750 çocuğun sünnet edildiği Sarıyer Belediyesi Geleneksel Sünnet şölenin muhteşem bir finalle son buldu...
Sarıyer Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Geleneksel Sünnet Şöleni’, Çayırbaşı Stadı’nda yaklaşık 2 bin kişinin katılımıyla gerçekleşti. Sünnet Şöleni’nde sahne alan ünlü sanatçı Atilla Taş hareketli parçalarıyla izleyicileri coşturdu.
Sünnet Şöleninde çocuklarla yakından ilgilenen Sarıyer Belediye Başkanı Yusuf Tülün “ Geleneksel Sünnet Şölenimizde bu yıl 750 çocuğumuz erkekliğe ilk adımını atmış oldu. Amacımız Sarıyerliye hizmet etmektir. Vatandaşlarımızın yüzünü güldürebiliyorsak ne mutlu bize… Ağustos ayında her yıl düzenlediğimiz toplu nikâh şölenimiz de yine birbirinden değerli sanatçılarla buluşacağız. Sünnet şölenimize katılan çocuklarımıza hayatlarında başarılar diliyorum" dedi.
Sünnet Şöleni’ne Sarıyer Kaymakamı Mehmet Ersoy, Sarıyer Belediye Başkanı Yusuf Tülün, AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş ve AK Parti İlçe Başkanı Nürettin Çelik ile çok sayıda davetli katıldı.
Sarıyer Belediyesi'nin toplu sünnet şöleni etkinlikleri, Cumartesi günü Çayırbaşı stadında Atilla Taş Konseriye son buluyor...
Sarıyer Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen ve 750 çocuğun erkekliğe ilk adımını attığı toplu sünnet şöleninde Sarıyerliler Atilla Taş konseriyle coşacak. Sarıyer Belediyesi’nin Sünnet şöleni kapsamında çocuklar için Eyüp Sultan ve Boğaz gezisiyle başlayan etkinlikler ünlü sanatçı Atilla Taş konseriyle sona eriyor. Sünnet şölenine tüm Sarıyerliler davetlidir.
ben bi türlü gelip yazamadım ya
12 temmuzdaydı bu konser ve bize 15 dklık bi mesefedeydi ama ben gidemedimmmmm
çünkü çalışıyordumm ve çok mutsuz o gn keşke gidebilsydmm offoffff