Selam canlarım,hepinizi en içten duygularla kucaklarım.canlarım dedim gerçekten öylesiniz çünki,hepinizi takip ediyor nerdeyse teker teker tanıyorum.herşeyden önce bazen kendi kendime soruyorum bunları haketmek için ne yaptım beni bu kadar sevmeniz üstelik karşılıksız ve tertemiz bir şekilde,duygularımı anlatmam mümkün değil.sizlere minnettarım.allah bana bu sevgiyi haketmeyi nasip etsin.herbirinize teker teker sarılmak sizlerle dertleşmek.sizleri dinlemek tanımak ve anlamak isteri ve bunu yapacağız işallah.kendimi dünyanın en şanslı insanı olarak görüyorum çünki bence sizler dünyanın en iyi hayranlarınısınız e bende size hayranım,sevginin böylesini verecek kadar yüce insanlarsınız.keşke mümkün olsada hepinizi isim ism saysam sizleri tanıyor gibiyim.başta gamze ve diğer isimlerini bilmediğim emekleri geçen tüm arkadaşlarıma çooook teşekkür ederim.beni tanıdığınız için rahatça şunu söyleyebilirim.ilk bu siteyi ziyaret ettiğimde ve yazdıklarınızı okuduğumda gözlerim dolu dolu oldu demekki doğru birşeyler yapmışım bugünlük bu kadar yakında daha yakın olacağız sizleri çok ama çok seviyorum ve çok öpüyorum görüşmek üzere.
KEŞKE ELİMİZDE OLSA SİZE DAHA İYİLERİNİ YAPABİLSEK ATİLLA SEN ÇOK DAHA İYİLERİNİ HAKEDİYORSUN...
SENİ ÇOK SEVİYORUZ ... CAN-I GÖNÜLDEN DESTEKLİYORUZ SANA İNANIYORUZ BİZİ KIRMAYIP BİZLERLE OLDUĞUN İÇİN SANA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ SEN GERÇEK BİR SANATÇISIN
SEN BİR TANESİN YA İYİKİ VARSIN ATİLLA İYİKİ VARSIN İNŞALLAH SENİ YAKINDAN GÖRME FIRSATI GEÇER ELİMİZE SENİNLE KONUŞMAK SENİNLE DERTLEŞMEK ÇOK GÜZEL OLUR...ALLAH YOLUNU DAİMA AÇIK ETSİN.....
sen dünyada tanıdığım en iyi sanatçısın heryerde senden bahsediyorum ham çokelek şarkısını ilkokulda 23 nisanda söylemiştim onun için köyümde beni atilla taş diye çağırıyorlar seni görmek konserine gitmek ve konuşup imza almak en büyük dileğim allah istediğin herşeyi sana versin inşallah bi kere olsun görüşürüz
ATİLLA ABİCİMMM??? İNANAMIYORUM YAAA BÖYLE DEDİĞİNE İNANAMIYORUMM SENİ TÜM KALBİMLE SEVİYORUM VEDE SEVİYORUZZ HATTA BİR ÖMÜR BOYU SEVİCEZDE.. SEN ÇOKTAN KALBİMİZE TAKT KURMUŞ BİR İNSANSIN . BİZE KARŞI EMEĞİN BÜYÜK ARTIK SENİ DAHA YAKINDAN GÖRDÜĞÜMÜZ İÇİN SANA MİNNETTARIM: BENİM AKLIMDAN 1 SNY BİLE ÇIKMIYORSUNKİ !OKULDA BİLE BANA ARTIK ATİLLACI DİYORLAR SENİ NASIL SEVDİĞİMİ ONLAR BİLE ANLIYORLAR! AMA BEN SENİ ÇOOOOK ÖZLEDİM SİTEDEKİ ARKADAŞLARADA SORABİLİRSİN HASRETİMDEN HERGÜN AMA HERGÜN MAFULUYORDUM ÇOK! ÖZLEM ACISI ÇEKİYORDUM ŞİMDİ MESAJINI ALDIĞIMA ÇOK SEVİNDİM AMA BİRDE SESİNİ DUYABİLSEM; SENİ ASLA RAHATSIZ ETMEK İSTEMİYORUM, YALNIZCA MAHMUT AMCAMIN SENİ ÇAĞIRMASINI BEKLİYORUM ÇAĞIRDIĞI ZAMAN İŞALLAHHH 1,5 KERE GÖRÜŞMÜŞ OLURUZ SENİ TÜM KALBİYLE SEVEN SENİ SÜREKLİ TAKİP EDEN, EN BÜYÜK SEVENLERİNİN İÇİNDE OLAN KÜÇÜK BİR KIZ ::: DİLARA:::
BİZİ YALNIZ BIRAKMAYACAĞINI TEKRAR UĞRAYACAĞINI KİŞİSEL OLARAK TAHMİN EDİYORDUMMM
SENİN GİBİ KİŞİLİKLİ SANATÇI BİR İNSANIN HAYRANI OLDUĞUM İÇİN ÇOK MUTLUYUM SENİ ÇOK SEVİYORUZ.
Allahım inanamıorm işte bu yaaaa.. Siteye girerek konu açmanız bile bize verdiğiniz değeri çok açık bi şekilde gösteriyor ve daha fazlasını vaadediyorsunuz.. çokkk iyisiniz yaaa.... sizi çoooooooookkkkkk seviyoruz.. size içtenlikle en samimisinden beşyıldızlı teşekkür ediyoruz
gerçekten çok teşekkürler
atillataş adlı üyenin gerçekten atilla taş olduguna hala inanasım gelmıyor.atilla abii çok büyük bir insan.seni sewiyorum atilla abii.bu sevgi gercekten kalpten gelıyor.eger gercekten atillataş adlı üye sen isen bende senınle konusmak istiyorum.umarım bu yazdıklarımı okursun.
Orjinal Yazari bebeto
atillataş adlı üyenin gerçekten atilla taş olduguna hala inanasım gelmıyor.atilla abii çok büyük bir insan.seni sewiyorum atilla abii.bu sevgi gercekten kalpten gelıyor.eger gercekten atillataş adlı üye sen isen bende senınle konusmak istiyorum.umarım bu yazdıklarımı okursun.
sitemiz resmi fan club oldu... KENDİ KAFAMIZA GÖRE YAPMADIK DEĞİL Mİ...
ARTIK İNANSAN ÇOK İYİ OLUR BU ANIN TADINI ÇIKAR...
ATİLLA TAŞ SİTEMİZİN ADMİNİ İLE BİZLER İÇİN İLETİŞİM DE ...
Orjinal Yazari bebeto
UMARIM GEÇ OLMADAN İNANIRSIN
ATİLLA İLE TELFONDA SİTE İLE İLGİLİ GÖRÜŞME YAPIYORUM DAHA ÖNCE GÖRÜŞME ANINDA ÇEKİLEN BİRKAÇ RESİM EKLEDİM
RESİMLERE ALTTAKİ LİNKTEN BAKABİLİRSİN http://www.atillatas.org/forum/thema1201...n-Mesaj-Var.htm
AYRICA SİTEMİZ RESMİ FAN CLUB OLMUŞTUR BUNU DA ATİLLA TAŞIN İZNİ İLE OLMUŞTUR YANİ YİNE BİR GÖRÜŞME SONUCU OLMUŞTUR AYRICA KENDİLERİ DAHA ÖNCE KENDİSİ İÇİN YAPILAN SİTELEERE DE GEZİYORDU BUNDA İLETİŞİME GEÇME FIRSATI YAKALAYINCA SİTEMİZDE FIRSAT BULDUKÇA MSJ ATIYOR İNŞ. DAHA DA ATACAKTIR.
İNANAMIYORUM YA ATİLLAMIZ TAŞIMIZ.SENİ ÇOK SEVİYORUM SEN HERŞEYİN EN MÜKEMMELİNE LAYIKSIN HİÇ ŞÜPHESİZ HEMDE.ALLAHIM BANA BİRGÜN SANA DOYA DOYA SARILMAMI NASİP EDER İNŞALLAH.BİZLERİ YALNIZ BIRAKMA SENSİZ BIRAKMA NOLUR.DAHA NELER NELER DEMEK İSTERDİM SANA BİR BİLSEN...SANA SEVGİMİZ ÇOOOOOOOOOOK BÜYÜK ÇOOOOOOOOOOK SAMİMİ.