ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB
ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB » Atilla Taş"ın Dünyasıyla İlgili Herşey » Genel Tartışma » Atillayı Çookk SeviyorsunuZZ ama AileniziN TepkiSi NasıL OluYoR??? » [|]
| | |
Atillayı Çookk SeviyorsunuZZ ama AileniziN TepkiSi NasıL OluYoR???
« | »
dilara LANG_THREAD_FEMALE
Üye

images/avatars/avatar-1345.jpg

06-29-2007
2,201

: 
LANG_MEMBERS_RATING_RATINGS

37 [?]
1,151,742
1,209,937

LANG_MEMBERS_USERLEVEL_NEEDEXP

Atillayı Çookk SeviyorsunuZZ ama AileniziN TepkiSi NasıL OluYoR???       

hade bakalım atillayı çokk seviyoruz e bunu biliyor herkezz aileniz ne diyor çevredeki insanlarınız komşularınızz ...

'''valla kim nederse desiinn dimi keyif benim keyfim kimse karışamazz zaten renkler ve zevklerde tartışılmazz''''
valla kendine güveni olan bunları diyordur ama bazı aileler vardırki aman allahım kabuss gibi herşeye karışır e bakalım atillayı bu kadar sevmenize onu bu kadar dinlemenize ve hep ondan bahsetmenize ne diyorlar...?

dilara :
`·.¸¸.·´´¯`··._.·DİLARATİLLA`·.¸¸.·´´¯`··._.·

Bugünü Yaşıyosam Yarının Seni Bana Getireceğine İnandığım İçindiR..!!!
08-24-2008 19:50 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_MSN

zeycey43 LANG_THREAD_FEMALE
Astsubay

images/avatars/avatar-1439.jpg

06-23-2007
231

: 

26 [?]
122,249
125,609

zeynep bıkmadın mı artık sabah akşam onu dinliisunn..kendini bırak bize de dinletiyosunn!!!!! Mad
arkadaşlar tarafından ya bi kısmı aa ben onu unutmuştumm ben de çok severdim oldu..kimisinin de sevicek başka birini bulamadın mıı???

ama ben kimseyi takmıyorumm..

zeycey43 :
hayat şahane herşey bahane=)
ama bu da her zman olmuyo işte=(

LANG_THREAD_EDITOR

08-24-2008 23:10 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY

dilara LANG_THREAD_FEMALE
Üye

images/avatars/avatar-1345.jpg

06-29-2007
2,201

: 

37 [?]
1,151,742
1,209,937

LANG_THREAD_THREADSTARTER_ALT

valla banada eskiden öyle ıvır zıvır aptalca laflar ediyolardı ama herkez alıştı şimdi ağzını açamıyorlar Big Grin sadedce annem bıkmadınmı? bu kdr Big Grin Big Grin Big Grin Happy kim ne sölerse sölesin umrumda değil ben sevmişim ya o bana yeterr Cool

dilara :
`·.¸¸.·´´¯`··._.·DİLARATİLLA`·.¸¸.·´´¯`··._.·

Bugünü Yaşıyosam Yarının Seni Bana Getireceğine İnandığım İçindiR..!!!
08-25-2008 15:50 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_MSN

|
ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB » Atilla Taş"ın Dünyasıyla İlgili Herşey » Genel Tartışma » Atillayı Çookk SeviyorsunuZZ ama AileniziN TepkiSi NasıL OluYoR???

LANG_GLOBAL_COPYRIGHT
{Wbb Seo Beta 0.3 © Copright WbbTr.NeT - TaMavRa} |Turkish Language © By LEVIS 501

Style by © ESoES © wbbTürk.biz....

www.turkce-klip.com
www.video-klip.biz
www.kralklip.net
www.turkce-klip.biz
MeHMeTŞaHaN
GaMZeSeL
MuSTaFaŞaHaN
SeViLaY aSLaN
www.eylemkizil.net
www.eylemkizil.com
www.cizgi-film.net
www.selinseher.net
EylemFanClub
www.bymett.com
www.mehmetsahan.com
www.mehmetsahan.net
www.yabancikip.net
www.turkceklip.info
www.kraltv.org
www.turkce-klip.net
www.melihgorgun.com
www.atillatas.org
www.mahsun-kirmizigul.net
www.youtubeseyret.com

Anahtarlar Atillayı Çookk SeviyorsunuZZ ama AileniziN TepkiSi NasıL OluYoR??? atilla taş, Atillayı Çookk SeviyorsunuZZ ama AileniziN TepkiSi NasıL OluYoR??? atilla taş resimleri, Atillayı Çookk SeviyorsunuZZ ama AileniziN TepkiSi NasıL OluYoR??? atilla tas, Atillayı Çookk SeviyorsunuZZ ama AileniziN TepkiSi NasıL OluYoR??? atilla taş video klipleri, Atillayı Çookk SeviyorsunuZZ ama AileniziN TepkiSi NasıL OluYoR??? atilla taş şarkıları ham çökelek, Atillayı Çookk SeviyorsunuZZ ama AileniziN TepkiSi NasıL OluYoR??? atilla taşı seyret , Atillayı Çookk SeviyorsunuZZ ama AileniziN TepkiSi NasıL OluYoR??? atilla taş dizileri zilyoner, Atillayı Çookk SeviyorsunuZZ ama AileniziN TepkiSi NasıL OluYoR??? bir atilla taş albümü atilla taş konserleri,