|
 |
istek |
 |
|
 |
|
|
selamun aleyküm atilla abim canımın ici senı cok seviyorum allah sana uzun ömürler nasıp etsin abım benım abım benı yanlş anlama abım benı dinlenci falanda sanma sadecve senın kalbının iyliyini bildiyim icin derdimi bı sana acıyorum zaten başka kımsem yok bu yalan dünyada hayırlı ramazanlar diliyorum sana abım abim ben murat ist yaşıyorum 21 yaşındayım liseyi bitireli 1 sene oldu abı cok zorluk cektım babamın durumu iyi olmadığı icin benı okutamıyor abım ben unuversteyi okumak isityorum ama durrumuz iyi olmadığı icin girdim kazanamadım ımkansılıklardan dolayı dersnayede gitmedim abım senden yardım isitiyorum önce allah sonra senden istiyorum bu ramzan günü allah ne muradın varsa versin yardım etmesende bılkı senı ock seviyorum cok skıntıdayım abım intaharı bilşe düşündüm cıkmazdaym ne olur abım öne allah sonra senden isitiyorum yardım neolur abım bunlar şaka deyil gercek bu adresim yazarsan cok sevinirim supromise1@hotmail.com msn adresime msj at abım neolur kabul edersen allaha manet ol kendine iyi bak
|
|
09-19-2008 20:14 |
|
|
 |
|
 |
Rena

Onbaşı

03-25-2008
32
 |
|
Bak arkadasim garip,
tam olarak ismini bilmiyorum ama kanim sana kaynadi...
bak sana ne diycem, ben 29 yasindayim almanyada dogudum ve büyüdüm, bak canim arkadasim, allahtan ümit kesilmez. "Kendimi öldürmek istiyorum seklinde ne konus ne düsün" - inan bana her derdin bir dermani vardir.
Sana basit bir misal vereyim, kendimi.
1979 yilinda bir kalb rahatsizligiyla dünyaya geldim, yasim kücük oldugu icin ve o dönem teknolojinin ilerlememesi beni dört yasimda anca ameliyat ettiler, o ufacik vucudum neler cekti neler, narkoslar acilar...ameliyat sirasi uyanmisim, doktor henüz sirtimi dikmesini bitirmeden ben uyanmisim, o aciyi ömrüm boyunca unutmicam. Tam ömrümün sonuna gelmisken bir narkosla uyudum, uyandigimda anne ve babayi gördüm.
Ama daha bitmedi, beni ameliyat edebilmek icin sag taraftaki sestelimi kesmek mecburiyetinde kaldilar....su an ben 25 senedir tek bir ses teliyle konusuyorum,
sesimi duysan gülersin, yani sakattim, evet sakatim diyebiliyorum cünkü is ve sosyal hayatimi ve ask hayatimi cok etkiliyor bu ses.
Su an ne sevgilim, ne oturakli bir isim var....seninkisi dert mi abicim.
Okumak mi istiyorsun, okursun kendine zaman ver, sabredenin sonu selamettir.
Hic üzülme yalniz degilsin, bu siteye sik sik gel, tanisalim seninle görüselim, sana abla nasihati olsun bu, sen benim kardesimsin, allah dan ümidi kesme, sükret ve sabret, bi daha da ölümü düsünme bizi üzersin....tamam mi canim. Selamlar
|
|
09-21-2008 20:32 |
|
|
 |
|
 |
|
|
senınde allah yardımcın olsun rena hanım haklsın ama nebiliyim cevremdekı insnlar dostlarım hep okudu benım durumum iyi olamdığı icin okymadım buda bana koyuyor bende okumayıda cok seviyorum oyuzden cok isityorum okumayı tek hayelım emelim bu allah ızın ederse ya ben cok şey istemıyorumkı sadece hayllerim ı gercekleştırmek aslında istediyim cok buyuk biş deyilki türkiyede okadar zengin iş admalrı var zenginim diye geiniyorlar ama iş yardıma gelince hic sesleri cıkmıyor banada bu koyuyor günde kac milyar yiyolar dışararda ama bizimgibi genclere yardım etmıyorlar tek istediyim önce allah sonrada duyarlı zengin abilerim ablalarımdan beklıyorum neolur yardım edin bana allah aşkı icin sendende allah razı olsun bi sesimi sen duydun
|
|
09-21-2008 22:35 |
|
|
 |
|
 |
Rena

Onbaşı

03-25-2008
32
 |
|
Merhaba arkadasim garip,
seni bayag kafama taki verdim arkadasim, lütfen kizma bana ama sana yardim etmek istiyorum.
Simdi ilk önce sunu belirtmek isterim ki, benim türkiye deki okul okuma ve üniversite giris konulariyla hic bir bilgim yok. Ama sana tavsiyede bulunacagim seyleri sen türkiyede büyük bir ihtimalle yapabileceginden ümidim var.
Öncelikle, sanirim sizin türkiyede üniversitelere, yada genel olarak siniflari disaridan bitirme ihtimaline sahipsiniz!? Bu durum sanirim da, para ödemeyle baglantili. Simdi sana benim okulu nasil bitirdigimi sana analatmak istiyorum.
Ben üniversitelere girisi disaridan bitirdim.
Hem calistim para kazandim, hem okudum...
Evet, bence eger mümkünse, senin orada önce is bulup kendine bir düzen kurmak, senin yasadigin su anki durumunu tam olarak bilimiyorum, sana yalnis tavsiyelerdede bulunmak istemiyorum, eger bir yalnisim var ise lütfen afet.
Calistiginda ve eger ailendede calisan insan var ise, kendine azar azar para biriktirebilirsin. Bu sekilde en azindan yavas yavas hayallerine yaklasirsin....
Hem calisirken kendine biraz dersler icin zaman ayirabilir, üniversitelerdeki hocalara dersleri sorup ona yönelik calisa bilirsin. Sanirim hocalar biraz insafli olup sana bu konudada yardimci olabilirler...denemekte fayda var.
Evet arkadasim, ben okulumu böyle bitirdim, inan bana hic bir insanin hayati kolay degil. Herkes hayatinda mücadele ederek hayatin zorluklarini cekmek mecburiyetinde. Neyse umarim sana biraz olsun yardimci olabildim, kendine iyi bak olur mu abicim...
|
|
10-10-2008 18:17 |
|
|
|
|
|
 |
|