ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB
ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB » ATİLLA TAŞ ARAMIZDA » ATİLLA TAŞ'A SÖYLEMEK İSTEDİKLERİNİZ » seni seviyorum... » [|]
| | |
seni seviyorum...
« | »
Rena LANG_THREAD_FEMALE
Onbaşı

images/avatars/avatar-1419.jpg

03-25-2008
32

16 [?]
7,659
10,000

LANG_MEMBERS_USERLEVEL_NEEDEXP

seni seviyorum...       

Sen var ya, bu kötü zalim dünyada tek günesim sensin...
Bu siteyi hicbirzaman birakmicam...seni cok seviyorum....
sen benim günes gözlüklü prensimsin, her zaman...
senin her haline hayranim....

Sana hata e-mail gönderdim, okudun mu?
öpüldünüz bay prens
08-07-2008 19:54 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_MSN

dilara LANG_THREAD_FEMALE
Üye

images/avatars/avatar-1345.jpg

06-29-2007
2,201

: 
LANG_MEMBERS_RATING_RATINGS

37 [?]
1,121,012
1,209,937

Smile Smile Smile ölene dek yanındayız birtenecik atillamm

bugün eski albümlerine bir baktımda senden birşey isticem bu son kasedindeki resimlerin az olmuştu eskiden daha çokmuşş yeni albümündede en çok resimlere yer vermeni istiyorum olurmu acaba??

hee bide şey dicektimmmm Crying Crying Crying Crying ben tatildeyken bizim buraya yani bahçelievlere konsere gelmişsin okdrda beklemiştim kaçırdım ya oofffffffff eğer çağırırılarsa yine gel olurmuuu==?????? seni yine görek istiyorum acayippp özledim biliyomsuunn çıldırcam yaa Crying Crying Crying Crying Crying Crying Crying Crying Crying Crying

dilara :
`·.¸¸.·´´¯`··._.·DİLARATİLLA`·.¸¸.·´´¯`··._.·

Bugünü Yaşıyosam Yarının Seni Bana Getireceğine İnandığım İçindiR..!!!
08-14-2008 23:52 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_MSN

GamzeSel LANG_THREAD_FEMALE
Admin Gril

images/avatars/avatar-1456.jpg

06-20-2007
3,385

: 

39 [?]
1,753,843
1,757,916

Alinti:
Orjinal Yazari dilara
Smile Smile Smile ölene dek yanındayız birtenecik atillamm

bugün eski albümlerine bir baktımda senden birşey isticem bu son kasedindeki resimlerin az olmuştu eskiden daha çokmuşş yeni albümündede en çok resimlere yer vermeni istiyorum olurmu acaba??

hee bide şey dicektimmmm Crying Crying Crying Crying ben tatildeyken bizim buraya yani bahçelievlere konsere gelmişsin okdrda beklemiştim kaçırdım ya oofffffffff eğer çağırırılarsa yine gel olurmuuu==?????? seni yine görek istiyorum acayippp özledim biliyomsuunn çıldırcam yaa Crying Crying Crying Crying Crying Crying Crying Crying Crying Crying

kırmızılım, pembeli ve kınalı kuzum albümlerindeki resim sayıları bir atilla taş albümündeki ersim sayısından hiç farkı yok. aynı sayıda az idi. sadece emmilenyum albümünde resim sayısı fazlaydı.

GamzeSel :
ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB www.atillatas.org GENÇLİK BAŞIMDA DUMAN www.video-klip.biz www.turkceklip.biz www.turkceklip.info www.melihgorgun.com
08-18-2008 12:43 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_AIM LANG_MEMBERS_YIM LANG_MEMBERS_MSN

Üye

06-29-2007
2,201

: 

37 [?]
1,121,012
1,209,937

gamzecim albümdeki resimlerin dışındaki fotolarla aynı oluyor ama ben albümün içindeki resimlerin çok olmasını istiyorum

dilara :

08-18-2008 13:09 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_MSN

**Ayşegül** LANG_THREAD_FEMALE
Onbaşı

images/avatars/avatar-35.jpg

08-13-2008
63

15 [?]
6,199
7,465

atilla taş ın herşeyi mükemmel . hele şarkıları söz konusu olunca . dünyanın 8. harikası. Baby

**Ayşegül** :
***@Y$£qÜL!!!
08-18-2008 17:40 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_AIM LANG_MEMBERS_YIM LANG_MEMBERS_MSN

Onbaşı

08-13-2008
63

15 [?]
6,199
7,465

ewt sana katılıyorum haklısın dilara cım Happy

**Ayşegül** :
***@Y$£qÜL!!!
08-18-2008 17:41 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_AIM LANG_MEMBERS_YIM LANG_MEMBERS_MSN

edilla_tas LANG_THREAD_MALE
Moderator

images/avatars/avatar-1415.jpg

07-27-2007
1,382

: 

34 [?]
665,066
677,567

atilla taş ın herşeyi mükemmel . hele şarkıları söz konusu olunca . dünyanın 8. harikası.

Ayşegülcüm sana katılıyorum çok iyi yazmışsıın Smile

edilla_tas :
Tüm Zamanların En İyi Sanatçısı- Atilla Taş
08-18-2008 23:20 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY

Onbaşı

08-13-2008
63

15 [?]
6,199
7,465

sağol cnm evet Smile

**Ayşegül** :
***@Y$£qÜL!!!
08-20-2008 10:49 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_AIM LANG_MEMBERS_YIM LANG_MEMBERS_MSN

Onbaşı

08-13-2008
63

15 [?]
6,199
7,465

dur bak bir şiir de ben yazim kendi şiirim ;

gökyüzüne baktığımda güneşim yeryüzüne baktığımda nefesimsin

sen bnm sevgilim en değerli mücevherimsin

inan aşkım dünyada tek olan yıldızım

kalbimin en derin köşesisin..............................! Baby

**Ayşegül** :
***@Y$£qÜL!!!

LANG_THREAD_EDITOR

08-20-2008 10:56 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_AIM LANG_MEMBERS_YIM LANG_MEMBERS_MSN

Üye

06-29-2007
2,201

: 

37 [?]
1,121,012
1,209,937

çok güzel olmuş ayşegülcüm Happy atillayamı??? Big Grin

dilara :

08-20-2008 12:08 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_MSN

|
ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB » ATİLLA TAŞ ARAMIZDA » ATİLLA TAŞ'A SÖYLEMEK İSTEDİKLERİNİZ » seni seviyorum...

LANG_GLOBAL_COPYRIGHT
{Wbb Seo Beta 0.3 © Copright WbbTr.NeT - TaMavRa} |Turkish Language © By LEVIS 501

Style by © ESoES © wbbTürk.biz....

www.turkce-klip.com
www.video-klip.biz
www.kralklip.net
www.turkce-klip.biz
MeHMeTŞaHaN
GaMZeSeL
MuSTaFaŞaHaN
SeViLaY aSLaN
www.eylemkizil.net
www.eylemkizil.com
www.cizgi-film.net
www.selinseher.net
EylemFanClub
www.bymett.com
www.mehmetsahan.com
www.mehmetsahan.net
www.yabancikip.net
www.turkceklip.info
www.kraltv.org
www.turkce-klip.net
www.melihgorgun.com
www.atillatas.org
www.mahsun-kirmizigul.net
www.youtubeseyret.com

Anahtarlar seni seviyorum... atilla taş, seni seviyorum... atilla taş resimleri, seni seviyorum... atilla tas, seni seviyorum... atilla taş video klipleri, seni seviyorum... atilla taş şarkıları ham çökelek, seni seviyorum... atilla taşı seyret , seni seviyorum... atilla taş dizileri zilyoner, seni seviyorum... bir atilla taş albümü atilla taş konserleri,