Arkadaşlar Bildiginiz Gibi Star Tvde Kliptonik Diye Bir Program Yayınlanıyor Ki İstekler Ve Emailler Üzerine Sanatçıların Kliplerini Yayınlıyor.Fakat Atilla Taşın Kliplerinin Yeri Programda Boş.Tüm Atillaco Arkadaşlardan Rica Ediyorum Yolladıkları E-Mailler Ve İstekler İle atilla tas Kliplerinin Yayınlanmasına Katkıda Bulunsunlar.Bu Program Hafta İçi Her Gün Saat 13,20 de Star Tvde Yayınlanıyor.
bence yayınlamazlar..ne kadar msj atılsa da bilmiyorum.arşiv de bile yoktur Allah bilir..hem maillere bakıyolar mıdır ki..kendi istediklerini koyuyolardır.yine de pek izlemedim günahlarını almiyim.yanlış anlaşılmasın çok isterim çıkmasını ama bilmiyorum ya keşke çıksa..
yoğun istek emailleri üzerine başka sanatçıların klipleri yayınlanıyor da neden atillanın ki yayınlanmasın tabi bu kadar ilgiye yayınlanır mı bilinmez.
gamze ben bugün yolladım mesaj ama programın sonuna doğru attığım için tvde yayımlanmadı ama yolladım yani okurlar sanırım hergün böle yollasak sadece aynı kişiler değil herkez yollasın lütfen rica ediyorum, çağırıırlar bence gelirse ben yine gidicem yayın yapılırken kameraların arkasında olmak istiyorum ordan seyretmek istiyorum offffffffffff gelse gelse gelseeee
benden başka email gönderen yok mu sanırsam onların ellerinde de emmi klbii yhok vazgeçelim arkadaşlar bunlardan yahrar gelmeyecek bize klibi tek bulabilecegimiz yer ya gamze ya atilla hadi kısmet hangisine bakalım
Orjinal Yazari Zafer.Sert
benden başka email gönderen yok mu sanırsam onların ellerinde de emmi klbii yhok vazgeçelim arkadaşlar bunlardan yahrar gelmeyecek bize klibi tek bulabilecegimiz yer ya gamze ya atilla hadi kısmet hangisine bakalım
ben çok gönderdim zafer abi ama bende EMMİ ve ATEŞ BÖCEĞİ 'ni istedim hergün bakıyorum çıkmıyor..
ATİLLA abi lütfen bizde bu klipleri izlemek istiyoruz bize yardımcı ol ........
bence atilla taş ın söylediği bütün şarkılar süper . atilla nın sesi herkezi sollayacak şekilde mükemmel . hangi şarkı olursa olsun hepsi güzel . ama bu aralar tv programlarında pek görünmüyor. işte bu üzücü bir durum .
Arkadaşlar Bildiginiz Gibi Star Tvde Kliptonik Diye Bir Program Yayınlanıyor Ki İstekler Ve Emailler Üzerine Sanatçıların Kliplerini Yayınlıyor.Fakat Atilla Taşın Kliplerinin Yeri Programda Boş.Tüm Atillaco Arkadaşlardan Rica Ediyorum Yolladıkları E-Mailler Ve İstekler İle atilla tas Kliplerinin Yayınlanmasına Katkıda Bulunsunlar.Bu Program Hafta İçi Her Gün Saat 13,20 de Star Tvde Yayınlanıyor.
Teşekkürler ...
Tamam da e mail adresini niye yazmamışsın nasıl göndercem ki?
hafta içi hergün starı izlersen görebilirsin küçük bir kutunun içinde yazıyor ama bu iş birkaç kişiyle olmaz diye düşünüyorum herkez yollamalı atillayı orda görmek isteyen herkez yollamalı...