ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB
ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB » Kültür - Sanat » Benim Memleketim » KüTaHyA Porselenİ » [|]
| | |
KüTaHyA Porselenİ
« | »
dilara LANG_THREAD_FEMALE
Üye

images/avatars/avatar-1345.jpg

06-29-2007
2,201

: 
LANG_MEMBERS_RATING_RATINGS

37 [?]
1,153,689
1,209,937

LANG_MEMBERS_USERLEVEL_NEEDEXP

KüTaHyA Porselenİ       

Dünyanın porseleni Kütahya’dan

Kütahya Porselen Fabrikası, 2 bin 500 personeliyle dünyanın en büyük ikinci fabrikası olma özelliği taşıyor. Fabrikada el emeği göz nuru ürünler, büyük bir ustalıkla üretiliyor.

1973 yılında kurulan ve 160.000 m2 kapalı alana sahip Kütahya Porselen Fabrikası, dünyanın ikinci büyük proselen üreticisi konumunda bulunuyor.

Fabrikayı gezen basın mensuplarına porselenin tarihi ile ilgili bilgi verildi. Gezi sırasında porselenin sofralarımıza geliş öyküsü örneklerle anlatıldı. Hamurun işlenerek el emeği göz nuru ile nasıl süslendiği detaylı bir şekilde gösterildi.

Genel Müdür Rüşdü Düvel, 32 yıllık bir geçmişe sahip olduklarını belirterek, “Kütahya porselen bugün yıllık 50 milyon parçalık üretim kapasitesi ile Avrupa’nın ikinci büyük üreticisi konumundayız” dedi.

‘HEDEFİMİZ KÜTAHYA PORSELENİ DÜNYA MARKASI YAPMAK’
Düvel, kent ekonomisine de önemli katkılar sunduklarını ve binlerce gence imkan sağladıklarını belirterek, “Türkiye’deki birçok firmanın ortak sorunu marka imajıdır. Türk firmaları maalesef marka yaratamıyor. Bu firmalar arasında en mağdur olan firmalardan biri de biziz. Avrupa’nın en önemli firmalarına porselen üretmekteyiz ve maalesef onların markalarını üretmek zorundayız. İngiltere’de Royal Dalton, İspanya Santa Clara dünyanın en önemli markaları arasında yer alıyor, ancak buralara porseleni biz üretiyoruz ve porselen bize geri geliyor. Santa Clara adında bir fabrika yok. İşçilik ücretlerinden dolayı fabrika kapandı ve halen bizim ürettiğimiz ürünleri pazarlayarak ismini yaşatıyor. İtalya’nın en önemli markalarından Tonyana da dünyaya gönderdiği tüm porselenleri bize yaptırıyor” dedi.

İstanbul’da mağaza açtıklarını ancak yürütemediklerini söyleyen Düvel, Türk firmaların rağbet görmediğini belirterek, “Çok üzülerek söylüyorum; İstanbul’da mağaza açtık Kütahya porselen mağazası adıyla, nadide el dekoru serilerimizi koyduk. Maalesef bu mağazayı yürütemedik. Mağazayı açan kişi, bize şu öneriyle geldi; ‘Biz bu mağazanın adını değiştirelim, bir İtalyan bir Fransız markası koyalım. Kat kat daha fazla satış yaparız’ dedi. Maalesef biz bunu kabul etmedik, çünkü bizim hedefimiz Kütahya porseleni tüm dünyada bir marka haline getirmektir” diye konuştu.

‘ÇİN MALINI RAKİP OLARAK GÖRMÜYORUZ’
Piyasayı saran Çin’in kendilerine rakip olup olmayacağı yönündeki bir soruyu da yanıtlayan Düvel, Çin’in kendilerine rakip olmayacağını savunarak, “Çin’le rekabet çok önemli değil. Çin malının kalitesiyle bizim malımızın kalitesi farklıdır. Porselenden anlayan insanlar bunu çok iyi fark ediyorlar zaten. Onun için de biz Çin malını kendimize rakip görmüyoruz” diye konuştu.

dilara :
`·.¸¸.·´´¯`··._.·DİLARATİLLA`·.¸¸.·´´¯`··._.·

Bugünü Yaşıyosam Yarının Seni Bana Getireceğine İnandığım İçindiR..!!!
09-13-2007 00:00 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_MSN

GamzeSel LANG_THREAD_FEMALE
Admin Gril

images/avatars/avatar-1456.jpg

06-20-2007
3,385

: 

40 [?]
1,804,098
2,111,327

Bilgiler icin tesekkürler Dilara Smile

GamzeSel :
ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB www.atillatas.org GENÇLİK BAŞIMDA DUMAN www.video-klip.biz www.turkceklip.biz www.turkceklip.info www.melihgorgun.com
09-13-2007 00:06 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_AIM LANG_MEMBERS_YIM LANG_MEMBERS_MSN

niluefer-86
Moderator

images/avatars/avatar-1464.jpg

06-25-2007
1,506

: 

35 [?]
796,560
824,290

tesekkürler dilaracigim, ellerine saglik Smile
09-13-2007 00:23 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY

alico26 LANG_THREAD_MALE
Er

07-11-2007
23

: 

17 [?]
11,780
13,278

Smile tesekkürler dilara Smile

bravo giz sana
09-17-2007 19:04 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_MSN

zeycey43 LANG_THREAD_FEMALE
Astsubay

images/avatars/avatar-1439.jpg

06-23-2007
231

: 

26 [?]
122,453
125,609

benim memleketim işteee..kütahya tavşanlııııHappy )

zeycey43 :
hayat şahane herşey bahane=)
ama bu da her zman olmuyo işte=(
11-25-2007 21:33 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY

Astsubay

06-23-2007
231

: 

26 [?]
122,453
125,609

yaa ben tavşanlıda oturmuyorum ama tavşanlı süperdir onu biliyorum..istanbulda oturuyorum o yüzden ama bildiğim yerler de az değildir.bu arada sen ne zman geldin?

zeycey43 :
11-27-2007 19:50 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY

Astsubay

06-23-2007
231

: 

26 [?]
122,453
125,609

acaba ati de kitahyaya geldi mi?

zeycey43 :
04-10-2008 23:15 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY

xmeralx LANG_THREAD_FEMALE
AYIN ÜYESİ

images/avatars/avatar-1382.jpg

08-21-2007
1,046

: 

33 [?]
492,981
555,345

GÜZELİM TÜRKİYEM .. MEMLEKETİM İŞTE ..HER ŞEHRİNDE Bİ GÜZELLİK VAR.. BİLGİ İÇİN SAĞOL Happy Happy

xmeralx :
KİM BU GÖZLERİNDEKİ YABANCI DELİ RÜZGARIM?KİME BÖYLE DALIP GİTMELERİN?

LANG_THREAD_EDITOR

04-11-2008 17:23 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_AIM LANG_MEMBERS_YIM LANG_MEMBERS_MSN

Üye

06-29-2007
2,201

: 

37 [?]
1,153,689
1,209,937

LANG_THREAD_THREADSTARTER_ALT

gerçekten ha çok sevdiğim için araştırdım zaten atilla gelmiştir canımm süper bi şehir çok çılgın Smile Smile Wink

dilara :

04-21-2008 14:04 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_MSN

Astsubay

06-23-2007
231

: 

26 [?]
122,453
125,609

keşke gelmiş olsa ya da yine gelsee..orda da 3 tane mesjım arka arkaya gelmiş ve kendi kendime konuşuyomuşum gibi olmuş ama arada mesaj var diye hatırlıyorum ben..silinmiş heralde.neyse hepinizi kütahyaya beklerimm..

zeycey43 :
07-22-2008 15:58 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY

Üye

06-29-2007
2,201

: 

37 [?]
1,153,689
1,209,937

ben haftaya yada öbür hafta geliorumm Smile

dilara :

07-22-2008 16:21 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_MSN

Astsubay

06-23-2007
231

: 

26 [?]
122,453
125,609

ciddi misin?gerçekten çok sevinirim.ama ben istanbuldayım.ben de haftaya gitmeyi düşünüyorum.ama kütahya merkeze değil tavşanlıyaa..

zeycey43 :

LANG_THREAD_EDITOR

07-23-2008 14:11 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY

Üye

06-29-2007
2,201

: 

37 [?]
1,153,689
1,209,937

neeeeeeeeee ciddimisin bizde oraya yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bizde tavşanlıya gidiyoruzzzz buluşuruz orda Happy Big Grin

dilara :

07-23-2008 17:38 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_MSN

Astsubay

06-23-2007
231

: 

26 [?]
122,453
125,609

hadi yaa ne güzel olur.ee sen oraya ne amaçla gidiyosun?ben akrabaları ziyaret..zate toprağımız yani çekiyo.

zeycey43 :
07-24-2008 20:49 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY

Üye

06-29-2007
2,201

: 

37 [?]
1,153,689
1,209,937

bekle beni kütahyaa ben geliyorum yarın sanaaa Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin orradanda porselenlerini almadan gelmek olmaz dimii Big Grin

dilara :

08-03-2008 17:09 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_MSN

|
ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB » Kültür - Sanat » Benim Memleketim » KüTaHyA Porselenİ

LANG_GLOBAL_COPYRIGHT
{Wbb Seo Beta 0.3 © Copright WbbTr.NeT - TaMavRa} |Turkish Language © By LEVIS 501

Style by © ESoES © wbbTürk.biz....

www.turkce-klip.com
www.video-klip.biz
www.kralklip.net
www.turkce-klip.biz
MeHMeTŞaHaN
GaMZeSeL
MuSTaFaŞaHaN
SeViLaY aSLaN
www.eylemkizil.net
www.eylemkizil.com
www.cizgi-film.net
www.selinseher.net
EylemFanClub
www.bymett.com
www.mehmetsahan.com
www.mehmetsahan.net
www.yabancikip.net
www.turkceklip.info
www.kraltv.org
www.turkce-klip.net
www.melihgorgun.com
www.atillatas.org
www.mahsun-kirmizigul.net
www.youtubeseyret.com

Anahtarlar KüTaHyA Porselenİ atilla taş, KüTaHyA Porselenİ atilla taş resimleri, KüTaHyA Porselenİ atilla tas, KüTaHyA Porselenİ atilla taş video klipleri, KüTaHyA Porselenİ atilla taş şarkıları ham çökelek, KüTaHyA Porselenİ atilla taşı seyret , KüTaHyA Porselenİ atilla taş dizileri zilyoner, KüTaHyA Porselenİ bir atilla taş albümü atilla taş konserleri,