ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB
ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB » Atilla Taş"ın Dünyasıyla İlgili Herşey » Haberler » Güncel Haberler » Bosnadan Taş Haberler Var » [|]
| | |
(2): [1] 2
Bosnadan Taş Haberler Var LANG_GLOBAL_THREAD_RATINGLANG_GLOBAL_THREAD_RATINGLANG_GLOBAL_THREAD_RATINGLANG_GLOBAL_THREAD_RATINGLANG_GLOBAL_THREAD_RATING
« | »
edilla_tas LANG_THREAD_MALE
Moderator

images/avatars/avatar-1415.jpg

07-27-2007
1,402

: 
LANG_MEMBERS_RATING_RATINGS

35 [?]
746,265
824,290

LANG_MEMBERS_USERLEVEL_NEEDEXP

Bosnadan Taş Haberler Var       

OLAY OLAY OLAY!!!

edilla_tas :
Tüm Zamanların En İyi Sanatçısı- Atilla Taş
08-07-2008 23:15 LANG_MEMBERS_USERONLINE LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY

GamzeSel LANG_THREAD_FEMALE
Admin Gril

images/avatars/avatar-1456.jpg

06-20-2007
3,388

: 

40 [?]
1,928,360
2,111,327

KONU: Bosnadan Taş Haberler Var       

haberin içeriğini birçok üyemiz şuanda anlayamayacak sanırım edilla türkçeye cevirdiğinde herkesin anlayacaktır.
ORTADA GÖZLE GÖRÜLÜR BİR EMEK HIRSIZLIĞI VAR. YAZIK. BU KADAR KOLAY ORTAYA ÇIKMIYOR BU BESTELER AMA ÇOK KOLAY ALINIP KULLANILABİLİYOR. DÜNYANIN BAŞKA HANGİ KÖŞESİNDE ALINIP KULLANILIYOR BİLMİYORUZ AMA BOSNADA OLDUGUNU GÖZLERİMİZLE GÖRÜYORUZ. UMUYORUM ATİLLAMIZ EMEGİNİN KARŞILIGINI ALIR TELİF HAKKI VERMEDEN ŞARKIYI KULLANAN SANATÇI DA BİRDAHA BÖYLE BİRŞEYİ YAPMAZ. VE ATİLLAYA KARŞI OLAN GEREKLİ BORCUNU MADDİ VE MANEVİ OLMAK ÜZERE ÖDER.

haber icin tesekkürler edilla. böyle bir haber yaparak bosna kamuoyunu aydınlattıgın ve atillanın hakkını koruduğun icin teşekkürler.

GamzeSel :
ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB www.atillatas.org GENÇLİK BAŞIMDA DUMAN www.video-klip.biz www.turkceklip.biz www.turkceklip.info www.melihgorgun.com
08-07-2008 23:18 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_AIM LANG_MEMBERS_YIM LANG_MEMBERS_MSN

xmeralx LANG_THREAD_FEMALE
AYIN ÜYESİ

images/avatars/avatar-1382.jpg

08-21-2007
1,047

: 

33 [?]
531,359
555,345

edilla seni kutlarım gerçekten PAŞAMIZIN emeğine sahip çıkmaya çalıştığın için haber ve paylaşım için sana ve kurucumuz gamzeye tşkler.helal para yenmez ve biliyoruz ki ATİLLA TAŞI mızın haramla işi olmaz emeği de boşa gitmez.

xmeralx :
KİM BU GÖZLERİNDEKİ YABANCI DELİ RÜZGARIM?KİME BÖYLE DALIP GİTMELERİN?
08-08-2008 15:05 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_AIM LANG_MEMBERS_YIM LANG_MEMBERS_MSN

niluefer-86
Moderator

images/avatars/avatar-1464.jpg

06-25-2007
1,509

: 

36 [?]
852,781
1,000,000

Edilla ve Gamze arkadaslarima cok tesekkür ediyorum haber icin.
umarim n kisa zamanda olay aydinlanirda atillamizin emegi harcanmaz Frown
08-09-2008 01:46 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY

crnagorac LANG_THREAD_MALE
Er

08-01-2008
11

11 [?]
1,775
2,074

sayin edilla tas gazetenin japtıgı haber yalandır.dejan matic bunu japacak bir karakterde degildir.atilla gibi bir sanatcının sarkısını calmak o kadar kolaj degil.eger dinlersen bu sarkı9jı lepa brenadan aldıgını gorursun.eger bilirsen lepa brenajı ve dinlesen anlarsın kimden.atillanın nsarkıları o kadar kolaj degil almak
08-09-2008 18:51 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_MSN

M.Erkan
Onbaşı

images/avatars/avatar-1350.jpg

06-24-2007
69

: 

22 [?]
39,005
49,025

her sanatçı yapabilir yapamaz demiyelim o kadar güven boşa gazertede çıktığına göre gerçeklik payı varıdır
08-11-2008 13:27 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY

dilara LANG_THREAD_FEMALE
Üye

images/avatars/avatar-1345.jpg

06-29-2007
2,201

: 

38 [?]
1,233,377
1,460,206

inanmıyorum bu kadarıda olamzz neden böyle izinsiz almışlar anlayamıyorum ne bu hırsızlık atillamın emeği boşuna gitmemeli yaaa karşılığını mutlaka almalııı şu an şaşkınlık içindeyimm pess yaniiii

haber için tşkler edilla Smile

hee bide şu gazetede yazanları bi türkçeye çevirsen edilla çok merak ediyoruumm Confused

dilara :
`·.¸¸.·´´¯`··._.·DİLARATİLLA`·.¸¸.·´´¯`··._.·

Bugünü Yaşıyosam Yarının Seni Bana Getireceğine İnandığım İçindiR..!!!

LANG_THREAD_EDITOR

08-12-2008 11:30 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_MSN

Er

08-01-2008
11

11 [?]
1,775
2,074

sayın dilara hanım gazetelerde dejan maticin atilla tasın sarkısını caldıgını sojlujor.ama dejan matic gibi bir sanatcının bunu japacagını zannetmijorum.cunjku gazete sırbistanın en jalan haber dolu bir gazetesidir.eger tepkinize göstermek ve oc almaK sanatcını sitenize girin ve tepki beklirtin.
08-14-2008 18:48 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_MSN

Moderator

07-27-2007
1,402

: 

35 [?]
746,265
824,290

LANG_THREAD_THREADSTARTER_ALT

---------------------------------------------------------------------------
-----
sayın dilara hanım gazetelerde dejan maticin atilla tasın sarkısını caldıgını sojlujor.ama dejan matic gibi bir sanatcının bunu japacagını zannetmijorum.cunjku gazete sırbistanın en jalan haber dolu bir gazetesidir.eger tepkinize göstermek ve oc almaK sanatcını sitenize girin ve tepki beklirtin.

Öncelıkle bu Bosnalı gazetedir ikincisi ben yalan söylemedim sadece millete doğru haberi verdim. Dejan Matiç onun ekıpla çalmış Atilla*dan o şarkıyı ve bu konuya nokta koyuyorum!!!
Bu arada Dragana gelmeyecekmış maalesef hiçbir yere konserın olduğu yerini belli olmadı hemde hiçbir hayrana Türkiye* gittiğini bahsetmedi yani ilgilenmiyor!!!
Ama ünlü müzik sanatçımız JANA Todorovıç Türkiye*yi ziyaret edebilir çünkü o müslüman milletinin gerçek bir dostudur ve ona saygı diyor.
Bir Atilla Taş ve Jana Todoroviç düeti yapmayi sever miydiniz...

edilla_tas :
08-14-2008 23:15 LANG_MEMBERS_USERONLINE LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY

Üye

06-29-2007
2,201

: 

38 [?]
1,233,377
1,460,206

Alinti:
Orjinal Yazari crnagorac

neyin doğru neyin yalnış olduğunu bilemicem ama edillanın söyledikleri doğrudur diye tahmin ediyorum Smile

dilara :

08-14-2008 23:47 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_MSN

Moderator

07-27-2007
1,402

: 

35 [?]
746,265
824,290

Tabiiiki ben haklıyım!!!

edilla_tas :
08-15-2008 15:09 LANG_MEMBERS_USERONLINE LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY

Er

08-01-2008
11

11 [?]
1,775
2,074

Crna Gorac       

Sayın edilla bey sizin nereli oldugunuzu sorabilir mijim?

LANG_THREAD_EDITOR

08-16-2008 13:32 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_MSN

Moderator

07-27-2007
1,402

: 

35 [?]
746,265
824,290

Kim duymadi o sarkiyi dinlesin artik

crnagorac sakin ol ben bu konuya nokta koydum zaten !!!

http://www.speedyshare.com/148851561.html

Dejan Matıc . hırsız yapanı indirin ...Atilla nın parçasını hem çaldı hemde bozuldu...Çok kötü bir kopi olmuş

edilla_tas :
08-16-2008 13:56 LANG_MEMBERS_USERONLINE LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY

Üye

06-29-2007
2,201

: 

38 [?]
1,233,377
1,460,206

sizi tanımıyorum ama y lerin yerine j kullandığınıza göre kesin o koruduğunuz sanatçının hayranısınız ben size sadece şunu söylim gerçekten baydı bu konu resmen atillanın emewğine hakarettir bu ve sizde yalanlıyorusunuz lütfen biraz saygı gösterin bu konuya nokta koyulmuş zaten lütfen vede onun bunun yorumlarınıda lütfen siz yalnış anlamayın ben biriktirdim biriktirdim dayanamadım patladım artık içimden geleni söledim lütfen morelim bozuld ya

hemm ayriyetten burası ATİLLA TAŞ FAN CLUP siz galiba hayranı olduğunuz bu sanatçının haberlerini reklam yapmak için yada onu korumak için üye olmuşsunuz ben atilla taşın herangi bir konusu hakkında yazdığınız bişiyi görmedim şahsen ... Frown Roll Eyes

dilara :

LANG_THREAD_EDITOR

08-16-2008 17:58 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_MSN

Moderator

07-27-2007
1,402

: 

35 [?]
746,265
824,290

Dilara haklısın cnm

edilla_tas :
08-18-2008 01:24 LANG_MEMBERS_USERONLINE LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY

GamzeSel LANG_THREAD_FEMALE
Admin Gril

images/avatars/avatar-1456.jpg

06-20-2007
3,388

: 

40 [?]
1,928,360
2,111,327

KONU: slm       

arkadaşlar haberin yalan veya doğru olduğunu doğrulamak hiçkimseye düşmez bundan sonrası atillanın ve bahsi geçen sanatçının problemi haber yalan olsaydı eğer o sanatçı gerekli işlemi yapardı tepkisiz kaldığına göre haberin gerççek olduğunu doğruluk payının olduğunu net bi şekilde görebiliyoruz.

GamzeSel :
ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB www.atillatas.org GENÇLİK BAŞIMDA DUMAN www.video-klip.biz www.turkceklip.biz www.turkceklip.info www.melihgorgun.com
08-18-2008 12:40 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_AIM LANG_MEMBERS_YIM LANG_MEMBERS_MSN

Moderator

07-27-2007
1,402

: 

35 [?]
746,265
824,290

Tabiiki doğru hemde o Dejan*ın şarkısını koydum herkes indirsin.
Görsün kim haklı kim haksız oluyor sana birşey sorabilir miyim 'crnagorac' sen Atilla Taş*ın sitesine nasıl ve nerden buldun?
Şu dediğin şey Dragana için yalandır. Başka bişey demiyorum !!!
Atilla ya saygı lütfen

edilla_tas :
08-18-2008 13:40 LANG_MEMBERS_USERONLINE LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY

Üye

06-29-2007
2,201

: 

38 [?]
1,233,377
1,460,206

tabikide son noktada koyuldu bu konu hakkında daha fazla konuşmaya gerek yok diye düşünüyorum helede sen crnagorac çünkü gerçekten sırf bu konuya yorum yapabilmek için üe olduğun anlaşılıyor gerçektende atillanın emeğine saygıı yaa buraya bu site saygı lütfen..

dilara :

08-18-2008 13:46 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY