ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB
ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB » Atilla Taş"ın Dünyasıyla İlgili Herşey » Haberler » Eski Haberler » zonguldakta atilla taş rüzgarı » [|]
| | |
zonguldakta atilla taş rüzgarı
« | »
GamzeSel LANG_THREAD_FEMALE
Admin Gril

images/avatars/avatar-1456.jpg

06-20-2007
3,388

: 
LANG_MEMBERS_RATING_RATINGS

40 [?]
1,928,287
2,111,327

LANG_MEMBERS_USERLEVEL_NEEDEXP

zonguldakta atilla taş rüzgarı       

Mezunları gelecek yıllara emanet ettiler

İzmit’teki Özel Erkul İlköğretim Okulu’nun mezuniyet gecesinde konuşan rehber öğretmenleri, mezunlardan insanları sevmelerini isteyerek, sevginin parayla alınamayacağını, ama parayla alınabilecek her şeyin sevgi ile alınabileceğini anlattı. Zonguldak Ufuk İlköğretim Okulu da mezunlarını uğurladı.

İzmit Özel Erkul İlköğretim Okulu ve Zonguldak Özel Ufuk İlköğretim Okulu, ayrı ayrı düzenledikleri mezuniyet geceleriyle 2002 mezunlarını uğurladı.

Özel Erkul Lisesi’nin gösteri salonunda yapılan törene Kocaeli eski milletvekili İsmail Kalkandelen, Özel Erkul Lisesi Müdürü Ahmet Kartal, İzmit Büyükşehir Belediyesi Yapı İşleri Daire Müdürü Fazile Özkurt, Özel Erkul İlköğretim Okulu Yönetim Kurulu Başkanı Adil Yılmazer, yönetim kurulu üyesi Tacettin Özdemir, mezun olan öğrencilerin velileri ve davetliler katıldı.

Programda mezun olan öğrenciler adına Yavuz Selim Bayram ve Aslı Şenol veda konuşması yaptı.

Gecede ayrıca mezun olan öğrencilerin sınıf rehber öğretmenleri Tanju Soytekin, Abdullah Anduse ve Serdar Akkaya yaptıkları veda konuşmasında, mezun olan öğrencilerin insanları sevmelerini, sevginin parayla alınamayacağını, ama parayla alınabilecek her şeyin sevgi ile alınabileceğini anlattı.

Özel Erkul İlköğretim Okulu Müdürü Süleyman Çalışkan, okul birincisi seçilen Tuba Karaosmanoğlu’na çeşitli hediye ve ödüller verdi.

Öte yandan Zonguldak Özel Ufuk İlköğretim Okulu da, pop şarkıcısı Atilla Taş’ın da katıldığı bir programla mezuniyet töreni ve 5. kuruluş yıldönümü kutlamasını gerçekleştirdi.

Okulu tanıtan kısa bir sinevizyon gösterisinden sonra, mezun olan 35 öğrenciye diplomaları ve okul yönetimi tarafından uygun görülen çeşitli ödüller verildi.

Atilla Taş’ın konseriyle devam eden program, havai fişek gösterisinin ardından sona erdi.

Fikri Kaya, Abdullah Karabacak / İzmit, Zonguldak

19.06.2002

GamzeSel :
ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB www.atillatas.org GENÇLİK BAŞIMDA DUMAN www.video-klip.biz www.turkceklip.biz www.turkceklip.info www.melihgorgun.com
07-08-2008 11:43 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_AIM LANG_MEMBERS_YIM LANG_MEMBERS_MSN

dilara LANG_THREAD_FEMALE
Üye

images/avatars/avatar-1345.jpg

06-29-2007
2,201

: 
LANG_MEMBERS_RATING_RATINGS

38 [?]
1,233,329
1,460,206

LANG_MEMBERS_USERLEVEL_NEEDEXP

ne güzel yaa liseden mezun olduktan sonra atilla gelsin okula yaa bizdede böle şeyler olurmu acabaa tşkler gamze harika yaa öğrenciler çok sevinmişlerdir Smile

dilara :
`·.¸¸.·´´¯`··._.·DİLARATİLLA`·.¸¸.·´´¯`··._.·

Bugünü Yaşıyosam Yarının Seni Bana Getireceğine İnandığım İçindiR..!!!
07-09-2008 16:56 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_MSN

|
ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB » Atilla Taş"ın Dünyasıyla İlgili Herşey » Haberler » Eski Haberler » zonguldakta atilla taş rüzgarı

LANG_GLOBAL_COPYRIGHT
{Wbb Seo Beta 0.3 © Copright WbbTr.NeT - TaMavRa} |Turkish Language © By LEVIS 501

Style by © ESoES © wbbTürk.biz....

www.turkce-klip.com
www.video-klip.biz
www.kralklip.net
www.turkce-klip.biz
MeHMeTŞaHaN
GaMZeSeL
MuSTaFaŞaHaN
SeViLaY aSLaN
www.eylemkizil.net
www.eylemkizil.com
www.cizgi-film.net
www.secilakmirza.net
www.klipler.tk
www.bymett.com
www.mehmetsahan.com
www.mehmetsahan.net
www.yabancikip.net
www.turkceklip.info
www.kraltv.org
turkceklip.biz
www.melihgorgun.com
www.atillatas.org
www.mahsun-kirmizigul.net
www.izlee.tk

Anahtarlar zonguldakta atilla taş rüzgarı atilla taş, zonguldakta atilla taş rüzgarı atilla taş resimleri, zonguldakta atilla taş rüzgarı atilla tas, zonguldakta atilla taş rüzgarı atilla taş video klipleri, zonguldakta atilla taş rüzgarı atilla taş şarkıları ham çökelek, zonguldakta atilla taş rüzgarı atilla taşı seyret , zonguldakta atilla taş rüzgarı atilla taş dizileri zilyoner, zonguldakta atilla taş rüzgarı bir atilla taş albümü atilla taş konserleri,