YA ARKADAŞLAR.. BEN ANLAMIYORUM ACABA BENDEMİ BİR HATA VAR YOKSA İNSANLARMI ANLAMIYOR? BEN DİYPRUM Kİ, S İ Z İ S E V İ Y O R U M ......
İNANMIYORMUSUNUZ ?.. O ZAMAN NE İŞİNİZ VAR BURDA YADA BEN NEDEN S İ Z İ S E V İ Y O R U M . DİYORUM. ÇUNKİ ,HEMEN SÖYLİYİM KARŞILIK YOK,2.CİSİ HİÇ KİMSE UMURUMDA DEGİL.3.CÜSÜ. B A N A N E E EEEEEEEE.
GERCEK OLAN ŞU Kİ BURADAYIM. GERCEK OLAN ŞU JKİ BURADAKİ BAZI İNSANLARLA,TELEFONDA GÖRÜŞÜYORUM.GERC
EK OLAN ŞU Kİ. ASLA SİZLERE SIRTIMI DÖNMEDİM GERCEK OLAN ŞU Kİ. KAC TANE BÖYLE SANATÇI VAR SANIYORSUNUZ.NE OLUR İNSAF. BAZI ARKADAŞLAR NE SANIYORLAR BİLMYORUM AMA BRENİM SİZLERE DÜŞKÜN OLDUGUM KADAR HİÇ BİR SANATÇI EMİN OLUN FANLARINA BU KADAR DÜŞKÜN DEGİL BANA İNANIN.SİZİN BENİ NE KADAR SEVDİĞİNİZİ ÇOK İYİ BİLİYOR VE ŞÜKREDİYORUM.HER ZAMAN BEN ŞANSLIYIM DEMİYORMUYUM ?.. EEEEEEEEEEE?? ANLAMIYORMUSUNUZ HALA NE KADAR SİZE ÖNEM VERDİĞİMİ ?NE KADAR CANIM OLDUGUNUZU,NE OLUR, ANLAYIN ARTIK SİZ BENİM HERŞEYİMSİNİZ VE BANA İNANMANIZ LAZIM .CÜNKİ SİZLERDE NEİM H E R Ş E Yİ M S İ N İ İ ZZZZ. O K A D AAAA RRRRRRRRRRRRRRRRRRR...
mrb ati saat farkıyla yakalayamadım seni ben sana inanıyorum diğer atici arkadşlarda inanıyor tabikide sitedeki tüm üye arkadşlar adına bize değer verdiğin için bizi sevdiğin için kısacası bize olan ilgin ve alakandan dolayı sana çooooooooooooooookkkkkkkkk teşekkr ediyoyorum seni çoooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkk seviyorum sen bizim herşeyimizsin atiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
iiiiiiiiiiiiiiiiiiii ölürüm sana ben yaw seni çoookkkkkkkkkk öpüyorum iyiki varsın ve iyiki tanıyoyoruz seni ati sen bizim herşeyimizsin benimde sana ileride bir sürprizim olacak bu arada kib hiçbişey için üzülme olurmu allaha emanet ol kurban olurum sana ölürüm yoluna bu ömrümü sen harca atii
Birtanecik Atillamiz bizim!
Sen tabiiki bizim her seyimizsin, senin gibi bir sanatci daha yok su yalan dünyada!
Sen cok özel oldugun icin zaten sana bu derece hayraniz1 sensiz bir hayat düsünemiyoruz!
Bana sanki biraz sinirliymissin gibi geldi mesajin. Kimler kizdirdi seni PASAMMM???
Kurban olsunlar sana, senin tirnagin olamazlar seni kizdiranlar!
Senin yoluna canimiz feda ve sende bunu cok iyi biliyorsun zaten! SENI CANIMIZDAN COK SEVIYORUZ PASAM!!!!!!
GÜNEŞ YÜZLÜ elbette dediğin gibi anlamak sevmektir ve emin ol bizler seni anlıyor seviyoruz yoksa ne işimiz var buralarda ve evet sadece türkiyede değil tüm dünyada senin gibi bi sanatçı olmadı OLA MAZ bunun bilincindeyiz.o seni anlamayan her kimse zaten seni sevmemiş ki anlasın neyi anlamsını bekliyorsun GÜN IŞIĞIM ?bırak anlamasın daha iyi biz varız yeteriz herkese .her zaman arkandayız ve sonsuz güveniyor ve kendi adıma önünde eğililerek SENİ SONSUZA DEK SEVECEĞİME AND İÇİYORUM ....YÜREKTENSİN..YÜREKTESİN DELİKANLIM...
Ya abicim bu kıza birşey oldu. senin anlamak sevmektir mesajını ablama okudum ve ilk defa sana mesaj yazmak istediğini söyledi.Çok mutluyum inşallah geriside gelir vede yazıyorum.....
Merhaba atilla ben bu mesajı çok uzaklardan, kocaman sevgilerimle gönderiyorum.Biliyorum bu mesajı okuyacaksın; bu yüzden sana Çorumun, güneşin, rüzgarın ve erkek kardeşimin selamlarını gönderiyorum. Bana gönderdiğin not için çok teşekkür ederim, çok mutlu oldum.Evet hastalığım iyi oluyor şükürler olsun. Sende bana dua edecekmişsin Allah razı olsun.Canım arkadaşım sana not bırakmış bundan haberim yoktu. Söylediğinde çok şaşırdım.Biliyordum sen sözünü tutacaktın; bende tuttum bak, tutacağımda.
Arzu senin en son notunu okudu.Kimsenin seni anlamadığını sanıyorsun! Sen televizyona çıkınca ekran başında senin ağzından çıkan kelimeye bakan kaç kişi var biliyormusun!Seni anlamasak şarkılarını dinlemez, çıktığında bakmazdık.Bazen senin maskelemeye çalıştığın hüzünlerini görüyorum o şen kahkaların ardında. Göz yaşlarını sakladığını, kalbinde ne tür acılar çektiğini biliyorum.Sana söylemiştim ya sen benim can dostum, arkadaşımsın diye. Ben senin resminle sabah kalktığımda konuşur, gece yatarken neler yaptığımı anlatırdım. Bazense sabahlara kadar dertleşirdim. Resmin nereye baktığını , kime güldüğünü bilmiyordum ama yinede anlatırdım; beni anladığını düşünürdüm. Şimdi seni sevenlerin seni anlamadığını nasıl düşünürsün?
Sen üzülme anlamayan seni sevmiyor demektir.Kendine iyi bak ve şu sözü unutma "yarın çok güzel olacak" .(ben seni her konuda anlıyorum)
HAYAT
Abicim anlamayan anlamasın , yolunu bulamasın.Seni seviyor ve sana tüm güzellikleri gönderiyorum.Kardeşin ARZU
BU DÜNYADAKİ EN BÜYÜK GÜNAH SENİ SENİ UNUTMAK BU DÜNYADAKİ EN ACI EYVAH SEVDİĞİNDEN AYRILMAK SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN SENİ ÇOK SEVİYORUM CANIM ATİLLA ABİM ......
SENDE BİR HATA YOK ATİLLA ABİCİM SADECE KENDİN GİBİ DOĞRU VE DÜRÜST OLDUKLARINI ZANNEDİYORUZ AAAHH NE DİYELİMKİ BAZI İNSANLAR DÖNME DOLAP OLMUŞ..
İNSANLARIN BU GÜZELİM DÜNYAYA GELMELERİ BİR HATA ZATEN ÇÜNKÜ KIYMETİNİ BİLMİYORUZ NE DÜNYAMIZIN NEDE ÇEVREMİZDEKİ CAN DOSLARIMIZIN ...
ELİMDEN GELDİĞİNCE ÇOK DİKKAT EDİYORUM ÇEVREMDE HİÇ KİMSEYİ KIRMAMAK VE İNCİTMEMEK İÇİN