ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB
ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB » Atilla Taş"ın Dünyasıyla İlgili Herşey » Haberler » Eski Haberler » Ben Sevdİm Mİ KÖpek Gİbİ Sevİyorum » [|]
| | |
Ben Sevdİm Mİ KÖpek Gİbİ Sevİyorum
« | »
GamzeSel LANG_THREAD_FEMALE
Admin Gril

images/avatars/avatar-1456.jpg

06-20-2007
3,388

: 
LANG_MEMBERS_RATING_RATINGS

40 [?]
1,928,033
2,111,327

LANG_MEMBERS_USERLEVEL_NEEDEXP

Ben Sevdİm Mİ KÖpek Gİbİ Sevİyorum       

BEN SEVDİM Mİ KÖPEK GİBİ SEVİYORUM DİYEN ÜNLÜ BİR SÜRE DAHA ÖYLE OLMAMAK İÇİN AŞKA TÖVBE ETTİĞİNİ SÖYLEDİ?..

22/8/2004 22:33

"Köpek gibi" aşık olan ünlü kim?..

Deliler gibi seven, sırılsıklam aşık olan, aşkından yataklara düşen gördük ama ilk defa "Köpek gibi seven" birini görüyoruz...

Sempatik şarkıcı Atilla Taş Uçankuş'a aşka töbe ettiğini söylerken, "Ben köpek gibi seviyorum. Bu aralar bu hale düşmek istemediğim için aşka tövbeliyim" dedi...

Ne diyelim Atilla'ya "Allah daha beter etmesin!.." Daha beter bir durum olabilir mi bilmiyoruz tabi!..

GamzeSel :
ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB www.atillatas.org GENÇLİK BAŞIMDA DUMAN www.video-klip.biz www.turkceklip.biz www.turkceklip.info www.melihgorgun.com
06-26-2007 20:33 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_AIM LANG_MEMBERS_YIM LANG_MEMBERS_MSN

niluefer-86
Moderator

images/avatars/avatar-1464.jpg

06-25-2007
1,509

: 

36 [?]
852,635
1,000,000

ay kiyamam ben ona yaa, ne köpegi? Happy
gamze kiz süpersin haa, gülmekten öldüm
07-26-2007 18:04 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY

xmeralx LANG_THREAD_FEMALE
AYIN ÜYESİ

images/avatars/avatar-1382.jpg

08-21-2007
1,047

: 

33 [?]
531,258
555,345

GAMZE TAŞKLER CANIM ..ATİLLAM GÜNIŞIĞIM BENDE SANA KÖPEK GİBİ AŞIĞIM HADİ BAKALIM HALIMİ ANLAMAN LAZIM BU DURUMDA Crying Crying Crying

xmeralx :
KİM BU GÖZLERİNDEKİ YABANCI DELİ RÜZGARIM?KİME BÖYLE DALIP GİTMELERİN?
04-01-2008 15:34 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_AIM LANG_MEMBERS_YIM LANG_MEMBERS_MSN

kışcı LANG_THREAD_FEMALE
Çavuş

images/avatars/avatar-1458.jpg

01-25-2008
115

: 

22 [?]
40,308
49,025

atillam kööpek gibi sevdiğinde sevgin batıyo insanlara köpek gibi sevme sen bitanesin bilgi için sağol gamzecimm
04-01-2008 15:47 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY

|
ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB » Atilla Taş"ın Dünyasıyla İlgili Herşey » Haberler » Eski Haberler » Ben Sevdİm Mİ KÖpek Gİbİ Sevİyorum

LANG_GLOBAL_COPYRIGHT
{Wbb Seo Beta 0.3 © Copright WbbTr.NeT - TaMavRa} |Turkish Language © By LEVIS 501

Style by © ESoES © wbbTürk.biz....

www.turkce-klip.com
www.video-klip.biz
www.kralklip.net
www.turkce-klip.biz
MeHMeTŞaHaN
GaMZeSeL
MuSTaFaŞaHaN
SeViLaY aSLaN
www.eylemkizil.net
www.eylemkizil.com
www.cizgi-film.net
www.secilakmirza.net
www.klipler.tk
www.bymett.com
www.mehmetsahan.com
www.mehmetsahan.net
www.yabancikip.net
www.turkceklip.info
www.kraltv.org
turkceklip.biz
www.melihgorgun.com
www.atillatas.org
www.mahsun-kirmizigul.net
www.izlee.tk

Anahtarlar Ben Sevdİm Mİ KÖpek Gİbİ Sevİyorum atilla taş, Ben Sevdİm Mİ KÖpek Gİbİ Sevİyorum atilla taş resimleri, Ben Sevdİm Mİ KÖpek Gİbİ Sevİyorum atilla tas, Ben Sevdİm Mİ KÖpek Gİbİ Sevİyorum atilla taş video klipleri, Ben Sevdİm Mİ KÖpek Gİbİ Sevİyorum atilla taş şarkıları ham çökelek, Ben Sevdİm Mİ KÖpek Gİbİ Sevİyorum atilla taşı seyret , Ben Sevdİm Mİ KÖpek Gİbİ Sevİyorum atilla taş dizileri zilyoner, Ben Sevdİm Mİ KÖpek Gİbİ Sevİyorum bir atilla taş albümü atilla taş konserleri,