atilla aranızda.sizi çok seviyor edilla gamze nilufer ve herkese duyurulur.
biliyorum bıraz gec oldu ama artık bende aranıza katıldım sızı sahıpsız bırakamazdım asklarım.ınanmayanlar olacaktır en kısa zamanda edillay la temasa gececegım gamzesel yarın senı arıcam sızlerı cok sevıyorum sımdılık bysss.
KONU: atilla aranızda.sizi çok seviyor edilla gamze nilufer ve herkese duyurulur.
bu yazıların sana ait olduğundan hiç şüphem yok aramıza katılmana çok çok sevindim ve diğer arkadaşlarında sevineceğine eminim
daha öncede gamze ile telefonda konuştuğunu bildiğim için senin gerçekten ATİLLA TAŞ olduğundan hiç şüphem yok
aaaaaaaaa
çok mutlu oldum
aramıza katılacağınıza emindimmmm
sizin dahaa önceki temazslarınızı biliyordumm
bizi çook mutlu ettiniz lütfen sitemize girin bizleri yalnız bırakmayınn
SİTEMİZDE RADİO OLAYI ARAŞTIRIYORUZ... SİZİNLE ORADA SİTEYE CANLI YAYIN YAPMAK İSTİYORUZ
CANSEL GAMZE TOPRAK SEVİLAY VE ZAFER
ATİLLA BİZLER SENİN GERÇEKTEN KARŞILIKSIZ ÇOK SEVEN 450 KİŞİDEN OLUŞAN ATİLLA HAYRANLARINI TEK ÇATI ALTINDA TOPLAMAYI BAŞARABİLEN BİR SİTEYİZ...
VE MÜMKÜNSE BİZLER SENİNLE BİRGÜN BİR GÖRÜŞME TALEP EDİYORUZ AĞIRLIK OLARAK İST. GRUBU NEREDE KONSRİN OLURSA ORADA BULUNAN HAYRANIMIZ KESİNLİKLE GELİYOR KONSERİNE KAÇIRMIYORUZ ONUN BİLGİLERİ İLE KENDİMİZİ ÇOK GÜNCEL TUTUYORUZ...
SENİN DE ARAMIZA GELMEN İLE ÇOK DAHA FAZLA AKTİF OLACAĞIMIZA İNANIYORUM....
BURADA OLMAN ÇOK GÜZEL TEŞEKKÜR EDİYORUM...
AYRICA GAMZE SENİ TEBRİK EDİYORUM 7,5 YILLIK SERÜVENİN SONNDA ATİLLAYA ULAŞTIIINN ATİLLA BİZLERLE OLMASA DA GAMZE İLE GÖRÜŞMENİ RİCA EDİCEM O OLMASA BİZLER BURADA OLMAYACAKTIR SANA DA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM...
atilla h.g
Her ne kadar bu siteye yeni gelsemde seni burda görmek beni çok mutlu etti.Albümlerin çıktığından beri sana hayranım bi aralar kaybolunca hiç çıkmayacaksın sandım ama süper bi çıkış yaptın.Sen ve şarkıların harikasınızzz tekrar HOŞGELDİN
Orjinal Yazari lady_baby
bakım eger bu bi şakaysaa çok üsülürümmm
kaç yıldırr bekledim bu anııı nolur şaka olmasınnn
şaka değil güzelim üzülmeyeceksin atilla taş gerçektenn...
DAHA ÖNCE DE SİTEMİZ İLE İLGİLİ ÖVGÜ DOLU SÖZLERLE BAHSETMİŞTİ VE TAKİP EDİYORDU ŞİMDİ GELDİ ÜYE OLDU BİZLERLE SOHBET ETMEK İÇİN ONU NE KADAR SEVDİĞİMİZİ ARTIK ATİLLANIN KENDİSİNE SÖYLEYECEĞİZ...
atilla abi sensin hee en sonunda geldin mi aramızaaa hoş geldin aramıza yaa çok duygulandım yaa ağlıyorumm
seni öle çok seven varki bu sitedee hele ben senin için hergün ölüp ölüp diriliyorum vede benim gibi birçok kişi bizi sakın yalnız bırakma seni çok seviyoruz bu arada ben dilara daha küçüğüm ama senin hayranın olarak kendimi büyük görüyorumm
seni çok seviyoruzzz çok teşekkür ediyorum çokk
arkadaşlar ben 10 gün yokum istenbulda urfaya gidicem ama geldiğimde ilk işim siteye girmek olucak benim yerime bol bol konuşun atilla abimle olur mu? sizin gibi ii arkadaşlara sahip olduğum için gurur duyuyorum kendimle ve seni sevdiğim içinde atilla abicim
yeryüzünün en iyi sanatçısı hoşgeldin çocukluğumdan beri seni dinliyorum atilla abi inşallah birgün seni görme fırsatım olur antalyaya konsere gelirsen çok mutlu olurum (((hoşgeldin hayatımıza)))