türk pop kralı ve kralicesi kim sizce
yazdığınız sanatçıları açıklayın savunun kimsenin bişe demesini engelelyin yani tartışalım hadi arkadaşlarr canlanalım
tartışmasızz kraliçe sezen aksu gülşende kimmiş be edilla ne diyorsun sezen aksu dururken ona mı kaldı ve ona hiç sıra gelmez bir sürü sanatçıvar yaniii çok beklersin sen edilla
06-28-2007 16:17
edilla_tas
Canım ben sadece neyi düşünüyorum söyledim Gülşen'ın sesi çok hoşuma gidiyor hemde şarkıları güzel o da güzel niye kraliçe olmaz. Sonrasıda Seda Sayan ama şarkıları yönde kişilik yönde o kadını bayılıyorum.
ORiJiNAL YAZARI : edilla_tas
Canım ben sadece neyi düşünüyorum söyledim Gülşen'ın sesi çok hoşuma gidiyor hemde şarkıları güzel o da güzel niye kraliçe olmaz. Sonrasıda Seda Sayan ama şarkıları yönde kişilik yönde o kadını bayılıyorum.
sen tek kelime ile müzikten anlamıyorrsun sana diyorum ki gerçekten kraliçeler varken o ikisine sıra gelmez çooook fırın ekmek yemeleri gerekir
06-28-2007 17:49
edilla_tas
sen tek kelime ile müzikten anlamıyorrsun
NASIL yani ben müziğe anlamiyorsam o zaman ne işim Atilla Taş'la var. Ben Gülşenin fanatığı değilim ama o bence en güzel ses var. Kusura bakma
ORiJiNAL YAZARI : edilla_tas
sen tek kelime ile müzikten anlamıyorrsun
NASIL yani ben müziğe anlamiyorsam o zaman ne işim Atilla Taş'la var. Ben Gülşenin fanatığı değilim ama o bence en güzel ses var. Kusura bakma
katılmıyorum sezen aksunın yerini bayanlarda kimse alamaz hele gülşen güzel sesi olabilir ama o sanatçılıkda sesinden öönce vucudunu kullanıyorum yinede güzel olabilir kişiden kişiye değişir ama sezen aksunun yerine kimse sataşmasın lütfen
ORiJiNAL YAZARI : ezgiezgi
KRALIMIZ ATİLLA...
KRALİÇEMİZ GÜLŞEN bende edillaya katılıyorum gülşen çok güzel bi sese sahip şarkılarıda çok güzel
Teşekkürler Ezgi iyi ki sende öyle düşunüyorsun. Demek ki yalnız değilim sana da artık kızabilirler.
forumda kimseye kızma söz konusu değildir herkesin zevki farklıdır bu yüzden yargılama olmazzz...
ikisi de farklı kulvarların sanatçısı bana sorarsanız bende sezen aksu derim