mrh. abicim. nerelerdesin seni çok özledik. o güzel yüzüne hasret bırakma bizleri. biliyorum tatildesin ama ne yapıyım olmuyor sensiz işte. azıcık bi görelim ,şen kahkalarını duyalım, iyi olduğunu bilelim bu yeter. sonra yine devam et tatiline. artık magazin haberlerini bile izler oldum seni tatildeyken belki gösterirler diye ama ordada yok. abicim bizi sensiz bırakma. özlem çekmek çok zor bir duygu.kendine çok iyi bak oralarda. tez zamanda görüşmek dileğiyle. kasetini dört gözle bekliyorum vede ismini çok merak ediyorum.
gerçektende hasret kaldık bende seni görebilmek için sabah, gece magazinlerini dört gözümü açıp takip ediyorum ama yine göremiyorum aslında hiç görmek istemiyorum magazinde falan ama o ayrı konu işte senş gerçektende çok özledik neyse özlemekte bi duygu özlemeninde bi hayrı vardır inş gerçi bu duygu bende sana karşı hiç bitmedi ama napalım gerçektende herkez özledi o sımsıcak gülüşünü bize verdiğin o pozitif enerjiyi,, ooff ne diyimkli allah yolumuzu hayra açsın
aynen ben hiç sevmem magazini izlemiyorum ama ATİLLA abim söz konusuysa değişir
geçenlerde atv de bir magazinde izledim sevgilisiyle dans ediyordu çok güzeldi ATİLLA abimi gülmserken görmek çok güzel