Arkadaşlar atilla taşı kaç defa canlı görme dinleme imkanı buldunuz...
ücretlş veya ücretsiz konserini, gece klupleri, sahne aldığı yerler iyada sokakta dışarıda mahallede kaç kez atillayı nerede nasıl gördünüz...
anlatın bizlerle o güzel unutulmaz anılarınızı bu başlık altında paylaşın...
Yaln1zca 1 konserine gidebildim sahnenin hemen alt1ndan izleme imkan1 bulab1ld1m harikayd1 bu arada tuzladaki konser duyumun dogru bende ondan bahsediyorum zaten. 1 saatti yetmedi ama muhtesemdi
vallaha ankarada benim bildiğim iki kere konseri oldu ve ikisine de gittim.ilkinde uzaktan görmekle yetinebilidm ama ikincisinde ne yapıp ne edip ona ulaştım
bi daha konser istiyorumm...
valla ben atilla tasın konserine gittim 9 yasımdayken gittim yalovada bir konser vermişti ben istanbulda oldugum icin istanbuldan dogru yalobaya gittim sırf atilla tas icin gittim onu görmeyı cok istedigim icin guzel bır konserdi konser sonrası bır hotelde kaldı 3 gece zaten bıze yakındı hotel adını vermeyeyım reklam olmasın işte orda atilla tası görmeye abım ben amcamın oglu dayımın oglu falan gittik atilla tas geziye cıktıgını ögrendik bekledik işte atilla tas geldi ben hemen boynuna atladım o kadar tatlıydıki tvlerde gördugunuzun aynısıydı hıc degısen bır sey yoktu her sey aynıydı gulumsemesi bakısları kibarlıgı o 10 dakka bana 10 saat geldi cok hos bır vakit gecirdim ve cok mutlu oldum o gece hıc uyumadım sabahladım resmen hıc bır sanatcıya böle sevmezdım ben ama atilla abi olunca akan sular duruyor
bırde şu hikayem var
ben atilla tası görunce nasıl hayranlık basladı
ben evde canım cok sıkılmıştı hıc bır sey zevk falan vermıyordu sıkıntıdan patlamıştım neyse uykum gelmişti gunduz söle kestıreyım dedim ruyamda atilla tasa benzeyen bırını gördum surekli bana guluyordu benı sev benı sev bana hayran ol falan dıyordu benım ruyamda böle söyluyordu bende onun peşinden kosuyorum neyse uyandım işte televızyonu actım reklamlarda atilla tasın albumu cıktı dıyor falan bende baktım aynısı ruyamda gördugum kişi sanatcıymış meger alla alla dedim bu ne ilginc Allahın işine bak sen ve o anda atilla abiyi o gunden beri cok hayranlık basladı her zaman devam edıyor
ben 7 yaşındaydım kayseri ye gelmişti annemle babam gittlier ama beni götürmediler
ozaman çok ağlamıştım hatırladıkca da ağlıyorum
ama bidaha kayseriye gelsin neolursa olsun gidcem
yerel belediye konserlerinden birine de ben gitmiştim... birinde de telefonla dinledim arkadasım gitmişti şarkıları canlı dinlemiştim oy asiye türküsünü seslendirmişti cok güzeldi. başka bir konserini degamzenin sayesinde izlemiştim benim konserler sıralaması bu kadar.