ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB
ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB » ATİLLA TAŞ ARAMIZDA » ATİLLA TAŞ'A SÖYLEMEK İSTEDİKLERİNİZ » hasret kaldık » [|]
| | |
hasret kaldık
« | »
hayat
Onbaşı

images/avatars/avatar-32.jpg

12-07-2007
32

17 [?]
11,590
13,278

LANG_MEMBERS_USERLEVEL_NEEDEXP

hasret kaldık       

mrh. abicim. nerelerdesin seni çok özledik. o güzel yüzüne hasret bırakma bizleri. biliyorum tatildesin ama ne yapıyım olmuyor sensiz işte. azıcık bi görelim ,şen kahkalarını duyalım, iyi olduğunu bilelim bu yeter. sonra yine devam et tatiline. artık magazin haberlerini bile izler oldum seni tatildeyken belki gösterirler diye ama ordada yok. abicim bizi sensiz bırakma. özlem çekmek çok zor bir duygu.kendine çok iyi bak oralarda. tez zamanda görüşmek dileğiyle. kasetini dört gözle bekliyorum vede ismini çok merak ediyorum.
08-01-2008 12:28 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY

dilara LANG_THREAD_FEMALE
Üye

images/avatars/avatar-1345.jpg

06-29-2007
2,201

: 
LANG_MEMBERS_RATING_RATINGS

37 [?]
1,151,680
1,209,937

gerçektende hasret kaldık bende seni görebilmek için sabah, gece magazinlerini dört gözümü açıp takip ediyorum ama yine göremiyorum aslında hiç görmek istemiyorum magazinde falan ama o ayrı konu işte senş gerçektende çok özledik neyse özlemekte bi duygu özlemeninde bi hayrı vardır inş gerçi bu duygu bende sana karşı hiç bitmedi ama napalım gerçektende herkez özledi o sımsıcak gülüşünü bize verdiğin o pozitif enerjiyi,, ooff ne diyimkli allah yolumuzu hayra açsın Big Grin Big Grin Big Grin Happy Smile

dilara :
`·.¸¸.·´´¯`··._.·DİLARATİLLA`·.¸¸.·´´¯`··._.·

Bugünü Yaşıyosam Yarının Seni Bana Getireceğine İnandığım İçindiR..!!!
08-01-2008 18:43 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_MSN

cemil LANG_THREAD_MALE
Yarbay

images/avatars/avatar-1377.jpg

12-05-2007
825

: 
LANG_MEMBERS_RATING_RATINGS

31 [?]
300,694
369,628

aynen ben hiç sevmem magazini izlemiyorum ama ATİLLA abim söz konusuysa değişir Big Grin
geçenlerde atv de bir magazinde izledim sevgilisiyle dans ediyordu çok güzeldi ATİLLA abimi gülmserken görmek çok güzel Happy

cemil :
.::.:.:.:.:. geçmişin günahlarının gölgesi uzun olur.::.:.:.:.
10-19-2008 16:35 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_AIM LANG_MEMBERS_YIM LANG_MEMBERS_MSN

|
ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB » ATİLLA TAŞ ARAMIZDA » ATİLLA TAŞ'A SÖYLEMEK İSTEDİKLERİNİZ » hasret kaldık

LANG_GLOBAL_COPYRIGHT
{Wbb Seo Beta 0.3 © Copright WbbTr.NeT - TaMavRa} |Turkish Language © By LEVIS 501

Style by © ESoES © wbbTürk.biz....

www.turkce-klip.com
www.video-klip.biz
www.kralklip.net
www.turkce-klip.biz
MeHMeTŞaHaN
GaMZeSeL
MuSTaFaŞaHaN
SeViLaY aSLaN
www.eylemkizil.net
www.eylemkizil.com
www.cizgi-film.net
www.selinseher.net
EylemFanClub
www.bymett.com
www.mehmetsahan.com
www.mehmetsahan.net
www.yabancikip.net
www.turkceklip.info
www.kraltv.org
www.turkce-klip.net
www.melihgorgun.com
www.atillatas.org
www.mahsun-kirmizigul.net
www.youtubeseyret.com

Anahtarlar hasret kaldık atilla taş, hasret kaldık atilla taş resimleri, hasret kaldık atilla tas, hasret kaldık atilla taş video klipleri, hasret kaldık atilla taş şarkıları ham çökelek, hasret kaldık atilla taşı seyret , hasret kaldık atilla taş dizileri zilyoner, hasret kaldık bir atilla taş albümü atilla taş konserleri,