ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB
ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB » Atilla Taş"ın Dünyasıyla İlgili Herşey » Haberler » Güncel Haberler » Atilla Taş'la coştular » [|]
| | |
Atilla Taş'la coştular
« | »
edilla_tas LANG_THREAD_MALE
Moderator

images/avatars/avatar-1415.jpg

07-27-2007
1,402

: 
LANG_MEMBERS_RATING_RATINGS

35 [?]
746,065
824,290

LANG_MEMBERS_USERLEVEL_NEEDEXP

Atilla Taş'la coştular       

750 çocuğun sünnet edildiği Sarıyer Belediyesi Geleneksel Sünnet şölenin muhteşem bir finalle son buldu...

Sarıyer Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Geleneksel Sünnet Şöleni’, Çayırbaşı Stadı’nda yaklaşık 2 bin kişinin katılımıyla gerçekleşti. Sünnet Şöleni’nde sahne alan ünlü sanatçı Atilla Taş hareketli parçalarıyla izleyicileri coşturdu.

Sünnet Şöleninde çocuklarla yakından ilgilenen Sarıyer Belediye Başkanı Yusuf Tülün “ Geleneksel Sünnet Şölenimizde bu yıl 750 çocuğumuz erkekliğe ilk adımını atmış oldu. Amacımız Sarıyerliye hizmet etmektir. Vatandaşlarımızın yüzünü güldürebiliyorsak ne mutlu bize… Ağustos ayında her yıl düzenlediğimiz toplu nikâh şölenimiz de yine birbirinden değerli sanatçılarla buluşacağız. Sünnet şölenimize katılan çocuklarımıza hayatlarında başarılar diliyorum" dedi.

Sünnet Şöleni’ne Sarıyer Kaymakamı Mehmet Ersoy, Sarıyer Belediye Başkanı Yusuf Tülün, AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş ve AK Parti İlçe Başkanı Nürettin Çelik ile çok sayıda davetli katıldı.

edilla_tas :
Tüm Zamanların En İyi Sanatçısı- Atilla Taş
07-14-2008 23:12 LANG_MEMBERS_USERONLINE LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY

Moderator

07-27-2007
1,402

: 

35 [?]
746,065
824,290

LANG_THREAD_THREADSTARTER_ALT

Sarıyer'de Atilla Taş konseri

Sarıyer Belediyesi'nin toplu sünnet şöleni etkinlikleri, Cumartesi günü Çayırbaşı stadında Atilla Taş Konseriye son buluyor...

Sarıyer Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen ve 750 çocuğun erkekliğe ilk adımını attığı toplu sünnet şöleninde Sarıyerliler Atilla Taş konseriyle coşacak. Sarıyer Belediyesi’nin Sünnet şöleni kapsamında çocuklar için Eyüp Sultan ve Boğaz gezisiyle başlayan etkinlikler ünlü sanatçı Atilla Taş konseriyle sona eriyor. Sünnet şölenine tüm Sarıyerliler davetlidir.

edilla_tas :
07-14-2008 23:13 LANG_MEMBERS_USERONLINE LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY

GamzeSel LANG_THREAD_FEMALE
Admin Gril

images/avatars/avatar-1456.jpg

06-20-2007
3,388

: 

40 [?]
1,927,876
2,111,327

KONU: Atilla Taş'la coştular       

haber icin tesekkürler edilla. resimler icin de ayrıca tesekkürler

GamzeSel :
ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB www.atillatas.org GENÇLİK BAŞIMDA DUMAN www.video-klip.biz www.turkceklip.biz www.turkceklip.info www.melihgorgun.com
07-14-2008 23:35 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_AIM LANG_MEMBERS_YIM LANG_MEMBERS_MSN

şebnem
Er

images/avatars/avatar-1395.jpg

07-10-2008
8

: 

11 [?]
1,466
2,074

KONU: Atilla Taş'la coştular       

ne zamandı ya bu konser hiç birine gitmek nasip olmuyo

şebnem :
Ati Megastar
07-17-2008 13:01 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY

atillacı_esra LANG_THREAD_FEMALE
Er

images/avatars/avatar-32.jpg

08-16-2007
7

13 [?]
3,588
4,033

ben bi türlü gelip yazamadım ya Frown
12 temmuzdaydı bu konser ve bize 15 dklık bi mesefedeydi ama ben gidemedimmmmm Crying Crying Crying
çünkü çalışıyordumm ve çok mutsuz o gn keşke gidebilsydmm offoffff
07-19-2008 22:55 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY

dilara LANG_THREAD_FEMALE
Üye

images/avatars/avatar-1345.jpg

06-29-2007
2,201

: 

38 [?]
1,233,063
1,460,206

hımmm güzel ya tşkler edilla Smile konserler bitmeyecek!! Big Grin

dilara :
`·.¸¸.·´´¯`··._.·DİLARATİLLA`·.¸¸.·´´¯`··._.·

Bugünü Yaşıyosam Yarının Seni Bana Getireceğine İnandığım İçindiR..!!!
07-20-2008 16:16 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_MSN

Moderator

07-27-2007
1,402

: 

35 [?]
746,065
824,290

LANG_THREAD_THREADSTARTER_ALT

Keşke bitmezdi ama yine başlar artık YENİ albüm zamanı geldi değil mi? Smile

edilla_tas :
08-28-2008 15:17 LANG_MEMBERS_USERONLINE LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY

dilara LANG_THREAD_FEMALE
Üye

images/avatars/avatar-1345.jpg

06-29-2007
2,201

: 

38 [?]
1,233,063
1,460,206

Alinti:
Orjinal Yazari edilla_tas
Keşke bitmezdi ama yine başlar artık YENİ albüm zamanı geldi değil mi? Smile

aaaaaa heraldekii Smile sabırla beklicez ramazandan sonra denildi ama bakalım hayırlısı

dilara :
`·.¸¸.·´´¯`··._.·DİLARATİLLA`·.¸¸.·´´¯`··._.·

Bugünü Yaşıyosam Yarının Seni Bana Getireceğine İnandığım İçindiR..!!!
08-28-2008 16:05 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_MSN

|
ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB » Atilla Taş"ın Dünyasıyla İlgili Herşey » Haberler » Güncel Haberler » Atilla Taş'la coştular

LANG_GLOBAL_COPYRIGHT
{Wbb Seo Beta 0.3 © Copright WbbTr.NeT - TaMavRa} |Turkish Language © By LEVIS 501

Style by © ESoES © wbbTürk.biz....

www.turkce-klip.com
www.video-klip.biz
www.kralklip.net
www.turkce-klip.biz
MeHMeTŞaHaN
GaMZeSeL
MuSTaFaŞaHaN
SeViLaY aSLaN
www.eylemkizil.net
www.eylemkizil.com
www.cizgi-film.net
www.secilakmirza.net
www.klipler.tk
www.bymett.com
www.mehmetsahan.com
www.mehmetsahan.net
www.yabancikip.net
www.turkceklip.info
www.kraltv.org
turkceklip.biz
www.melihgorgun.com
www.atillatas.org
www.mahsun-kirmizigul.net
www.izlee.tk

Anahtarlar Atilla Taş'la coştular atilla taş, Atilla Taş'la coştular atilla taş resimleri, Atilla Taş'la coştular atilla tas, Atilla Taş'la coştular atilla taş video klipleri, Atilla Taş'la coştular atilla taş şarkıları ham çökelek, Atilla Taş'la coştular atilla taşı seyret , Atilla Taş'la coştular atilla taş dizileri zilyoner, Atilla Taş'la coştular bir atilla taş albümü atilla taş konserleri,