Sizce atillanın albümlerinde yer alıp hit olması yada gündeme gelmesi gerekirken bir kenarda kalıp eskiyip biilinmeyen şarkıları hangisi örneğin ben ilk kırmızılım albümünde sen delikanlı mısın şarkısının es geçildiğini düşünülüyorum aynı şekilde emmilenyum albümünde nankör şarkısı çok güzel bir slow kara kız da ayrı bir güzellik pembeli albümünde eyvallah şarkısı ön plana çıkması gerekiyordu. kınalı kuzum albümünde zamane daha fazla seslendirebilirdi...
sizlerin düşüncesi sizce hangi şarkılar es geçildi aarkadaşlar ... zevklerimiz uyuşacakmı bakalım
06-27-2007 21:55
edilla_tas
Evet bencede 'Eyvallah' daha fazla seslendirmesi gerekiyordu özellikle bu albümden ' Bu dünya yalan ön plana çıkmasi gerekiyordu sonrada Belli mi çok güzel bir parçaydı, Emmi albümden : Nankör ve Haftaya buluşalım haftaya. Kırmızılım albümden 'O yerden' ve ' Yakarım yıkarım' ....
tabiki ilk albümdeki kan durmuyor şarkısı emmi albümündeki kaynana şarkısı pembeli albümündeki eyvallah ve bu dünya yalan şarkıları kınalı kuzum albümündeki aşkın iyisi inşallah son albümdede kader ve türkiye m şarkıları es geçilmez bu arada ilk albümdeki ikinci klip parçası sen delikanlımısn olmalıydı daha bir patlama yapardı....ama şimdide bir best of albüm yaparsa ve sen delikanlımısn şarkısnın remix olsa ve klip çekilse yine bomba gibi olur .......
Evet bencede 'Eyvallah' daha fazla seslendirmesi gerekiyordu özellikle bu albümden ' Bu dünya yalan ön plana çıkmasi gerekiyordu sonrada Belli mi çok güzel bir parçaydı, Emmi albümden : Nankör ve Haftaya buluşalım haftaya. Kırmızılım albümden 'O yerden' ve ' Yakarım yıkarım'
cok güzel bir noktaya değinmişsin ben yorumumu yapmıştım
her albüm bizlerden şarkılar tam not aldı belki bizler klip bekliorduk atilla klipler ile pekiştirebilirdi ama hepsine de çekilmsi biraz zor olur engüzellerine çekildi. belki atilla best of çalışmasında bu şarkıları değerledirir öyle bişe yaparsa
kendi fikrimdir arkadaşlar atilla sormadım söylemedi yanlış anlamayın
BENCE DE BENİM İÇİN EN Büyük şarkı olan ve atillayı sevmeme vesile olan ZAMANE şarkısına klip çekilseydi en azından rapçi olarak takılanlardan da tam not alırdı ATİLLA.ama bildiğim kadarıyla kaynana da es geçildi.mesela ben onu sinan özen söylüyo diye biliyodum.hatta kime dinlettirdiysem çoğu da aynı şeyi söyledi.başka başka yakarım yıkarımı da çok seviyorum.onu da rockçılar sevebilirdi mesela en azından.biz zaten onu çok seviyoruz da atilla'nın pek albümünün reklamını yapamadığı çok açık..ben bile kendi çapımda onun reklamını ondan daha çok yaptığımı bile düşünmeye başladım.şaka şaka,,neyse bu konuya girmek istemiyorum gerçekten.ama yaparsa kendine olur.ne diyim?
ve de düşmanımsın şarkısnın akibeti de aynı olmasın nolur atilla abi..onun arka planda olmasını hiç istemiyorum.o şarkıyı da seni de çok seviyorum