CAN PARÇALARI,BİLMİYORUM AMA BU İSİM ,BANA SİZİ ÇAĞRIŞTIRIYOR.GEÇEN GÜN GAMZEYLE TELEFONDA KONUŞTUK.HATTA BİRAZ DERTLEŞTİK SAYILIR. ÖNCELİKLE BİLMENİZİ İSTEDİĞİM TEK ŞEY İNANIN BANA BU SİTEDE BİR TEK KİŞİ KALSA BİLE BENİM İÇİN BU İŞ BİTMEMİŞTİR.NELERE KATLANDIGIMI NELERLE UGRAŞTIGIMI BURADA YAZMİİCAM AMA EMİN OLUN BİR TEK ATİLLA TAŞ HAYRANI KALANA KADAR YAŞAMAYA YEMİNLİYİM.BENİM İÇİN BİR MİLYON TANE HAYRANIN GÜZEL VE GÜNEŞLİ GÜNLERDE HİÇ BİR ANLAMI YOK SADECE BİR TANE VE ASLA VAZGEÇMEYEN BİR GAMZE,BİR ZAFER,BİR METT,BİR DİLARA,BİR EDİLLA BİR MERAL ,BİR CEMİL ,BİR NİLÜFER,VE AFFETSİNLER ŞU AN AKLIMA GELMEYEN BİRÇOGUNUZ.KÜSMESİNLER SONUÇTA BEN BİR FANİYİM.AMA BANA YETERSİNİZ BİLİYORMUSUNUZ GERÇEKTEN BENİ SEVEN BİR TANENİZ BANA YEEETERRRRR.EMİN OLUN SİZİ ASLA UNUTMADIM BIRAKMADIM.ŞU AN SAVAŞTAYIM VE BENİM İÇİN YAPTIĞINIZ HERŞEYİN FARKINDAYIM.BİR AN BİLE ŞÜPHE ETMEYİN BENİM KİTABIMDA VAZGECMEK DİYE BİRŞEY YAZMAZ.MADEM CANIMSINIZ SIKIN DİŞİNİZİ AMA İNANIN BANA MİLYONLARCA HAYRANIM OLSADA SİZLERİN YERİNİZ BENDE BAMBAŞKA VE KİMSE DEĞİŞTEREMEZ.SADECE ŞUNU BİLMENİZİ İSTEDİM BİR AN BİLE SİZE SEVGİMDEN ŞÜPHE EDERSENİZ BENİ ÖLDÜRÜRSÜNÜZ.ÇÜNKÜ BEN SİZDEN HİÇBİRZAMAN VAZGECMEDİM VE ASLADA VAZGECMEYECEĞİM.SİZİN BİRİCİK AŞKINIZ ATİLLA TAŞINIZZZ...
yeni bir atilla taş mesajı geldigine çok sevindim ve bu mesajda benim adımı hatırlaman yazman çok ayrı bi güzellik mutluluk. çok mutlu oldum. ne diyercegimi bilmiyorum. biz herzaman seninleyiz. VAR OLDUKÇA BERABERİZ
tekrar aramiza döndüğün icin ve bu siteyi unutmadigin icin cok tesekkur ederiz atilla artik yeni bir albumun zamani gelmedi mi yada bir klip seni her zaman tv de gormek isteriz asla vaz gecme sen bizim atillamizsin
[quote] Orjinal Yazari ATİLLATAS
CAN PARÇALARI,BİLMİYORUM AMA BU İSİM ,BANA SİZİ ÇAĞRIŞTIRIYOR.
'can parçaları' parçalarını attım can kaldı.ben ölene kadar canımlayım,ATİLLA TAŞ hayranıyım.böyle sımsıcak bi sevginin tam ortasındayım.
Bu icten sevgi dolu mesajinla bizleri ne kadar mutlu ettigini bilemezsin PASAM!
Biz senden asla ve asla vaz gecmeyiz, son nefesimize kadar emin ol ki ATILLA TAS hayranlari olarak kalacagiz!
Sen bizim her seyimizsin, askimizsin PASAM!
Hatirladiklarinin arasinda yer almaktan gurur duyuyorum!
Orjinal Yazari Zafer.Sert yeni bir atilla taş mesajı geldigine çok sevindim ve bu mesajda benim adımı hatırlaman yazman çok ayrı bi güzellik mutluluk. çok mutlu oldum. ne diyercegimi bilmiyorum. biz herzaman seninleyiz. VAR OLDUKÇA BERABERİZ
gamzeden sonra peşinden ilk sırada benim adımın yazılı oldugunu görmek cok güzel çok mutlu oldum. VAR OLDUKÇA BERABERİZ
ATİLLA ABİCİM CANIMIN İÇİ BİRİCİĞİM BENİM İNANIRMISINIZ YA ŞU AN TATİLDEYİM VE EDİLLANIN MESAJI ÜZERİNE BURALARDAN BİR BİLGİSAYAR BULUP HEMEN MESAJINI GÖZYAŞLARIYLA OKUDUM NE KADAR MUTLU OLDUĞUMU TAHMİN EDERSİNİZZİ MESAJINIZDA ADIMIN ANILMASI ÇOK AMA ÇOK MUTLU ETTİ BENİ
SENİ ÖLENE DEK SEVİCEZ VE SENDEN ASLA AYRILMICAZZ YENİ ALBÜMÜ HEYECANLA VE SABIRLA BEKLİYORUZZ
HEEE UNUTMADAN SENDEN BİR İSTEĞİM OLACAKTI BU SİTEDEKİLERLE AYDA BİR DÜZENLENEN GÖRÜŞME TOPLANTIMIZ OLSA d::d:d:d HİÇTE FENA OLMAZDI BENCE AMA YİNEDE KARAR SENİN,,
BU KADAR UZUN ARDAN SONRA SENİN MESAJINI GÖRMEK SÜPER BİR DUYGUYDU SENİ UNUTURMUYUZ HİÇ SENDEN VAZGEÇERMİYİİZZZ???
BU HİÇ SÖNMEYECEK OLAN SEVGİM İÇİNDE SEN BENİMM BİRİCİĞİMSİN VE BİRTANECİK AŞKIM
OLARAKTA KALICAKSIN BUNU SAKIN UNUTMA...!!
Atilla abim mukemmel bir insandir, onu cok seviyoruz ama goruyoruz ki o da bizi seviyor, saygi gosteriyor, adimizi unutmuyor. Tam bir KRAL
Her zaman onun yaninda olan hayraniyiz degil mi? En sadik, en durust ve onu en cok seven
Onlardan biriyim ben, ama belkide en cok rahatsiz eden edilla
ama yineden Atilla kralimi en cok seven insani
GÜN IŞIIĞIM ...GÜNEŞ YÜZLÜ DELİKANLIM msjına inanılmaz sevindim tarifi imkansız bi sevinç.elbette seni asla bırakmayacaz ve elbette her zaman yanındayız bizi her an yanında hissetmen çok güzel ..bazen gidişlerin kahramanı oluyorsun bazende sonsuz kalışların..bitmek bilmez bi şarkısın aslında MAVİ kadar anlamlı bi şarkı..benim şarkım....bu can çıkana kadar yanındayım..seni seviyoruz..PAŞAMIZ...
atiii hoşgeldin yaw sen nerelerdesin canım benim yine girmissin siteye babam kaza geçirdi kardeşimde askere gidecek annemin sağlık problemi var sıkıntılı günler geçiriyorum o yüzden sitede uzun zamn kalamıyorum artık seni çoook seviyorum kib biz hep yanındayız
hocam evren ben,ankaradan müzik ile içli dışlı biri değilim okadar,şiir ilede pek ilgim olmaz açıkcası çünkü sadece kendimi dinler kemdi yazdığım şiirleri okurum.
buna ister kendini beğenmişlik deyin istersede ukalalık... ama tek bir gerçek var o da atilla taşın yerinin burası olmadığıdır,zirvede görmeyi istediğim bir isimdir kendisi ve bir gün bu isteğim olacakmış gibi bir his var içimde.
gelelim mesajımın nedenine,ben bir öneride bulunmak istiyorum ve chat sayfasında mail adresimi verdim gerçi ama bir kez daha vermek istiyorum.
TABİ İLGİLENEN VARSA,
kısaca özetlemek gerekirse ilk önce imaj ve şarkılarda kullanılan enstrumanların seçimi ile ilgili... diyebilirim.biraz ankara havası oluşumunu terketme vaktidir diyorum. ve bekliyorum mail adresime cevabınızı....
[COLOR=red][B]mail adresi, telefon numarası mesaj içinde yayınlamak yasaktır.
kişisel bilgilerinize mail adresinizi girin isteyn herkes oradan görebilir.
mesaj editlenmiştir
Atilla Tas Resmi Fan Club Yönetimi[/B][/COLOR]
Canimin ici, hayatimin tuzu biberi...ay ne diyeyim sana, hic bir kelime yetmez ki...
Gamze İle dertlesiyorsun, vallahi gamzecim seni kiskandim...niye yalan diyeyim.
mücadele ediyorsun...mücadelene bende katilmak istiyorum.
Kendini neden bu kadar yipratiyorsun. Senin hayranlarin cok, ve hepsi seni seviyor.
Kasetin mi satmiyor? Sana birsey diyeyim mi, bu konuda yalniz degilsin, senin gibi nice sanatcilar var sikayet eden...korsan yapan, korsan satanida allah bildigi gibi yapsin..nice insanin ekmegile oynaniyor.
Seni o kadar seviyoruz ki, inan kelimeler yetmiyor, bu sevgimi sana anlatabilmek icin yeni bir dil yaratmam lazim galiba...
Kendini üzme nólur!!! Senin bir göz yasina ben...bin kere kahroluyorum
arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım aslında yen sayılmam daha önce üye olmuştum işlerimin yogunlgu yüzünden hiç girememiştim bugun girmek nasip oldu
Orjinal Yazari gkn_emel
arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım aslında yen sayılmam daha önce üye olmuştum işlerimin yogunlgu yüzünden hiç girememiştim bugun girmek nasip oldu