hımm böyle böyle sitedeki çoğu üye ya yurtdışında yada şehir dışında ondan gelemiyorsunuz
napalım napalıımm galiba yapacak bişiy yok siz gelemiyorsanız atillada az kişiyle buluşmayı kbl etmez heraldeolsun inş bi gün hepberaber kısmet olur
site ile bir buluşma daha düşünemiyorum bir önceki buluşmada yaşadığım hüsranı tekrar yaşamak için mi yapalım. zamana bırakıyoruz. ileride ümit ediyorumdaha kalabalık daha güzel bir organizasyon olur .unutmayın hiçbir sanatçı ATİLLA TAŞın bizle ilgilendiği kadar ilgilenmiyor.
Orjinal Yazari GamzeSel
site ile bir buluşma daha düşünemiyorum bir önceki buluşmada yaşadığım hüsranı tekrar yaşamak için mi yapalım. zamana bırakıyoruz. ileride ümit ediyorumdaha kalabalık daha güzel bir organizasyon olur .unutmayın hiçbir sanatçı ATİLLA TAŞın bizle ilgilendiği kadar ilgilenmiyor.
gamze cok haklisin imkaim olsa bende uca uca gelirdim ama maalesef.
Atillamiz kadar hic kise olamaz tabi, onu mutlu etmek icin istanbuldaki arkadaslar bir araya gelip bulusulmali aslinda ama kismet
Orjinal Yazari niluefer-86
gamze cok haklisin imkaim olsa bende uca uca gelirdim ama maalesef.
Atillamiz kadar hic kise olamaz tabi, onu mutlu etmek icin istanbuldaki arkadaslar bir araya gelip bulusulmali aslinda ama kismet
inş ben yeni albümünden sonra yine sabırla beklicem...
arkadaşlar dediğiniz doğru istanbulda yaşayanlar için ne mutlu ben mesela trabzonda yaşıyorum o yüzden atilla taşın yakından görme şansım yok keşke görebilsem ama ilerde görebilirim birkaç sene sonra üniversiteyi kazandığımda
onu yakından görebileceğimi umut ediyorum.teşekkürler yorum yazdığınız için