Sen var ya, bu kötü zalim dünyada tek günesim sensin...
Bu siteyi hicbirzaman birakmicam...seni cok seviyorum....
sen benim günes gözlüklü prensimsin, her zaman...
senin her haline hayranim....
Sana hata e-mail gönderdim, okudun mu?
öpüldünüz bay prens
bugün eski albümlerine bir baktımda senden birşey isticem bu son kasedindeki resimlerin az olmuştu eskiden daha çokmuşş yeni albümündede en çok resimlere yer vermeni istiyorum olurmu acaba??
hee bide şey dicektimmmm
ben tatildeyken bizim buraya yani bahçelievlere konsere gelmişsin okdrda beklemiştim kaçırdım ya oofffffffff eğer çağırırılarsa yine gel olurmuuu==?????? seni yine görek istiyorum acayippp özledim biliyomsuunn çıldırcam yaa
Orjinal Yazari dilara
ölene dek yanındayız birtenecik atillamm
bugün eski albümlerine bir baktımda senden birşey isticem bu son kasedindeki resimlerin az olmuştu eskiden daha çokmuşş yeni albümündede en çok resimlere yer vermeni istiyorum olurmu acaba??
hee bide şey dicektimmmm
ben tatildeyken bizim buraya yani bahçelievlere konsere gelmişsin okdrda beklemiştim kaçırdım ya oofffffffff eğer çağırırılarsa yine gel olurmuuu==?????? seni yine görek istiyorum acayippp özledim biliyomsuunn çıldırcam yaa
kırmızılım, pembeli ve kınalı kuzum albümlerindeki resim sayıları bir atilla taş albümündeki ersim sayısından hiç farkı yok. aynı sayıda az idi. sadece emmilenyum albümünde resim sayısı fazlaydı.