Daha önce söyledim ki bir genç Bosnalı şarkıcı KINALI KUZUM*u almış ama bugün onunla konuştum bana açıkladı ki KINALI KUZUM*u 'almak' için İZİNi aldı. Onun produksyonda Türkiye*den cevap geldi ama aynı şarkıcı bana söyledi ki bir şarkıcı daha aynı şarkıyı almış hemde birkaç gün önce Dejan Matic - Nije to nije to....
Bende youtube*den gördüm aynı KINALI KUZUM.
Mahkemeye onu ver bana dedi...Valla öyleyse hemde sordum Atilla için o demiş ki çok iyi bir sanatçıdır ve onun şarkılarını çok seviyormuş birkaçını.
bURDAN indirebilirsiniz az önce Dragana*nın DM SAt kanalında klibi gördüm...ne yazık ki bu şarkıcı kör oluyor Metin Şentürk gibi öyle olmasaydı Atilla bunu mahkemeye verildi...
dediklerinin hepsinide uyguladım yaptım ama şarkı indirilmedi sadece ve sadece bir kutu açılıyo ve ordan dinleyebiliyosun dinledim şarkıyı hırsızlık yapan kişi hem çok ayıp etmiş hemde iyi okuyamammış fikrindeyim
abartıyorsunuz. bosna da yaşayanlarda müslümanlardır seviyorlar begeniyorlar kullandılar peki siz araştırdınız mı belki prodüctiondan izin almıslardır belki atilla abimizin haberi vardır bi şarkı albüme koymak o kadar kolay degil saglam araştırma yapmadan da konu açmayn yanlış yönlendirme yapıyorsunuz.
Dediğim gibi o gün anladım ki o genç şarkıcı izinle almış o şarkıyı ama o şarkı 2006 yılında çıktı artık Sırbıstan*dan bir daha yaşlı şarkıcı ayni müziği aynı şarkı çaldı ve tabiki izin almadan. Bence bu normal güzel bişey değil ki