ATİLLA TAŞ BUZDA DANS DA YER ALACAK ÜNLÜ SANATÇILAR ARASINDA ADI YAZILI OLDUKTAN SONRA ATİLLA İLE İRTİBATA GEÇTİK
ATİLLA TAŞ BUZDA DANS YARIŞMASI İÇİN ÇALIŞMALARA BAŞLADIĞINI BELİRTTİ.
ARKADAŞLAR HEPİNİZ BUZDA DANS YARIŞMASINDAN KORKUYOR ÇEKİNİYORSUNUZ KORKUNUZU BİLİYORUZ ANCAK ATİLLA TAŞ ŞİMDİDEN ÇALIŞMALARA YOĞUN TEMPO DA DEVAM EDİYOR. YARIŞMADA HERHANGİ BİR KUSUR OLMAMASI İÇİN...
BİZLERDE YARIŞMADA ATİLLA İLE BERABER OLMALIYIZ... ONU BÜTÜN KALBİMİZ VE YARIŞMA KURALLARI İÇİNDE (SMS) DESTEKLEMELİYİZ...
bu başlık altında lütfen kim kaç oy attı ben şu kadar attım senden çok attım gibi konulara girilmemsi önemle duyrulur herkesin sağlayabileceği destek oranı farklı olabilir herkes elinden geldiğince msjlarını atsın o zaman gelince ben şu msj gönderdim denebilir ama şuanda çok erken ...
Gamzecigim cok haklisin canim, arkadaslar Gamzeyi dinleyelim lütfen. Herkes elinden geldigince oy kullansa yeter. Gamze acaba simdiden bir duyum aldinmi, biliyorum cok erken ama almanyadanda oy yollayabiliyormuyuz acaba?
tam olarak araştırmadım ancak daha önceki tv programalarında Almanyadan msj gönderildiğini hatırlıyorum...
ALMANYADA YAŞAYAN TÜRKLERİN SAYISI ÇOK OLDUĞU İÇİN BU İHTİMAL YÜKSEK...
bu başlık altında lütfen kim kaç oy attı ben şu kadar attım senden çok attım gibi konulara girilmemsi önemle duyrulur herkesin sağlayabileceği destek oranı farklı olabilir herkes elinden geldiğince msjlarını atsın o zaman gelince ben şu msj gönderdim denebilir ama şuanda çok erken ...
ben ama senden daha çok attım gibi kelimeler kullanmadımki öle bi niyetimde yoktu zatenn yani merakımdan sormuştumm hatalıysam çok özür dilerim
sana özel olarak bişe söylenmedi değilmi yazdıklarımı lütfen tekrar oku anlayana kadar incele burada o konusma sonrasında çıkabilecek konuşma şekilleri o şekilde olması istenmiyor deniyor...