ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB
ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB » Atilla Taş"ın Dünyasıyla İlgili Herşey » Genel Tartışma » Albümlerde Es Geçilenler » [|]
| | |
Albümlerde Es Geçilenler LANG_GLOBAL_THREAD_RATINGLANG_GLOBAL_THREAD_RATINGLANG_GLOBAL_THREAD_RATINGLANG_GLOBAL_THREAD_RATINGLANG_GLOBAL_THREAD_RATING
« | »
Zafer.Sert LANG_THREAD_MALE
Administrator

images/avatars/avatar-1467.jpg

06-20-2007
1,271

: 
LANG_MEMBERS_RATING_RATINGS

34 [?]
677,358
677,567

LANG_MEMBERS_USERLEVEL_NEEDEXP

Albümlerde Es Geçilenler       

Sizce atillanın albümlerinde yer alıp hit olması yada gündeme gelmesi gerekirken bir kenarda kalıp eskiyip biilinmeyen şarkıları hangisi örneğin ben ilk kırmızılım albümünde sen delikanlı mısın şarkısının es geçildiğini düşünülüyorum aynı şekilde emmilenyum albümünde nankör şarkısı çok güzel bir slow kara kız da ayrı bir güzellik pembeli albümünde eyvallah şarkısı ön plana çıkması gerekiyordu. kınalı kuzum albümünde zamane daha fazla seslendirebilirdi...
sizlerin düşüncesi sizce hangi şarkılar es geçildi aarkadaşlar ... zevklerimiz uyuşacakmı bakalım

Zafer.Sert :
06-27-2007 21:55 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_AIM LANG_MEMBERS_YIM LANG_MEMBERS_MSN

edilla_tas

Evet bencede 'Eyvallah' daha fazla seslendirmesi gerekiyordu özellikle bu albümden ' Bu dünya yalan ön plana çıkmasi gerekiyordu sonrada Belli mi çok güzel bir parçaydı, Emmi albümden : Nankör ve Haftaya buluşalım haftaya. Kırmızılım albümden 'O yerden' ve ' Yakarım yıkarım' ....
06-27-2007 22:03

GamzeSel LANG_THREAD_FEMALE
Admin Gril

images/avatars/avatar-1456.jpg

06-20-2007
3,385

: 

40 [?]
1,804,000
2,111,327

kırmızılım albümünden: sallana sallana
emmilenyum albümünden: nankör ve kaynana
Pembeli albümünden: eyvallah
Kınalı kuzum albümünden:aşkın iyisi

daha fazla önplana çıkması gerektiğini düşündüğüm şarkılar pek ön plana çıkmadı es geçildiğini düşünüyorum

GamzeSel :
ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB www.atillatas.org GENÇLİK BAŞIMDA DUMAN www.video-klip.biz www.turkceklip.biz www.turkceklip.info www.melihgorgun.com
06-28-2007 11:56 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_AIM LANG_MEMBERS_YIM LANG_MEMBERS_MSN

Zerrin LANG_THREAD_FEMALE
ÖZEL ÜYE

images/avatars/avatar-1412.jpg

06-20-2007
290

: 

27 [?]
154,551
157,092

eyvallah harcandı tek kelimeyle en güzeli oydu o şarkı benim şarkım yaa Smile

Zerrin :
Orhan Veli sevgisini çaresizliğini isterdi annesi duymasın.
Oysa ben çaresizliğimi, sevgimi
Değil anneme
Cümle âleme
Duyurmak,anlatmak istiyorum
Duyuramıyorum,anlatamıyorum...
SENİ SEVİYORUUMMM ATİLLAM
[IMG]http://www.atillatas.org/image_arsiv/atillatas_zerrin.jpg[/IMG]
06-28-2007 16:19 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_MSN

ozco99 LANG_THREAD_MALE
banlanan grup

06-23-2007
29

18 [?]
15,373
17,484

tabiki ilk albümdeki kan durmuyor şarkısı emmi albümündeki kaynana şarkısı pembeli albümündeki eyvallah ve bu dünya yalan şarkıları kınalı kuzum albümündeki aşkın iyisi inşallah son albümdede kader ve türkiye m şarkıları es geçilmez bu arada ilk albümdeki ikinci klip parçası sen delikanlımısn olmalıydı daha bir patlama yapardı....ama şimdide bir best of albüm yaparsa ve sen delikanlımısn şarkısnın remix olsa ve klip çekilse yine bomba gibi olur .......
07-05-2007 20:40 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY

niluefer-86
Moderator

images/avatars/avatar-1464.jpg

06-25-2007
1,506

: 

35 [?]
796,516
824,290

bence de kaynana ve yetti gari harcananlar arasinda Smile
07-27-2007 02:41 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY

sayavuz2007 LANG_THREAD_MALE
Onbaşı

images/avatars/avatar-1433.jpg

06-27-2007
47

20 [?]
24,761
29,658

Sen Delikanlımısın ve Aşkın İyisi
07-27-2007 03:44 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY

edilla_tas LANG_THREAD_MALE
Moderator

images/avatars/avatar-1415.jpg

07-27-2007
1,398

: 

35 [?]
693,480
824,290

Evet bencede 'Eyvallah' daha fazla seslendirmesi gerekiyordu özellikle bu albümden ' Bu dünya yalan ön plana çıkmasi gerekiyordu sonrada Belli mi çok güzel bir parçaydı, Emmi albümden : Nankör ve Haftaya buluşalım haftaya. Kırmızılım albümden 'O yerden' ve ' Yakarım yıkarım' Happy

edilla_tas :
Tüm Zamanların En İyi Sanatçısı- Atilla Taş
08-19-2007 22:22 LANG_MEMBERS_USERONLINE LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY

güllersahi LANG_THREAD_FEMALE
Onbaşı

images/avatars/avatar-321.jpg

07-08-2007
85

: 

22 [?]
43,780
49,025

aslında hiç biri bizce harcanmadı demi...biz hepsini severek dinledik.ama gündeme gelmesi gerek şarkılardan birisi bencede nankör ve kaynana...
08-19-2007 23:02 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_MSN

Admin Gril

06-20-2007
3,385

: 

40 [?]
1,804,000
2,111,327

şarkılarla ilgili düşünceleriniz bu kadarmı sadece 8 cevap mı atıldı arkadşalar yorumlar

GamzeSel :
ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB www.atillatas.org GENÇLİK BAŞIMDA DUMAN www.video-klip.biz www.turkceklip.biz www.turkceklip.info www.melihgorgun.com
10-11-2007 13:38 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_AIM LANG_MEMBERS_YIM LANG_MEMBERS_MSN

dilara LANG_THREAD_FEMALE
Üye

images/avatars/avatar-1345.jpg

06-29-2007
2,201

: 

37 [?]
1,153,625
1,209,937

bence hepsi gündeme gelmeliydi

dilara :
`·.¸¸.·´´¯`··._.·DİLARATİLLA`·.¸¸.·´´¯`··._.·

Bugünü Yaşıyosam Yarının Seni Bana Getireceğine İnandığım İçindiR..!!!
10-11-2007 13:57 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_MSN

Admin Gril

06-20-2007
3,385

: 

40 [?]
1,804,000
2,111,327

cok güzel bir noktaya değinmişsin ben yorumumu yapmıştım
her albüm bizlerden şarkılar tam not aldı belki bizler klip bekliorduk atilla klipler ile pekiştirebilirdi ama hepsine de çekilmsi biraz zor olur engüzellerine çekildi. belki atilla best of çalışmasında bu şarkıları değerledirir öyle bişe yaparsa
kendi fikrimdir arkadaşlar atilla sormadım söylemedi yanlış anlamayın

GamzeSel :
11-19-2007 23:35 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_AIM LANG_MEMBERS_YIM LANG_MEMBERS_MSN

xmeralx LANG_THREAD_FEMALE
AYIN ÜYESİ

images/avatars/avatar-1382.jpg

08-21-2007
1,046

: 

33 [?]
492,951
555,345

BENCE KARŞİ TARAFİN IŞIKLARI HAKKATEN GÜNDEMDE OLMALI VE HAREKETLİ OLARAK KARA KEDİ

xmeralx :
KİM BU GÖZLERİNDEKİ YABANCI DELİ RÜZGARIM?KİME BÖYLE DALIP GİTMELERİN?
11-20-2007 13:11 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_AIM LANG_MEMBERS_YIM LANG_MEMBERS_MSN

xmeralx LANG_THREAD_FEMALE
AYIN ÜYESİ

images/avatars/avatar-1382.jpg

08-21-2007
1,046

: 

33 [?]
492,951
555,345

DÜŞÜNDÜM DE EYVALLAH İNANILMAZ GÜZEL Bİ ŞARKI BENCE YENİ ALBÜMDE YER ALMALI

xmeralx :
KİM BU GÖZLERİNDEKİ YABANCI DELİ RÜZGARIM?KİME BÖYLE DALIP GİTMELERİN?
02-28-2008 14:54 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_AIM LANG_MEMBERS_YIM LANG_MEMBERS_MSN

zeycey43 LANG_THREAD_FEMALE
Astsubay

images/avatars/avatar-1439.jpg

06-23-2007
231

: 

26 [?]
122,447
125,609

BENCE DE BENİM İÇİN EN Büyük şarkı olan ve atillayı sevmeme vesile olan ZAMANE şarkısına klip çekilseydi en azından rapçi olarak takılanlardan da tam not alırdı ATİLLA.ama bildiğim kadarıyla kaynana da es geçildi.mesela ben onu sinan özen söylüyo diye biliyodum.hatta kime dinlettirdiysem çoğu da aynı şeyi söyledi.başka başka yakarım yıkarımı da çok seviyorum.onu da rockçılar sevebilirdi mesela en azından.biz zaten onu çok seviyoruz da atilla'nın pek albümünün reklamını yapamadığı çok açık..ben bile kendi çapımda onun reklamını ondan daha çok yaptığımı bile düşünmeye başladım.şaka şaka,,neyse bu konuya girmek istemiyorum gerçekten.ama yaparsa kendine olur.ne diyim?

ve de düşmanımsın şarkısnın akibeti de aynı olmasın nolur atilla abi..onun arka planda olmasını hiç istemiyorum.o şarkıyı da seni de çok seviyorum

zeycey43 :
hayat şahane herşey bahane=)
ama bu da her zman olmuyo işte=(

LANG_THREAD_EDITOR

04-15-2008 18:09 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY

zeycey43 LANG_THREAD_FEMALE
Astsubay

images/avatars/avatar-1439.jpg

06-23-2007
231

: 

26 [?]
122,447
125,609

sallana sallananın müziği de çok hoş

zeycey43 :
hayat şahane herşey bahane=)
ama bu da her zman olmuyo işte=(
07-26-2008 20:11 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY

|
ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB » Atilla Taş"ın Dünyasıyla İlgili Herşey » Genel Tartışma » Albümlerde Es Geçilenler

LANG_GLOBAL_COPYRIGHT
{Wbb Seo Beta 0.3 © Copright WbbTr.NeT - TaMavRa} |Turkish Language © By LEVIS 501

Style by © ESoES © wbbTürk.biz....

www.turkce-klip.com
www.video-klip.biz
www.kralklip.net
www.turkce-klip.biz
MeHMeTŞaHaN
GaMZeSeL
MuSTaFaŞaHaN
SeViLaY aSLaN
www.eylemkizil.net
www.eylemkizil.com
www.cizgi-film.net
www.selinseher.net
EylemFanClub
www.bymett.com
www.mehmetsahan.com
www.mehmetsahan.net
www.yabancikip.net
www.turkceklip.info
www.kraltv.org
www.turkce-klip.net
www.melihgorgun.com
www.atillatas.org
www.mahsun-kirmizigul.net
www.youtubeseyret.com

Anahtarlar Albümlerde Es Geçilenler atilla taş, Albümlerde Es Geçilenler atilla taş resimleri, Albümlerde Es Geçilenler atilla tas, Albümler