konunnun başlığndan da belli olduğu gibi arkadaşlar atilla katıldığı her programda olağan üstü bişe olmaz ise kesinlikle bir parça veya tam birkaç şarkı değişiyor ve canlı şarkılarda seslendiriyorbizlerde canlı olarak atillanın sesini daha çok beğeniyoruz elimizde şöyle bir imkan olsa atillaya albümü siz çıkartıcaksınız KONSER KAYDI CANLI PERFORMANSMI YAPARSINIZ yoksa stüdyoda kayıt ile mi albüm yaparsınız düşünceleriniz nelerdir.
BİRÇOK SANATÇı diyetanımladığımız hitap ettiğimiz sanatçılar dahi artık konserlerindebile playback yapıyorlar bizler bu yönden çok şanslıyız atilla konserlerinde %100 canlı performans katıldığı programlarda da canlı seslendirmeler yapıyor....
her şarkıcı canlı söyleyemez
şarkıcı yaşar kral tv de ödül aldığı sene ödül alan şarkıcılar şarkılarını canlı söylerlerdi ama o yıl son oldu çünkü yaşar çıktı ver şarkıyı söylemeye sesi yetmedi iki kez denedi ama olmadı
kralda bir daha canlı yapmadı ödül gecesini
06-29-2007 00:37
edilla_tas
Gerçekten muhteşem ses varsa playback yada canlı seslendirmek önemli değil sadece o şarkı söylersen yeter bana
ewt gerçekten öyle ama canlıda çok güzel söylüyor studyada kayıt yaparken de güzel sölüyor ama kendisi ne yaacağını daha ii bilir o yüzden ben bişiy diyemem her ne yapsa ii yapacağındanda eminim atilla abinin
ATİLLANIN SESİ DAHA ÖNCEDE BASINDA YER ALDIĞI GİBİ ÇOK ENDER BULUNAN BİR SES YERYÜZÜNDE ONUN SESİ GİBİ SES ÇOK AZ NE ŞANSLIYIZ Kİ BİRİSİ BİZİM ÜLKEMİZDE VE ATİLLAMIZDA AMA YAZIK OLSUN BASINIMIZA HALKIMIZA DEĞERİNİ HALA BİLMİYORLAR ÇOK GEÇ ANLIYACAKLAR
Bu Zafer Sert'in mesajla 100% katiliyorum, Haklisin, maalesef oyledir, ama unutmayin bunu arkadaslar, digerler gidicekler, tek Ati kalicak.
Bizimle, tum zamanlari icin !
Orjinal Yazari Zafer.Sert
ATİLLANIN SESİ DAHA ÖNCEDE BASINDA YER ALDIĞI GİBİ ÇOK ENDER BULUNAN BİR SES YERYÜZÜNDE ONUN SESİ GİBİ SES ÇOK AZ NE ŞANSLIYIZ Kİ BİRİSİ BİZİM ÜLKEMİZDE VE ATİLLAMIZDA AMA YAZIK OLSUN BASINIMIZA HALKIMIZA DEĞERİNİ HALA BİLMİYORLAR ÇOK GEÇ ANLIYACAKLAR
... EVET ZAFER SANA KATILIYORUM ONUN KIYMETİNİ ZOR ANLAR ONLAR ....AMA OLSUN ONLAR KAYBEDER...ELBETTE MÜKEMMEL VE EŞİ ZOR BULUNAN Bİ SESE SAHİP PLAYBACK MUHTEŞEM AMA ONUN CANLI PERFORMANSI DAHA ETKİLEYİCİ..BEN PROGRAMLARDA CANLI OLARAK HAREKETLİ Bİ ŞARKIDA SÖYLESE AĞLAMAK GELİYOR İÇİMDEN ÇOOK ROMANTİK GELİYOR BANA ..