ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB
ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB » FORUM HAKKINDA » İstek önerileriniz ve Yardım » BuluŞma İsteĞİ » [|]
| | |
BuluŞma İsteĞİ
« | »
dilara LANG_THREAD_FEMALE
Üye

images/avatars/avatar-1345.jpg

06-29-2007
2,201

: 
LANG_MEMBERS_RATING_RATINGS

37 [?]
1,153,691
1,209,937

LANG_MEMBERS_USERLEVEL_NEEDEXP

BuluŞma İsteĞİ       

ben atilladan yeni almümüzden sonra güzel bir buluşma organizasyonu yapılmasını istiyorum eğer istekler çoğalırsa bu neden olmasın Confused diye düşündüm Smile

dilara :
`·.¸¸.·´´¯`··._.·DİLARATİLLA`·.¸¸.·´´¯`··._.·

Bugünü Yaşıyosam Yarının Seni Bana Getireceğine İnandığım İçindiR..!!!
10-06-2008 17:00 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_MSN

edilla_tas LANG_THREAD_MALE
Moderator

images/avatars/avatar-1415.jpg

07-27-2007
1,398

: 

35 [?]
693,522
824,290

çOK GÜZEL olurdu ama canım herkes bir gün içinde gelemez...yeter ki albüm yapsın siteye gelsin biz mutlu oluruz ve tabiki KONSER yapılmasını bekleriz

edilla_tas :
Tüm Zamanların En İyi Sanatçısı- Atilla Taş
10-06-2008 18:41 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY

Üye

06-29-2007
2,201

: 

37 [?]
1,153,691
1,209,937

LANG_THREAD_THREADSTARTER_ALT

herkez bir gün içerisinde gelemez tabiki ama bizde o birgün öyle bir gün yaparızkii Big Grin Big Grin Big Grin herkez gelebilsin diye neden olmasınki yeterki atilla kbl etsin Wink

dilara :

10-06-2008 18:58 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_MSN

cemil LANG_THREAD_MALE
Yarbay

images/avatars/avatar-1377.jpg

12-05-2007
825

: 

31 [?]
301,448
369,628

Buluşma organisazyonu olursa uçup gelmek isterim ama maalesef imkanım yok maraştayıııııııııııııııımmm. Crying Crying Crying Crying Crying Crying Crying Crying Crying Crying Crying Crying Crying Crying Crying Crying

cemil :
.::.:.:.:.:. geçmişin günahlarının gölgesi uzun olur.::.:.:.:.
10-09-2008 14:43 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_AIM LANG_MEMBERS_YIM LANG_MEMBERS_MSN

Üye

06-29-2007
2,201

: 

37 [?]
1,153,691
1,209,937

hımm böyle böyle sitedeki çoğu üye ya yurtdışında yada şehir dışında ondan gelemiyorsunuz Roll Eyes napalım napalıımm galiba yapacak bişiy yok siz gelemiyorsanız atillada az kişiyle buluşmayı kbl etmez heraldeolsun inş bi gün hepberaber kısmet olur Smile

dilara :

10-09-2008 18:52 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_MSN

GamzeSel LANG_THREAD_FEMALE
Admin Gril

images/avatars/avatar-1456.jpg

06-20-2007
3,385

: 

40 [?]
1,804,101
2,111,327

site ile bir buluşma daha düşünemiyorum bir önceki buluşmada yaşadığım hüsranı tekrar yaşamak için mi yapalım. zamana bırakıyoruz. ileride ümit ediyorumdaha kalabalık daha güzel bir organizasyon olur .unutmayın hiçbir sanatçı ATİLLA TAŞın bizle ilgilendiği kadar ilgilenmiyor.

GamzeSel :
ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB www.atillatas.org GENÇLİK BAŞIMDA DUMAN www.video-klip.biz www.turkceklip.biz www.turkceklip.info www.melihgorgun.com
10-11-2008 17:41 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_AIM LANG_MEMBERS_YIM LANG_MEMBERS_MSN

cemil LANG_THREAD_MALE
Yarbay

images/avatars/avatar-1377.jpg

12-05-2007
825

: 

31 [?]
301,448
369,628

Olsun gamze abla ben yinede ümitliyim. atilla abimle bir kere daha konusuruz. Pleased

Ben çok mutlu olmustum sitede yazışmıştığımza. Buluşamicağımıza göre chat yaparız bizde. Crying

cemil :
.::.:.:.:.:. geçmişin günahlarının gölgesi uzun olur.::.:.:.:.
10-11-2008 18:19 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_AIM LANG_MEMBERS_YIM LANG_MEMBERS_MSN

Üye

06-29-2007
2,201

: 

37 [?]
1,153,691
1,209,937

Alinti:
Orjinal Yazari GamzeSel
site ile bir buluşma daha düşünemiyorum bir önceki buluşmada yaşadığım hüsranı tekrar yaşamak için mi yapalım. zamana bırakıyoruz. ileride ümit ediyorumdaha kalabalık daha güzel bir organizasyon olur .unutmayın hiçbir sanatçı ATİLLA TAŞın bizle ilgilendiği kadar ilgilenmiyor.

katılıyorum sana gamzecim..

dilara :

10-11-2008 19:35 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_MSN

niluefer-86
Moderator

images/avatars/avatar-1464.jpg

06-25-2007
1,506

: 

35 [?]
796,562
824,290

gamze cok haklisin imkaim olsa bende uca uca gelirdim ama maalesef.
Atillamiz kadar hic kise olamaz tabi, onu mutlu etmek icin istanbuldaki arkadaslar bir araya gelip bulusulmali aslinda ama kismet
10-12-2008 01:25 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY

Üye

06-29-2007
2,201

: 

37 [?]
1,153,691
1,209,937

Alinti:
Orjinal Yazari niluefer-86
gamze cok haklisin imkaim olsa bende uca uca gelirdim ama maalesef.
Atillamiz kadar hic kise olamaz tabi, onu mutlu etmek icin istanbuldaki arkadaslar bir araya gelip bulusulmali aslinda ama kismet

inş ben yeni albümünden sonra yine sabırla beklicem...

dilara :

10-12-2008 19:01 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_MSN

gizemaybiçe LANG_THREAD_FEMALE
Onbaşı

images/avatars/avatar-1410.jpg

11-17-2008
40

9 [?]
694
1,000

arkadaşlar dediğiniz doğru istanbulda yaşayanlar için ne mutlu ben mesela trabzonda yaşıyorum o yüzden atilla taşın yakından görme şansım yok keşke görebilsem ama ilerde görebilirim birkaç sene sonra üniversiteyi kazandığımda
onu yakından görebileceğimi umut ediyorum.teşekkürler yorum yazdığınız için
11-22-2008 23:45 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_ICQ LANG_MEMBERS_AIM LANG_MEMBERS_YIM LANG_MEMBERS_MSN

|
ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB » FORUM HAKKINDA » İstek önerileriniz ve Yardım » BuluŞma İsteĞİ

LANG_GLOBAL_COPYRIGHT
{Wbb Seo Beta 0.3 © Copright WbbTr.NeT - TaMavRa} |Turkish Language © By LEVIS 501

Style by © ESoES © wbbTürk.biz....

www.turkce-klip.com
www.video-klip.biz
www.kralklip.net
www.turkce-klip.biz
MeHMeTŞaHaN
GaMZeSeL
MuSTaFaŞaHaN
SeViLaY aSLaN
www.eylemkizil.net
www.eylemkizil.com
www.cizgi-film.net
www.selinseher.net
EylemFanClub
www.bymett.com
www.mehmetsahan.com
www.mehmetsahan.net
www.yabancikip.net
www.turkceklip.info
www.kraltv.org
www.turkce-klip.net
www.melihgorgun.com
www.atillatas.org
www.mahsun-kirmizigul.net
www.youtubeseyret.com

Anahtarlar BuluŞma İsteĞİ atilla taş, BuluŞma İsteĞİ atilla taş resimleri, BuluŞma İsteĞİ atilla tas, BuluŞma İsteĞİ atilla taş video klipleri, BuluŞma İsteĞİ atilla taş şarkıları ham çökelek, BuluŞma İsteĞİ atilla taşı seyret , BuluŞma İsteĞİ atilla taş dizileri zilyoner, BuluŞma İsteĞİ bir atilla taş albümü atilla taş konserleri,