[BLINK]merhaba büyük aticiler ewt büyük aticiler diyorum biraz kendimize gelmemiz lazım site ne halde böyle??? hergün siteye giren mesaj atan bir üyeyim ne zmn girsem kimseyle karşılaşamıyorum ya edilla ya zeycey noluyo büyük aticiler nerelerdesiniz??? hiçmi zamanınız yok yada atilla giremiyor diye sizdemi girmiyorsunuz? ewt atilla giremiyor demekki zamanı yok yada çok işleri var.. sizin hiçmi zamanınız olmuyo biraz sirkelenmemizi istiyorum eski formumuzu hatırlayalım lütfen cıvıl cıvıl geldiğimizde yepyeni gıcır gıcır fotoğraflar kahkahalar güzel yazışmalar giridğimizde en az 5 kişi bulunuyordu sitede şimdi neler oldu böyle çok merak ediyorum bakın atillamız bizlere yeni yepyeni bir albüm hazırlıyor biz büyük aticiler onu desteklememiz gerekmiyomu albüm çıkmadan ilk böyle destekleyemezmiyiz??? bana katılan arkadaşlar yokmuuu biraz daha aktif olalım forumumuzu renklendirelim ?????[/BLINK]
siteye giren çıkan online olan üyelerin zamanını ben görebiliyorum sitede aktif birşe konu yoksa üyeler ne yapabilir özeleştiri yaparken de tarafsız olalım her iki tarafı düşünelim. ben kendi özel şartlarımdan dolayı siteye eklenti yapamıyorum ama her kelimeyi takip ediyorum. siteyi başıboş sanmayın herkes ona göre davransın. elinde paylaşımı olan varda eklemiyorsa bu onların sorunu.
Ben siteye girmeyi çok istiyorum ama derslerim çok yoğun o yüzden arada sırada girebiliyorum. Ama herzaman girip bakıyorum ben. Hiçkimse olmayınca üzülüyom ben.
Orjinal Yazari cemil
Ben her zaman sonuna kadar destekçiyim.
Ben siteye girmeyi çok istiyorum ama derslerim çok yoğun o yüzden arada sırada girebiliyorum. Ama herzaman girip bakıyorum ben. Hiçkimse olmayınca üzülüyom ben.
bende öyle cemilcim dershaneden sonra bakabiliyorum..
arkadaslar maalesef benim de eskisi kadar cok vaktim olmuyor, cok üzgünüm tabiiki bende daha cok sitede olmayi isterim ama olmuyor
firsat buldukca ne var ne yok bakiyorum
Valla ben hergün giriyorum yani demek ki Atilla kralımı unutamıyorum ve bu moderator olduğumu geçmişe bırakmıyorum. En yakın zaman birkaç sürpriz yapıcam Atilla Taş*ın gerçek ve sadık hayranlarına.... Atilla bizi unutma !!!
nilüfwer ablacım neden giremediğini biliyoruz senin için ben sölememiştim hem sen zaten giriyosun burayı takip eden birisisin mesaj atıyorsun eskisi gibi kimse olaömıyo ama gamzede haklı çok konu olmayınca kimse mesaj atamazki
Orjinal Yazari cemil
Ben her zaman sonuna kadar destekçiyim.
bende öyle cemilcim dershaneden sonra bakabiliyorum..
ama bu ara öyle şeker çooooook tatlı bir oyuncağım var bir görseniz yeni bir atici dünyaya geldi bir erkek kardeşim oldu onunla oynarken vakit uçup gidiyor bilgisayarımı hiç açmadığım günler oluyor
bu yüzden belkide karşılaşamıyoruz çünki vaktimin çoğunu kardeşime ayırıyorum
adına sewindim cemilcim bende artık yiğenimi sewiyorum teyzelikde zor bee
ama şundan eminimki atillanın yeni albümü çıkınca site cıvıl cıvıl olucaktır yeni resimlermi dersiniz yeni şarkılar sooonraa atillanın mesajları süper olurcaktıur bencee
herkesin kendine göre sorumlulukları ve ciddi derecede işi vardır ki girilmiyor pek siteye .ben de fırsat buldukça giriyorum siteye bu bişeyleri unuttuk anlamına gelmez ve evet gamze olmaz sa site ölü gibi buna katılıyorum ama o da sonuçta sorumluluk sahibi biri..