Orjinal Yazari mc_axice
bişğ diil cnm çok yasa amma geç farkettmen senın dıkatsız olduğunu güsterıooo
nıe ıe dersen gör die KOCA KOCA YASDIM NEESE AFFETTIMM
DİKKATİNİ ÇEKTİ İSE HAYALİN DOĞUMGÜNÜ Hayaaaal tıklaa incele ne dersin
BU BAŞLIKTAN SENİN MESAJ ATMANDAN ÖNCE KUTLANMIŞ VE HAYAL TARAFINDAN CEVAP VERİLMİŞ YANİ BU DURUMDA HAYAL Mİ SENMİ DAHA DİKKATSİZSİN BİR DÜŞÜN BENCE...
böyle bir konu varken tekrar açma gereği duyman ayrıca senin kendi aynı konularını tekrar tekrar açmann
ELEŞTİRİYE ÖNCE KENDİNDEN BAŞLA
walla kımın msj atmıs atmamıs bn ilgilendırmeez bn hayalın doğum gunu kutladım soledıklerım de ona laf ettığımden diil saka olksun dıe ANLAYAM ANLAYAN bu arada eğer ççok önemli bı sorun olsaydı hayal yasardıııı
Orjinal Yazari mc_axice
walla kımın msj atmıs atmamıs bn ilgilendırmeez bn hayalın doğum gunu kutladım soledıklerım de ona laf ettığımden diil saka olksun dıe ANLAYAM ANLAYAN bu arada eğer ççok önemli bı sorun olsaydı hayal yasardıııı
forumda mesajları bilmek zorundasın zaten sırf bunun için kaç defa uyarıldın farkındamısın aynı konuyu trekrar açmaktan bu bir üyenin daim görevidir üye olurken kuralları kabul ediyorsun
bilmişlik taslama hatanı kabul edip de uzatma benimle laf ebeliği de oynama
Orjinal Yazari mc_axice
kım senle yapar bbe kım taslıoo bn
yoranlar warsa daa bı konu için kafamı yormammm
değmezzzzzzzzzzzzzzz
sınırları zorluyorsun
bu forum için değmez ise girme sana zorla gir şunu yap demiyoruz değilmi
son uyarı bu sana istersen sınırları zorlama
gerekeni yaptırırım...
bk gam zecım bı konu içğn ağız dalasına gerekme z komuyu çok istersen kapat bn bıu konu içn seni üsecek dıılım bole konularada uzun uzun yası yaspta gönderecek kadar ucuz ddılım m kapat artık su konuy u bunun için 32 gunlu k dunyada kawga etmeye DE DEĞMEZZZZZZZZZZZZ
bk gam zecım bı konu içğn ağız dalasına gerekme z komuyu çok istersen kapat bn bıu konu içn seni üsecek dıılım bole konularada uzun uzun yası yaspta gönderecek kadar ucuz ddılım m kapat artık su konuy u bunun için 3 gunlu k dunyada kawga etmeye DE DEĞMEZZZZZZZZZZZZ