arkadaşlar atilla taş ile şimdi görüştüm hepinize çok selamı var bizleri yalnız bırakmadı devamlı burada olacağını söyledi forum radio işine de ılımlı yanaştı foruma tekrar gireceğini söyledi SİZLERİ ÇOK SEVDİĞİNİ SÖYLEDİ SELAMLARINI İLEtTİ...
ATİLLANIN GİRİP SADECE MESAJ ATMAKLA KALMAYACAĞINI TAHMİN EDİYORDUMM TEKRAR GÖRÜŞMENİZİ TEMENNİ EDİYORUM ATİLLANIN DA SİTEMZİE TEKRAR GİRECEĞİNİ UMUYORUM ÇOK TEŞEKKÜRLER ATİLLA SEN GERÇEKTEN ÇOK İYİ KALPL İ BİR SANATÇISIN...
aleykümselam atilla abicim acaba ne zamn gireceksin siteye keşke bilebilsem ama bende seni çok seviyorum canım atilla abicim 1 kere senle karşılıklı konuşmak isterdim canım benim her zaman kalbimizdesin
gamze gerçekten çok saol...bizimle bütün bunları paylaştığın için.inşallah bu açılışın devamı güzel gelcek inanıyorum herkes sesini duyurabilcek..iyiki varsınız
evet arkadaşlar teşekkür ederim
( BU ŞANSI ELDE EDEBİLMEK İÇİN NE KADAR KAÇ YILDIR ÇABA SARFETTİĞİMİ HEPİNİZ AZ ÇOK BİLİYORSUNUZ DEĞİLMİ ARTIK O KADAR DA OLSUN
)
[/SIZE]gercekten süper bi habermiş
tşkler gamze bu arada aslm atilla abimiz bu yasdıklarımızı görmesi onu ne kadar çok sevdiğimizi bilmesi ne kadar güzel bi duygudur sunu bilsinki hiç bi zaman yalnız değil o sadece hep böle kalsın onun gibi dürüst bi sanatcı yokdur seyy bide burak kut
bu iki sanatcıya hayranım onlar benm canım yaa
burak kut ve atilla taş abilerim ikinize bayılıyorum sizden baska sanatcı yok sizin sesinizden baska ses yokkkkkkkkk