ORiJiNAL YAZARI : edilla_tas
Sevgili Zafer bu konuya yazarsam bence daha çok şarkı koyardım ama hadi bakalım aklimdan neler çıkacak...
1. Namerdim
2. Sen Delikanlı mısın
3. Ateş böceği
4. 3 metre 5 metre
5. Kan durmuyor
6. Kınalı Kuzum
7. Elin Kızı
8. Zennube
9. Kırmızılım
10. Nankör
11. Ham Çökelek
12. Emmi
13. Zamane
14. Hoşgeldin Hayatıma
15. Pembeli
Şimdilik bu kadar ....
hehe güzel olmuş edilla teşekkürler
ben listemi yapınca şöyle düşünütorum açıkcası bir tarafı kıpır kıpır bir olsun diğer yüüzünü de slow yapardım yani ilk 8 kıpır kıpıor yaparım peş peşe sonra da slow oturup ağlardık
1.hüzün
2eyvallah
33metre5metre
4kırmızılım
5pembeli
6kınalı kuzum
7 emmi
8 ateş böceği
9 bekarlar
10.yaralı
11.sallana sallana
12.karşı tarafın ışıklar
13aşkın iyisi
14kader
15 karakız
süper albüm oldu waaayy ben bu şekilde kasetmi doldurtsam ya resimleri debiz seçsek süper olur
06-28-2007 17:23
edilla_tas
Zerrin bende listesini çok beğendim almak istiyorum çıkar şu albümü yaaa
1- Sen Delikanlı Mısın
2- O Yerden
3- Ben Yaptım
4- Karşı Tarafın Işıkları
5- Yakarım Yıkarım
6- Nankör
7 Pembeli
8- Bu Dünya Yalan
9- Elin Kızı
10-Aşkın İyisi
11-Kınalı Kuzum
12-Kara Kedi
13-Yaralı
14-Bekarlar
15-Hoşgeldin
heyyyyyyyyy alo atiye her şarkı yakışır unutmayın ilk albümünün çok satmasının sebebi öncelik slow şarkıların ağırlıkta olması dır ve bir çok hareketli şarkıdan da güzeldir .unutmayın daha kandurmuyor gibi şarkı çıkmadı piyasaya....hep hareketli olmaz albüm dediğiniz biraz değişik olur dinleyiciyi sıkmamalı 15 şarkı varsa bunların en az 6 sı slow olmalı....
Orjinal Yazari ati2000
heyyyyyyyyy alo doğru konuşun atiye her şarkı yakışır unutmayın ilk albümünün çok satmasının sebebi öncelik slow şarkıların ağırlıkta olması dır ve bir çok hareketli şarkıdan da güzeldir .adam gibi konuşun....unutmayın daha kandurmuyor gibi şarkı çıkmadı piyasaya....hep hareketli olmaz albüm dediğiniz biraz değişik olur dinleyiciyi sıkmamalı 15 şarkı varsa bunların en az 6 sı slow olmalı....
Orjinal Yazari ati2000
heyyyyyyyyy alo doğru konuşun atiye her şarkı yakışır unutmayın ilk albümünün çok satmasının sebebi öncelik slow şarkıların ağırlıkta olması dır ve bir çok hareketli şarkıdan da güzeldir .adam gibi konuşun....unutmayın daha kandurmuyor gibi şarkı çıkmadı piyasaya....hep hareketli olmaz albüm dediğiniz biraz değişik olur dinleyiciyi sıkmamalı 15 şarkı varsa bunların en az 6 sı slow olmalı....adam gibi konuşun...saçmalamayın...müzikten anlamadığınız urdan belli....
onlar o şarkıları beğenmiş sende slowları onlara karışcana kendi listeni yassana kim ne isterse yazar