ATİLLAYI İLK ÇIKTIĞI GÜNDEN BERİ TAKİP EDİYORUM VE ONU ÇOK SEVİYORUM.SESİYLE DURUŞUYLA HERŞEYİYLE ÇOK FARKLI Bİ İNSAN.KASETLERİ POSTERLERİ KATILDIĞI PROGRAMLARI ASLA KAÇIRMAM AMA Bİ SORUM OLACAK SİZE??? ATİLLANIN KLİPLERİNİ ÇOK FAZLA GÖREMİYORUM BEN MÜZİK KANALLARINDA SİZCE HAKSIZMIYIM??? BU İŞE Bİ ÇÖZÜM BULA BİLİRMİYİZ ACABA...
CANIM COK HAKLISIN!
BENDE SENINLE AYNI FIKIRDEYIM!
SABAHTAN AKSAMA KADAR MESELA KRALI´I IZLIYORUM AYNI KLIPLER GÜN BOYUNCA 5-6 KERE CIKIYOR AMA ATILLANINKI BELKIHIC BELKIDE 1 KERE GÖSTERILIYOR! BENDE COK SIKAYETCIYIM AMA YAPABILECEGIMIZ BIR SEY YOK SANIRIM
yoooo ben kral tvdede görüyorum çıkıyoki bekarlar klibi, ama belirli saatlerde çıkıyo mesela ben sabah tam 6 da açtım bi baktım ki çıktı sonra yine öğlen 1,10 da çıktı sonra saat 4 de çıktı öle çıkıyo ben hiç kapamıyom o kanalı sürekli takip ediyorum çıkıyo ama beklerken çok heycenlı oluyo arkadaşlar çıkıncada aç son sesini at göbeklerini
tv programlarında çok sık göremiyoruz haklısınız ama çözümü yok değil bizim bir sitemiz ve çok güzel paylaşımlar var buralarda tekrar tekrar izleyebilir sohbetlere katılabilir artırasbilir sitemizin hiti v.s atınca atilla kanallarda söyleyebilir atilla aramıza geleceğini söylediği geldiğinde tvye ne gerek sitemiz var ya hemde bize özel sadece atilla bu yeterli değilmi
hepberaber biz bu site var oldukça bizde varız demektir.