1.ANKET YÖNETİCİLER TARAFINDAN OLUŞTURULACAKTIR.
2OLUŞTURULURKEN DİKKATE ALINACAK KOŞUL ÜYENİN O AY Kİ MESAJLARI VE TABİ Kİ MESAJLAIRNIN İÇERİĞİ
2.ANKET 10 -15 GÜN SÜRECEKTİR.
3.ANKETTE OY KULLANMAK İÇİN TEKRAR ÜYELİK ALAN ÜYELERİMİZ OLURSA ÜYELİKLERİ KİLİTLENECEKTİR.
4.ANKETTE OY VERDİKTEN SONRA ANKETE OY VEREN ARKADAŞLAR OYLARINI AÇIKLAMAKLA YÜKÜMLÜDÜR CEVAP OLARAK KİME OY VERDİĞİ BELİRTMEZSE SON GÜN KARŞILAŞTIRMA YAPILDIĞĞINDA OY İPTAL EDİLECEKTİR.
5. TEST MODERATÖRLER DE YARIŞMAYA KATILABİLİRLER.
şubat ve mart ayının üyeliği ünvanını kapan zerrin arkadaşımız bu ankette aday gösterilmemiştir. GÖSTERSEK ONDAN BAŞKALARINA GEÇMEYECEK AYIN ÜYESİ ÜNVANI.
çok teşekkür ediyorum gamze ve edi..ben de kendime kullanabiliyorum dimi ayıp olmazsa diye sorucam ama dayanamadım bastım bile
ama dilaranın olmamasına şaşırdım.ben hep onu görüyodum forumda çoğunlukla...
Orjinal Yazari zeycey43
çok teşekkür ediyorum gamze ve edi..ben de kendime kullanabiliyorum dimi ayıp olmazsa diye sorucam ama dayanamadım bastım bile
devamlı forumda olmaya göre adayları seçmiyorum mesajlarının içeriğine göre seçiyorum sitede olupta yeni üyelere bilmişlik taslamakla o ankette yer alınmaz.
Orjinal Yazari zeycey43
devamlı forumda olmaya göre adayları seçmiyorum mesajlarının içeriğine göre seçiyorum sitede olupta yeni üyelere bilmişlik taslamakla o ankette yer alınmaz.
aşkolsun gamzecim yeni üyelere yardım etmek ne zmndan beri çok bilmişlik sayılıyo acaba
sitede kimin ne yaptığını çokl iyi biliyorum nasıl yardım ettiğini yeni üyelerin nasıl isyan ettiğini de biliyorum
konuyu dağıtacağınıza ankete oylarınızı kullanın.