Atilla Taş ın ünlü olmadan önce işte hayatında geçirdği ilginç bir kaç şeyi biliyorum askerliğini yaparken gazi olmasını sonra ist bir restourant ta komilik yaptığını ve ço kez hayata yenik düşüp hayata veda etmek istediğini erol köseye demo kasetini verip şarkıcı olmaya ilk adımı attığını ve ilk albümünde anonim şarkılarının dışında ço ğu şarkıyı kendisinin yazdığını...2000 yılında çıkardığı emmilenyum albümünün ilk klibi olan emmi klibini mısır çöllerinde çektiğini ateş böceği klibinde aysel gürel ile oynadığını adanalı olduğunu ne yazıkki fb li olduğunu tek kusuru bu atinin
ve ilk çıktığı zamn sesinin çok yükses oktavlara çıktığını daha sonraları yurt dışında sinema ve ingilizce eğitimi aldığını biliyorum...aklıma gelen ilk şeyler bunlar daha bilmediğimiz çok şey var tabi...
konuma istediğim cevapları tam anlamı olarak ati2000 arkadaşımdan başka veren olmamış arkadaşlar konu atillanın bilinmeyenni söyleyelim ki diğreleri öğrensin farklı bişeler
ben de ikizinin olduğunu söyliyim bari.siz zaten biliounuzdur dea yeniler varsa onlar da görür
bu arada düşmanımsın şarkısını da çok sevdiğimi söylemek istiyorum
Benim hayatımda en önemli ve en çok sevdiğim insanlardan birisidir.
Gerçekten!!! Abi seni seviyorum. Senin gözlerinde ağzında her zaman mutluluğunu görmek istiyorum.
bende atilla taşın kızının on yedi yaşında olduğunu biliyorum allah uzun ömür versin . atilla seni çoooooooooooook seviyorum inşallah daha başarılı olursun . senden bu beklenir.