Konser Kaydı Eklensin Mi?
Arkadaşlar sitemiz bu aralar farkındaysanız çok pasif üyelerimiz tatile mi gittiniz ne yaptınız nerelerdesiniz hiç merak etmiyor musunuz? girip bir bakar insan her neyse lafı uzatmıyayım. Konser Kaydı Şarkılar Elimde Mevcut Sizler için bunlardan özel seçmeler yayınlayabilirim. Her Konuda yayınladıgımız gibi ama tabi ki bu konuda siizn istekleriniz siteye daha sık ziyaret etmeniz ziyaret etmişken forum konularında aktif olmanız gerekiyor.
Kırmızılım Konser Kaydını Mp3 olarak sizler için Ekleyebilirim... Daha fazla katılım olursa eklenmesini istediginiz kayıdı siz seçebilirsiniz.
eger mümkünse cok mutlu oluruz gamze.
söyledigin gibi sanirim cogu aticiler tatilde o yüzden pek giren yok ama eminim sezon bitince tüm aticiler yine burada olacak
gamzecim ewt ben 1 hafta oldumu bilmiyorum giremedim siteye şuan memleketteyim herşey yolunda atillayı ihmal etmiyorum tabii hep o heo o çıkmaz bee
ama unutmam ben burayı burası her zman için benim yerimdir konser kaydını çok istiyorum eklensin tabiki sonuna kadar eqwt ewt ewttt..!!!!
yalnız atillayal aynı şehirde nefes almak bile yetiyodu şimdi aynı şehirde bile değilizz