menekşe kim ya meltem değil miydi meltemdir yanlış okumussundur kaç yılık kız arkadası ilk başta tuhaf olmustu ama ben alıştım kızlar sizde alışın kaç yıl oldu. kınalı kuzum albümünde bir magazin programında beraber görüntü vermişlerdi 2 senedir ben bunun kahrını çekiyorum demişti. düşünün aradan kaç yıll geçti. abicim seni bir abibir ideol olarak seviyorum.
OOOO Ma_allah yani art1k senin idölün Atilla Ta_ oldu?
Ne güzel beni sonunda tam olarak anlad1n. Aferim.
Seversin ama benden daha çok sevmezsin hehe.
Atilla ta_*1n hayat1n1 için niye bahsediyorsunuz özele girmeyin. Atilla bunu da istemez.
Onun k1zarkada_1 Meltem dir bu kadar. Tabiki seviyorlar birbirini.
Ne biçim bir soru. Daha dikkatl1 olun yine Atilla yi k1rarsan1z güzel olmaz yaaa
bende meltem olarak biliyodum kaç yıllık sevgililerdi..
ama buzda dansta angiele çıkmışlardı o ara beraber değillerdi, ondan sonra bunların hepsini bilmesine raman tekrradan bir ilişki kurmak muhteşeminde ötesi bence dmkki meltem hanımda çok sewiyormş atillmızı allah mesut etsin.. edilla galiba haklısın cnm atillada istemez bizim onun özeline girmemizi diye tahmin ediyorum..
evet ben de nette baktım.bayrampaşa akvaryumda menekşe güngöre hayranlık belirten laflar söylemiş..tabi haber olmuş..yaa yorum yok onun özeli sonuçta..
Orjinal Yazari zeycey43
evet ben de nette baktım.bayrampaşa akvaryumda menekşe güngöre hayranlık belirten laflar söylemiş..tabi haber olmuş..yaa yorum yok onun özeli sonuçta..