyi ziyaret ettiğimde ve yazdıklarınızı okuduğumda gözlerim dolu dolu oldu demekki doğru birşeyler yapmışım bugünlük bu kadar yakında daha yakın olacağız sizleri çok ama çok seviyorum ve çok öpüyorum görüşmek üzere.

ATİLLATAS :
BU SİTEYE BİRAZ GEÇTE OLSA KAYIT OLDUM .COK MUTLUYUM CANPARCALARIM .EMEGİ GECEN HERKESE TESEKKURLER.ATİLLA NIZ TAS INIZ.
09-17-2007 23:47 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY

GamzeSel LANG_THREAD_FEMALE
Admin Gril

images/avatars/avatar-1456.jpg

06-20-2007
3,385

: 

40 [?]
1,803,798
2,111,327

KEŞKE ELİMİZDE OLSA SİZE DAHA İYİLERİNİ YAPABİLSEK ATİLLA SEN ÇOK DAHA İYİLERİNİ HAKEDİYORSUN...
SENİ ÇOK SEVİYORUZ ... CAN-I GÖNÜLDEN DESTEKLİYORUZ SANA İNANIYORUZ BİZİ KIRMAYIP BİZLERLE OLDUĞUN İÇİN SANA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ SEN GERÇEK BİR SANATÇISIN

GamzeSel :
ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB www.atillatas.org GENÇLİK BAŞIMDA DUMAN www.video-klip.biz www.turkceklip.biz www.turkceklip.info www.melihgorgun.com
09-17-2007 23:51 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_AIM LANG_MEMBERS_YIM LANG_MEMBERS_MSN

ayperisi LANG_THREAD_FEMALE
Er

images/avatars/avatar-34.jpg

07-01-2007
13

: 

15 [?]
6,795
7,465

abicim kurban olurum sana yaa
09-17-2007 23:53 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_MSN

ati2000 LANG_THREAD_MALE
Onbaşı

images/avatars/avatar-1459.jpg

07-21-2007
84

: 

22 [?]
42,172
49,025

SEN BİR TANESİN YA İYİKİ VARSIN ATİLLA İYİKİ VARSIN İNŞALLAH SENİ YAKINDAN GÖRME FIRSATI GEÇER ELİMİZE SENİNLE KONUŞMAK SENİNLE DERTLEŞMEK ÇOK GÜZEL OLUR...ALLAH YOLUNU DAİMA AÇIK ETSİN..... Pleased Pleased Pleased
09-18-2007 00:37 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY

niluefer-86
Moderator

images/avatars/avatar-1464.jpg

06-25-2007
1,506

: 

35 [?]
796,426
824,290

SEN DÜNYADA KI EN MUHTESEM SANATCISIN ATILLA! KESKE ELIMIZDEN GELSEDE DAHA COK SEVSEK SENI; AMA DAHA COGU MÜMKÜN DEGIL KI!!!! Smile

SENI COOOOOOK SEVIYORUZ!
09-18-2007 00:56 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY

ibrahim LANG_THREAD_MALE
Onbaşı

images/avatars/avatar-1133.jpg

07-07-2007
57

: 

20 [?]
29,405
29,658

sen dünyada tanıdığım en iyi sanatçısın heryerde senden bahsediyorum ham çokelek şarkısını ilkokulda 23 nisanda söylemiştim onun için köyümde beni atilla taş diye çağırıyorlar seni görmek konserine gitmek ve konuşup imza almak en büyük dileğim allah istediğin herşeyi sana versin inşallah bi kere olsun görüşürüz
09-18-2007 09:46 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY

dilara LANG_THREAD_FEMALE
Üye

images/avatars/avatar-1345.jpg

06-29-2007
2,201

: 

37 [?]
1,153,494
1,209,937

ATİLLA ABİCİMMM??? İNANAMIYORUM YAAA BÖYLE DEDİĞİNE İNANAMIYORUMM SENİ TÜM KALBİMLE SEVİYORUM VEDE SEVİYORUZZ HATTA BİR ÖMÜR BOYU SEVİCEZDE.. SEN ÇOKTAN KALBİMİZE TAKT KURMUŞ BİR İNSANSIN . BİZE KARŞI EMEĞİN BÜYÜK ARTIK SENİ DAHA YAKINDAN GÖRDÜĞÜMÜZ İÇİN SANA MİNNETTARIM: BENİM AKLIMDAN 1 SNY BİLE ÇIKMIYORSUNKİ !OKULDA BİLE BANA ARTIK ATİLLACI DİYORLAR SENİ NASIL SEVDİĞİMİ ONLAR BİLE ANLIYORLAR! AMA BEN SENİ ÇOOOOK ÖZLEDİM SİTEDEKİ ARKADAŞLARADA SORABİLİRSİN HASRETİMDEN HERGÜN AMA HERGÜN MAFULUYORDUM ÇOK! ÖZLEM ACISI ÇEKİYORDUM ŞİMDİ MESAJINI ALDIĞIMA ÇOK SEVİNDİM AMA BİRDE SESİNİ DUYABİLSEM; SENİ ASLA RAHATSIZ ETMEK İSTEMİYORUM, YALNIZCA MAHMUT AMCAMIN SENİ ÇAĞIRMASINI BEKLİYORUM ÇAĞIRDIĞI ZAMAN İŞALLAHHH 1,5 KERE GÖRÜŞMÜŞ OLURUZ SENİ TÜM KALBİYLE SEVEN SENİ SÜREKLİ TAKİP EDEN, EN BÜYÜK SEVENLERİNİN İÇİNDE OLAN KÜÇÜK BİR KIZ ::: DİLARA:::

dilara :
`·.¸¸.·´´¯`··._.·DİLARATİLLA`·.¸¸.·´´¯`··._.·

Bugünü Yaşıyosam Yarının Seni Bana Getireceğine İnandığım İçindiR..!!!
09-19-2007 13:43 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_MSN

panci LANG_THREAD_MALE
Üsteğmen

images/avatars/avatar-833.jpg

09-18-2007
386

: 

28 [?]
171,130
195,661

HEP BİRLİKTE EL ELE VERİRSEK DİĞER ÜNLÜ KİŞİLERİ KISKANDIRACAK İŞLER YAPABİLİRİZ
YA BENİM SANA SORCAM 2 SORUM VARDI.UMARIM CEVAPLARSIN.

1.SENİN Bİ ANNE DAVAN VARDI.ADIYAMANLI Bİ KADIN BEN ONUN ANNESİYİM DEMİŞTİ.DNA TESTİ FALAN YAPILCAKTI NE OLDU O İŞ.

2.SEN Bİ RÖPORTAJINDA AĞLAYARAK,BİZLERİN HAYATINA ÖZENMEYİN.BİZLERİN HAYAT KÖTÜ.ÖZENECEKSENİZ HZ.MUHAMMEDİN HAYATINA ÖZENİN DİYODUN.HALA O DÜŞÜNCEN GEÇERLİ Mİ?

panci :
BIÇAĞI VUR SİNEME
NE OLUR BENİ DİNLEME
KAÇ YIL OLDU HASRETİNE
ALIŞTIM ZANNETMİŞTİM
BEN YAPTIM,BİR SUÇTU
09-19-2007 16:01 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY

Zafer.Sert LANG_THREAD_MALE
Administrator

images/avatars/avatar-1467.jpg

06-20-2007
1,271

: 

34 [?]
677,282
677,567

BİZİ YALNIZ BIRAKMAYACAĞINI TEKRAR UĞRAYACAĞINI KİŞİSEL OLARAK TAHMİN EDİYORDUMMM
SENİN GİBİ KİŞİLİKLİ SANATÇI BİR İNSANIN HAYRANI OLDUĞUM İÇİN ÇOK MUTLUYUM SENİ ÇOK SEVİYORUZ.

Zafer.Sert :
09-19-2007 20:40 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_AIM LANG_MEMBERS_YIM LANG_MEMBERS_MSN

sugargirl
Er

06-23-2007
2

: 

10 [?]
1,061
1,454

Wink teşekkürler       

Allahım inanamıorm işte bu yaaaa.. Siteye girerek konu açmanız bile bize verdiğiniz değeri çok açık bi şekilde gösteriyor ve daha fazlasını vaadediyorsunuz.. çokkk iyisiniz yaaa.... sizi çoooooooookkkkkk seviyoruz.. size içtenlikle en samimisinden beşyıldızlı teşekkür ediyoruz Big Grin gerçekten çok teşekkürler
09-19-2007 20:48 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_MSN

bebeto LANG_THREAD_MALE
Onbaşı

images/avatars/avatar-1358.jpg

07-16-2007
30

: 

18 [?]
15,217
17,484

atillataş adlı üyenin gerçekten atilla taş olduguna hala inanasım gelmıyor.atilla abii çok büyük bir insan.seni sewiyorum atilla abii.bu sevgi gercekten kalpten gelıyor.eger gercekten atillataş adlı üye sen isen bende senınle konusmak istiyorum.umarım bu yazdıklarımı okursun.
09-19-2007 20:48 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY

Zafer.Sert LANG_THREAD_MALE
Administrator

images/avatars/avatar-1467.jpg

06-20-2007
1,271

: 

34 [?]
677,282
677,567

Alinti:
Orjinal Yazari bebeto
atillataş adlı üyenin gerçekten atilla taş olduguna hala inanasım gelmıyor.atilla abii çok büyük bir insan.seni sewiyorum atilla abii.bu sevgi gercekten kalpten gelıyor.eger gercekten atillataş adlı üye sen isen bende senınle konusmak istiyorum.umarım bu yazdıklarımı okursun.

sitemiz resmi fan club oldu... KENDİ KAFAMIZA GÖRE YAPMADIK DEĞİL Mİ...

ARTIK İNANSAN ÇOK İYİ OLUR BU ANIN TADINI ÇIKAR...
ATİLLA TAŞ SİTEMİZİN ADMİNİ İLE BİZLER İÇİN İLETİŞİM DE ...

Zafer.Sert :
09-19-2007 20:51 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_AIM LANG_MEMBERS_YIM LANG_MEMBERS_MSN

GamzeSel LANG_THREAD_FEMALE
Admin Gril

images/avatars/avatar-1456.jpg

06-20-2007
3,385

: 

40 [?]
1,803,798
2,111,327

Alinti:
Orjinal Yazari bebeto

UMARIM GEÇ OLMADAN İNANIRSIN Smile
ATİLLA İLE TELFONDA SİTE İLE İLGİLİ GÖRÜŞME YAPIYORUM DAHA ÖNCE GÖRÜŞME ANINDA ÇEKİLEN BİRKAÇ RESİM EKLEDİM
RESİMLERE ALTTAKİ LİNKTEN BAKABİLİRSİN
http://www.atillatas.org/forum/thema1201...n-Mesaj-Var.htm

AYRICA SİTEMİZ RESMİ FAN CLUB OLMUŞTUR BUNU DA ATİLLA TAŞIN İZNİ İLE OLMUŞTUR YANİ YİNE BİR GÖRÜŞME SONUCU OLMUŞTUR AYRICA KENDİLERİ DAHA ÖNCE KENDİSİ İÇİN YAPILAN SİTELEERE DE GEZİYORDU BUNDA İLETİŞİME GEÇME FIRSATI YAKALAYINCA SİTEMİZDE FIRSAT BULDUKÇA MSJ ATIYOR İNŞ. DAHA DA ATACAKTIR.

GamzeSel :
ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB www.atillatas.org GENÇLİK BAŞIMDA DUMAN www.video-klip.biz www.turkceklip.biz www.turkceklip.info www.melihgorgun.com
09-19-2007 21:01 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_AIM LANG_MEMBERS_YIM LANG_MEMBERS_MSN

Cansel LANG_THREAD_FEMALE

images/avatars/avatar-1388.jpg

06-20-2007
526

: 

30 [?]
280,286
300,073

SEN BİR TANESİN Smile
SENİ ÇOOOOOOOOOOK SEVİYORUMMMM...
SENİ SAHNELERDE GÖRMEKTEN ÇOK MUTLLUYUZ UZUN ARALAR VERİP BİZLERİ HASRETİNLE BAŞBAŞA BIRAKMA...
09-19-2007 21:10 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY

ezgiezgi LANG_THREAD_FEMALE
Çavuş

images/avatars/avatar-34.jpg

06-25-2007
193

: 

26 [?]
102,002
125,609

Wink İNANAMIYORUM YA ATİLLAMIZ TAŞIMIZ.SENİ ÇOK SEVİYORUM SEN HERŞEYİN EN MÜKEMMELİNE LAYIKSIN HİÇ ŞÜPHESİZ HEMDE.ALLAHIM BANA BİRGÜN SANA DOYA DOYA SARILMAMI NASİP EDER İNŞALLAH.BİZLERİ YALNIZ BIRAKMA SENSİZ BIRAKMA NOLUR.DAHA NELER NELER DEMEK İSTERDİM SANA BİR BİLSEN...SANA SEVGİMİZ ÇOOOOOOOOOOK BÜYÜK ÇOOOOOOOOOOK SAMİMİ.

ezgiezgi :
Atillam seni çok seviyorum
09-20-2007 00:09 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY

pınar-ıtır LANG_THREAD_FEMALE
Er

07-08-2007
3

11 [?]
1,545
2,074

Tongue!       

HOŞGELDİN ATİLLA TAŞ SİTEYE SENİN YERİNE HAYRANLARIN SİTE KURMUŞ İNŞALLAH SÖZLERİNİ TUTARSIN ATİLLA TAŞ BİZİ TANIMIŞSINDIR MUTLAKA MERSİN DEN ITIR PINAR
09-21-2007 21:39 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY

Er

07-08-2007
3

11 [?]
1,545
2,074

EĞER BİDAHA SİTEYE BAĞLANIRSA ATİLLA TAQŞ GAMZECİM HABER VERİRSEN SEVİNİRİZ
09-21-2007 21:42 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY

Er

07-08-2007
3

11 [?]
1,545
2,074

Happy GAMZECİM SANA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ SAYENDE 9 YILLIK BİRİKTİRDİĞİMİZ ŞEYLERİ SÖYLEDİK.
09-22-2007 14:13 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY

hümeyra
banlanan grup

09-21-2007
46

: 

19 [?]
20,251
22,851