ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB
ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB » ATİLLA TAŞ ARAMIZDA » ATİLLA TAŞ'A SÖYLEMEK İSTEDİKLERİNİZ » ya atilla facete seni ekledim ama.. senmisin tabi bilmiyorum... » [|]
| | |
ya atilla facete seni ekledim ama.. senmisin tabi bilmiyorum...
« | »
secilg LANG_THREAD_FEMALE
Er

08-07-2008
3

7 [?]
358
443

LANG_MEMBERS_USERLEVEL_NEEDEXP

ya atilla facete seni ekledim ama.. senmisin tabi bilmiyorum...       

Şöyle hatırlatıyım kendimi sedatın doğumgünü hacıdandan desem hatırlarsın. Resimleri görmek istiyeceğini düşündüm. mailime msn adresini yazarsın görüşürz sevgiler.
08-08-2008 02:53 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY

M.Erkan
Onbaşı

images/avatars/avatar-1350.jpg

06-24-2007
69

: 
LANG_MEMBERS_RATING_RATINGS

21 [?]
36,447
38,246

KONU: ya atilla facete seni ekledim ama.. senmisin tabi bilmiyorum...       

facete ne be
facebook mu Red Face
08-11-2008 13:30 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY

secilg LANG_THREAD_FEMALE
Er

08-07-2008
3

7 [?]
358
443

LANG_THREAD_THREADSTARTER_ALT
KONU: KONU: ya atilla facete seni ekledim ama.. senmisin tabi bilmiyorum...       

he ya facebook oluyo kendisi...::Happy
08-12-2008 00:58 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY

dilara LANG_THREAD_FEMALE
Üye

images/avatars/avatar-1345.jpg

06-29-2007
2,201

: 
LANG_MEMBERS_RATING_RATINGS

37 [?]
1,151,773
1,209,937

EDİLLAAA HEMEN BENİ AYDINLAT TAM OLARAK ANLAYAMADIM SÖLEDİKLERİN FLNN UYUYO GALİBAA OFF MERAKTAN ÇATLİCAM AMAA Roll Eyes Confused

dilara :
`·.¸¸.·´´¯`··._.·DİLARATİLLA`·.¸¸.·´´¯`··._.·

Bugünü Yaşıyosam Yarının Seni Bana Getireceğine İnandığım İçindiR..!!!
08-12-2008 11:34 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_MSN

|
ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB » ATİLLA TAŞ ARAMIZDA » ATİLLA TAŞ'A SÖYLEMEK İSTEDİKLERİNİZ » ya atilla facete seni ekledim ama.. senmisin tabi bilmiyorum...

LANG_GLOBAL_COPYRIGHT
{Wbb Seo Beta 0.3 © Copright WbbTr.NeT - TaMavRa} |Turkish Language © By LEVIS 501

Style by © ESoES © wbbTürk.biz....

www.turkce-klip.com
www.video-klip.biz
www.kralklip.net
www.turkce-klip.biz
MeHMeTŞaHaN
GaMZeSeL
MuSTaFaŞaHaN
SeViLaY aSLaN
www.eylemkizil.net
www.eylemkizil.com
www.cizgi-film.net
www.selinseher.net
EylemFanClub
www.bymett.com
www.mehmetsahan.com
www.mehmetsahan.net
www.yabancikip.net
www.turkceklip.info
www.kraltv.org
www.turkce-klip.net
www.melihgorgun.com
www.atillatas.org
www.mahsun-kirmizigul.net
www.youtubeseyret.com

Anahtarlar ya atilla facete seni ekledim ama.. senmisin tabi bilmiyorum... atilla taş, ya atilla facete seni ekledim ama.. senmisin tabi bilmiyorum... atilla taş resimleri, ya atilla facete seni ekledim ama.. senmisin tabi bilmiyorum... atilla tas, ya atilla facete seni ekledim ama.. senmisin tabi bilmiyorum... atilla taş video klipleri, ya atilla facete seni ekledim ama.. senmisin tabi bilmiyorum... atilla taş şarkıları ham çökelek, ya atilla facete seni ekledim ama.. senmisin tabi bilmiyorum... atilla taşı seyret , ya atilla facete seni ekledim ama.. senmisin tabi bilmiyorum... atilla taş dizileri zilyoner, ya atilla facete seni ekledim ama.. senmisin tabi bilmiyorum... bir atilla taş albümü atilla taş konserleri,