ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB
ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB » FORUM HAKKINDA » İstek önerileriniz ve Yardım » Öneri... » [|]
| | |
Öneri...
« | »
dilara LANG_THREAD_FEMALE
Üye

images/avatars/avatar-1345.jpg

06-29-2007
2,201

: 
LANG_MEMBERS_RATING_RATINGS

37 [?]
1,153,652
1,209,937

LANG_MEMBERS_USERLEVEL_NEEDEXP

Thumb Up! Öneri...       

[BLINK]merhaba büyük aticiler ewt büyük aticiler diyorum biraz kendimize gelmemiz lazım site ne halde böyle??? hergün siteye giren mesaj atan bir üyeyim ne zmn girsem kimseyle karşılaşamıyorum ya edilla ya zeycey noluyo büyük aticiler nerelerdesiniz??? hiçmi zamanınız yok yada atilla giremiyor diye sizdemi girmiyorsunuz? ewt atilla giremiyor demekki zamanı yok yada çok işleri var.. sizin hiçmi zamanınız olmuyo biraz sirkelenmemizi istiyorum eski formumuzu hatırlayalım lütfen cıvıl cıvıl geldiğimizde yepyeni gıcır gıcır fotoğraflar kahkahalar güzel yazışmalar giridğimizde en az 5 kişi bulunuyordu sitede şimdi neler oldu böyle çok merak ediyorum bakın atillamız bizlere yeni yepyeni bir albüm hazırlıyor biz büyük aticiler onu desteklememiz gerekmiyomu albüm çıkmadan ilk böyle destekleyemezmiyiz??? bana katılan arkadaşlar yokmuuu biraz daha aktif olalım forumumuzu renklendirelim ?????[/BLINK]

dilara :
`·.¸¸.·´´¯`··._.·DİLARATİLLA`·.¸¸.·´´¯`··._.·

Bugünü Yaşıyosam Yarının Seni Bana Getireceğine İnandığım İçindiR..!!!

LANG_THREAD_EDITOR

10-10-2008 23:50 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_MSN

GamzeSel LANG_THREAD_FEMALE
Admin Gril

images/avatars/avatar-1456.jpg

06-20-2007
3,385

: 

40 [?]
1,804,041
2,111,327

KONU: Öneri...       

siteye giren çıkan online olan üyelerin zamanını ben görebiliyorum sitede aktif birşe konu yoksa üyeler ne yapabilir özeleştiri yaparken de tarafsız olalım her iki tarafı düşünelim. ben kendi özel şartlarımdan dolayı siteye eklenti yapamıyorum ama her kelimeyi takip ediyorum. siteyi başıboş sanmayın herkes ona göre davransın. elinde paylaşımı olan varda eklemiyorsa bu onların sorunu.

GamzeSel :
ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB www.atillatas.org GENÇLİK BAŞIMDA DUMAN www.video-klip.biz www.turkceklip.biz www.turkceklip.info www.melihgorgun.com
10-11-2008 17:37 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_AIM LANG_MEMBERS_YIM LANG_MEMBERS_MSN

cemil LANG_THREAD_MALE
Yarbay

images/avatars/avatar-1377.jpg

12-05-2007
825

: 

31 [?]
301,433
369,628

Ben her zaman sonuna kadar destekçiyim.

Ben siteye girmeyi çok istiyorum ama derslerim çok yoğun o yüzden arada sırada girebiliyorum. Ama herzaman girip bakıyorum ben. Hiçkimse olmayınca üzülüyom ben. Confused

cemil :
.::.:.:.:.:. geçmişin günahlarının gölgesi uzun olur.::.:.:.:.
10-11-2008 18:17 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_AIM LANG_MEMBERS_YIM LANG_MEMBERS_MSN

Üye

06-29-2007
2,201

: 

37 [?]
1,153,652
1,209,937

LANG_THREAD_THREADSTARTER_ALT

Alinti:
Orjinal Yazari cemil

Ben siteye girmeyi çok istiyorum ama derslerim çok yoğun o yüzden arada sırada girebiliyorum. Ama herzaman girip bakıyorum ben. Hiçkimse olmayınca üzülüyom ben. Confused

bende öyle cemilcim dershaneden sonra bakabiliyorum..

dilara :

10-11-2008 19:37 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_MSN

niluefer-86
Moderator

images/avatars/avatar-1464.jpg

06-25-2007
1,506

: 

35 [?]
796,535
824,290

arkadaslar maalesef benim de eskisi kadar cok vaktim olmuyor, cok üzgünüm tabiiki bende daha cok sitede olmayi isterim ama olmuyor Crying
firsat buldukca ne var ne yok bakiyorum
10-12-2008 01:22 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY

edilla_tas LANG_THREAD_MALE
Moderator

images/avatars/avatar-1415.jpg

07-27-2007
1,398

: 

35 [?]
693,497
824,290

Valla ben hergün giriyorum yani demek ki Atilla kralımı unutamıyorum ve bu moderator olduğumu geçmişe bırakmıyorum. En yakın zaman birkaç sürpriz yapıcam Atilla Taş*ın gerçek ve sadık hayranlarına.... Atilla bizi unutma !!!

edilla_tas :
Tüm Zamanların En İyi Sanatçısı- Atilla Taş
10-12-2008 01:44 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY

Üye

06-29-2007
2,201

: 

37 [?]
1,153,652
1,209,937

nilüfwer ablacım neden giremediğini biliyoruz senin için ben sölememiştim hem sen zaten giriyosun burayı takip eden birisisin mesaj atıyorsun eskisi gibi kimse olaömıyo ama gamzede haklı çok konu olmayınca kimse mesaj atamazki

edilla süprizini bekliyorum cnm

dilara :

10-12-2008 18:59 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_MSN

cemil LANG_THREAD_MALE
Yarbay

12-05-2007
825

: 

31 [?]
301,433
369,628

ben herzaman burdayım ama bir türlü denk düşmedik süprizleride bekliyorum edilla abicim Wink

cemil :
10-13-2008 09:16 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_AIM LANG_MEMBERS_YIM LANG_MEMBERS_MSN

cemil LANG_THREAD_MALE
Yarbay

12-05-2007
825

: 

31 [?]
301,433
369,628

Alinti:
Orjinal Yazari dilara
Alinti:
Orjinal Yazari cemil

bende öyle cemilcim dershaneden sonra bakabiliyorum..

dilara cım okuldan vakit kaldıkça bakıyorum ATİLLA abimi untmak mümkünmü asla Frown

ama bu ara öyle şeker çooooook tatlı bir oyuncağım var bir görseniz yeni bir atici dünyaya geldi bir erkek kardeşim oldu onunla oynarken vakit uçup gidiyor bilgisayarımı hiç açmadığım günler oluyor Big Grin bu yüzden belkide karşılaşamıyoruz çünki vaktimin çoğunu kardeşime ayırıyorum Wink Wink

cemil :
10-13-2008 09:25 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_AIM LANG_MEMBERS_YIM LANG_MEMBERS_MSN

Üye

06-29-2007
2,201

: 

37 [?]
1,153,652
1,209,937

adına sewindim cemilcim bende artık yiğenimi sewiyorum teyzelikde zor bee Roll Eyes Happy Wink Big Grin Big Grin

ama şundan eminimki atillanın yeni albümü çıkınca site cıvıl cıvıl olucaktır yeni resimlermi dersiniz yeni şarkılar sooonraa atillanın mesajları süper olurcaktıur bencee Smile

dilara :

10-13-2008 16:10 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_MSN

cemil LANG_THREAD_MALE
Yarbay

12-05-2007
825

: 

31 [?]
301,433
369,628

çok güzel olacak inşallah Pleased Pleased

teyzelik ne kadar zor olsada çok zevklidir bence dilara keyfini çıkar büyüyünce daha zor olur Big Grin Big Grin

cemil :
10-13-2008 18:11 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_AIM LANG_MEMBERS_YIM LANG_MEMBERS_MSN

Üye

06-29-2007
2,201

: 

37 [?]
1,153,652
1,209,937

Big Grin Big Grin Smile

dilara :

10-13-2008 19:12 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_MSN

xmeralx LANG_THREAD_FEMALE
AYIN ÜYESİ

images/avatars/avatar-1382.jpg

08-21-2007
1,046

: 

33 [?]
492,964
555,345

herkesin kendine göre sorumlulukları ve ciddi derecede işi vardır ki girilmiyor pek siteye .ben de fırsat buldukça giriyorum siteye bu bişeyleri unuttuk anlamına gelmez ve evet gamze olmaz sa site ölü gibi buna katılıyorum ama o da sonuçta sorumluluk sahibi biri..

xmeralx :
KİM BU GÖZLERİNDEKİ YABANCI DELİ RÜZGARIM?KİME BÖYLE DALIP GİTMELERİN?
11-16-2008 14:59 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_AIM LANG_MEMBERS_YIM LANG_MEMBERS_MSN

|
ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB » FORUM HAKKINDA » İstek önerileriniz ve Yardım » Öneri...

LANG_GLOBAL_COPYRIGHT
{Wbb Seo Beta 0.3 © Copright WbbTr.NeT - TaMavRa} |Turkish Language © By LEVIS 501

Style by © ESoES © wbbTürk.biz....

www.turkce-klip.com
www.video-klip.biz
www.kralklip.net
www.turkce-klip.biz
MeHMeTŞaHaN
GaMZeSeL
MuSTaFaŞaHaN
SeViLaY aSLaN
www.eylemkizil.net
www.eylemkizil.com
www.cizgi-film.net
www.selinseher.net
EylemFanClub
www.bymett.com
www.mehmetsahan.com
www.mehmetsahan.net
www.yabancikip.net
www.turkceklip.info
www.kraltv.org
www.turkce-klip.net
www.melihgorgun.com
www.atillatas.org
www.mahsun-kirmizigul.net
www.youtubeseyret.com

Anahtarlar Öneri... atilla taş, Öneri... atilla taş resimleri, Öneri... atilla tas, Öneri... atilla taş video klipleri, Öneri... atilla taş şarkıları ham çökelek, Öneri... atilla taşı seyret , Öneri... atilla taş dizileri zilyoner, Öneri... bir atilla taş albümü atilla taş konserleri,