Şarkının Sözleri çok güzel. şarkıyı ilk olarak ben okuduğum için çok mutlu oldum. bunu bizlerle paylaştığın için teşekkürler atilla. şarkının sözleri cok anlamlı. her kıta benim için bir dünya ifade ediyor. Son nakarattaki sözler bizim sana karşı duyduğumuz duyguları ifade ediyor.
Yukardaki okuduğum şarkı sözleri çok beğendim Atilla Taş kokusu hissetim okuyunca, çok güzel ama birşey merak ediyorum bu şarkı sözleri yeni albümümüze yer alıcak yoksa sadece kralımızdan bize bir güzel hediye.
Buna cevap verirseniz çok mutlu olacağım
GÜN IŞIĞIM ..çok güzel yazmışsın inanmıyorum benim sana daha önce yazdığım bi msjda var o söz DUY BENİ GÜN IŞIĞIM diye ..öyle mutlu oldum ki bi kelime bile olsa bunu yazmışsın tarifi imkansın bi sevinç benim için ..öyle yürekten yazmışsın ki muhteşem umarım şarkı sözü olur sadece edillanın dediği gibi bize armağan olmaz çünkü herkes bu yürekten gelen sözleri duymalı bilmeli..SENİ SEVİYORUM GÜN IŞIĞIM ..GÜNEŞ YÜZLÜ DELİKANLIM BENİM
Orjinal Yazari xmeralx
GÜN IŞIĞIM ..çok güzel yazmışsın inanmıyorum benim sana daha önce yazdığım bi msjda var o söz DUY BENİ GÜN IŞIĞIM diye ..öyle mutlu oldum ki bi kelime bile olsa bunu yazmışsın tarifi imkansın bi sevinç benim için ..öyle yürekten yazmışsın ki muhteşem umarım şarkı sözü olur sadece edillanın dediği gibi bize armağan olmaz çünkü herkes bu yürekten gelen sözleri duymalı bilmeli..SENİ SEVİYORUM GÜN IŞIĞIM ..GÜNEŞ YÜZLÜ DELİKANLIM BENİM
sözleri okuyunca benim de aklıma geldi o mesajın. inan ben de senin adına çok mutlu oldum meralcim. şarkı çok güzel olmuş ATİ'yi tebrik ediyorum.
PASAM benim harikasin her zamanki gibi, sana olan sevgimizi az da olsa ifade ediyor bu sözler ama dünyadaki hic bir keime sana oilan sevgimizi tarif edemez.
SÖZLER GÜZEL OLMUŞ ATİLLA ABİ.
ATİLLA YENİ ALBÜMÜNDE BİZLER İÇİN BİR MISRA AYIRIRMISIN VEYA ALBÜMDE SİTENİN ADINI YAZARMISIN GOOGLEDE İLK SIRADA ÇIKIYORUZ AMA YİNEDE BULAMAYAN İNT. KULLANMASINI BİLMEYEN ARKADŞALAR VAR DAHA ÇOK KALABALIK BİR AİLE OLMAK İSTİYORUZ.
Hiç kötü fıkır değil bende katılıyorum yeni albümde Cd nin coverdeki bizim www.atillatas.org yazmalısın Atiiiiiiiiiiii kralım.
Maalesef 'Bir Atilla Taş albümde' yanlış adresi yazdınız inşallah bu sefer güzel güzel koyacaksınız
Gelmiyormusun aşkların en güzeli
Özlemlerin şehrinden sesleniyorum sana
Sen güneşin battığı yerdesin
Bense doğduğu yerde
Sen yalanların şehrindesin
Ben o gerçek alemde
Unutma
Bin umutla, bin sabırla
Bekleyen biri var
Sen görmesende seni gören biri var
İçimde sakladığım acılar
Kendimi bulduğum senle