ARKADAŞLAR:
albümü neden tercih ediyorsunuz hangi şarkıları diğer albümlerden ayıran özelliği ne sizin için hangi albümü diyorsanız bütün özellikleri açın savunun arkadaşlar bakalım başka arkadaşlarımzın fikirlerini değiştirebilecekmisiniz...
kinali kuzum
ve son album cok begendim albumlerin icinde ati her album yapisinda biraz daha gelistiriyor kendini her albumde daha iyi bir kitle yakaliyor once cocuk hayranlari vardi simdi 7 den 70 e herkez dinliyor atimizi
emmilenyum albümünü çok beğeniyorum pekreklamı yapılmadı pek üzerinde durulmadı ondanmıdır sevdiğim şarkılar genelde bu albümde video klipleride harika çok güzel bir albüm ama BİR ATİLLA TAŞ ALBÜMÜ de tam albüm yani
yerini kapma ihtimali var dicem ama yok yok emiilenyum benim için en güzeli
tabii ki en güzel albümü EMMİLENYUM şarkılar müthiş bu albümü diğerlerinden ayıran en önemli farkı emmi şarkısının mısırda çekilmiş olması ve 2000 yılına damgasını vurması günde en 30 40 defa yayında oluyordu.emmi şarkısı unutulmaz klip mükemmel.....
arkadaşla hepimizde bütün albümlerini çok seviyoruz hepsi ayrı ayrı bir yer taşıyor hepsi de mükemmeller ama vardır ya gönlümüzde ayrı bir yeri ayrı bir hikayesi daha fazla dinlediğimiz albüm yani burada kural koyalım isterseniz
HEPSİ DEMEK YOK YASAK BÜTÜN ALBÜMLERİ DEMEK YASAK O KAPIYA ÇIKAN BÜTÜN CEVAPLAR YASAK İÇLERİNDEN BİR ALBÜMÜ SEÇİYORSUNUZ ARKADAŞLAR