ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB
ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB » ATİLLA TAŞ ARAMIZDA » ATİLLA TAŞ"IN MESAJLARI » Anlamak Sevmektİr. » [|]
| | |
Anlamak Sevmektİr.
« | »
ATİLLATAS LANG_THREAD_MALE
ATİLLA TAŞ

images/avatars/avatar-1473.jpg

08-16-2007
14

: 
LANG_MEMBERS_RATING_RATINGS

15 [?]
6,663
7,465

LANG_MEMBERS_USERLEVEL_NEEDEXP

Thumb Up! Anlamak Sevmektİr.       

YA ARKADAŞLAR.. BEN ANLAMIYORUM ACABA BENDEMİ BİR HATA VAR YOKSA İNSANLARMI ANLAMIYOR? BEN DİYPRUM Kİ, S İ Z İ S E V İ Y O R U M ......
İNANMIYORMUSUNUZ ?.. O ZAMAN NE İŞİNİZ VAR BURDA YADA BEN NEDEN S İ Z İ S E V İ Y O R U M . DİYORUM. ÇUNKİ ,HEMEN SÖYLİYİM KARŞILIK YOK,2.CİSİ HİÇ KİMSE UMURUMDA DEGİL.3.CÜSÜ. B A N A N E E EEEEEEEE.
GERCEK OLAN ŞU Kİ BURADAYIM. GERCEK OLAN ŞU JKİ BURADAKİ BAZI İNSANLARLA,TELEFONDA GÖRÜŞÜYORUM.GERC
EK OLAN ŞU Kİ. ASLA SİZLERE SIRTIMI DÖNMEDİM GERCEK OLAN ŞU Kİ. KAC TANE BÖYLE SANATÇI VAR SANIYORSUNUZ.NE OLUR İNSAF. BAZI ARKADAŞLAR NE SANIYORLAR BİLMYORUM AMA BRENİM SİZLERE DÜŞKÜN OLDUGUM KADAR HİÇ BİR SANATÇI EMİN OLUN FANLARINA BU KADAR DÜŞKÜN DEGİL BANA İNANIN.SİZİN BENİ NE KADAR SEVDİĞİNİZİ ÇOK İYİ BİLİYOR VE ŞÜKREDİYORUM.HER ZAMAN BEN ŞANSLIYIM DEMİYORMUYUM ?.. EEEEEEEEEEE?? ANLAMIYORMUSUNUZ HALA NE KADAR SİZE ÖNEM VERDİĞİMİ ?NE KADAR CANIM OLDUGUNUZU,NE OLUR, ANLAYIN ARTIK SİZ BENİM HERŞEYİMSİNİZ VE BANA İNANMANIZ LAZIM .CÜNKİ SİZLERDE NEİM H E R Ş E Yİ M S İ N İ İ ZZZZ. O K A D AAAA RRRRRRRRRRRRRRRRRRR...

ATİLLATAS :
BU SİTEYE BİRAZ GEÇTE OLSA KAYIT OLDUM .COK MUTLUYUM CANPARCALARIM .EMEGİ GECEN HERKESE TESEKKURLER.ATİLLA NIZ TAS INIZ.
07-07-2008 05:56 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY

karateci
Er

12-08-2007
19

: 

15 [?]
6,876
7,465

ati bizde seni seviyoruz       

mrb ati saat farkıyla yakalayamadım seni ben sana inanıyorum diğer atici arkadşlarda inanıyor tabikide sitedeki tüm üye arkadşlar adına bize değer verdiğin için bizi sevdiğin için kısacası bize olan ilgin ve alakandan dolayı sana çooooooooooooooookkkkkkkkk teşekkr ediyoyorum seni çoooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkk seviyorum sen bizim herşeyimizsin atiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
iiiiiiiiiiiiiiiiiiii ölürüm sana ben yaw seni çoookkkkkkkkkk öpüyorum iyiki varsın ve iyiki tanıyoyoruz seni ati sen bizim herşeyimizsin benimde sana ileride bir sürprizim olacak bu arada kib hiçbişey için üzülme olurmu allaha emanet ol kurban olurum sana ölürüm yoluna bu ömrümü sen harca atii
07-07-2008 12:04 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY

dilara LANG_THREAD_FEMALE
Üye

images/avatars/avatar-1345.jpg

06-29-2007
2,201

: 

37 [?]
1,151,831
1,209,937

NE DEMEKYAA TABİKİ BİZİ SEVİYORSUN TABİKİ KARŞILIKSIZ SEVGİ BUU SENİ SEVİYORUZ ÇÜNKÜSÜ YOKK SENİN BİZİ SEVDİĞİNİDE BİLİYORUZ GERÇEKTEN DOĞRU SÖYLÜYORSUN KAÇ SANATÇI HAYRANLARIYLA BU KADAR İLGİLENİYORKİİ HİÇ ŞÜPHEN KUŞKUN OLMASIN SENDEN BAŞKASINI SEVMEMBEN ZATEN SEN BİİZM İÇİN BİRTANESİN BAKSANIZA 1 HAFTA OLDUMU GİRELİ MESAJ YAZALI ATİLLANIN?? NE KADAR YAKINDAN İLGİLENDİĞİNİ BURDANDA ANLARIZ İSTER MESAJ YAZSIN İSTER YAZMASIN SÜREKLİ TAKİP ETTİĞİNİ BİLİYORUZ ZATEN SEN BİZİM İÇİN BİRTANESİN.. DUALARIMIZ HİÇ EKSİK OLMİCAK BUNDAN EMİN OLABİLİRSİN BİRTANECİK ATİLLAMM

dilara :
`·.¸¸.·´´¯`··._.·DİLARATİLLA`·.¸¸.·´´¯`··._.·

Bugünü Yaşıyosam Yarının Seni Bana Getireceğine İnandığım İçindiR..!!!
07-07-2008 12:38 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_MSN

zeycey43 LANG_THREAD_FEMALE
Astsubay

images/avatars/avatar-1439.jpg

06-23-2007
231

: 

26 [?]
122,258
125,609

ah canımmm

zeycey43 :
hayat şahane herşey bahane=)
ama bu da her zman olmuyo işte=(
07-07-2008 20:26 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY

niluefer-86
Moderator

images/avatars/avatar-1464.jpg

06-25-2007
1,506

: 

35 [?]
795,289
824,290

Birtanecik Atillamiz bizim!
Sen tabiiki bizim her seyimizsin, senin gibi bir sanatci daha yok su yalan dünyada!
Sen cok özel oldugun icin zaten sana bu derece hayraniz1 sensiz bir hayat düsünemiyoruz!
Bana sanki biraz sinirliymissin gibi geldi mesajin. Kimler kizdirdi seni PASAMMM???
Kurban olsunlar sana, senin tirnagin olamazlar seni kizdiranlar!
Senin yoluna canimiz feda ve sende bunu cok iyi biliyorsun zaten!
SENI CANIMIZDAN COK SEVIYORUZ PASAM!!!!!!
07-08-2008 02:02 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY

Rena LANG_THREAD_FEMALE
Onbaşı

images/avatars/avatar-1419.jpg

03-25-2008
32

16 [?]
8,107
10,000

Sevgi nedir...?       

Ask belki ama sevgi sadece agizla olmas....

ask bir tutkudur ama sevgi bir baglanti....bir anlayis bir saygi, sevdigin icin nevsine hakim olmak....
07-08-2008 18:34 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_MSN

ezgiezgi LANG_THREAD_FEMALE
Çavuş

images/avatars/avatar-34.jpg

06-25-2007
193

: 

26 [?]
101,856
125,609

tabiki sana inanıyoruz bizler seni karşılıksız seviyoruz kimlerin ne dediği ne yaptığı umrumuzda deil.biricik atillamızsın sen bizlerin

ezgiezgi :
Atillam seni çok seviyorum
07-08-2008 23:46 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY

xmeralx LANG_THREAD_FEMALE
AYIN ÜYESİ

images/avatars/avatar-1382.jpg

08-21-2007
1,046

: 

33 [?]
492,098
555,345

GÜNEŞ YÜZLÜ elbette dediğin gibi anlamak sevmektir ve emin ol bizler seni anlıyor seviyoruz yoksa ne işimiz var buralarda ve evet sadece türkiyede değil tüm dünyada senin gibi bi sanatçı olmadı OLA MAZ bunun bilincindeyiz.o seni anlamayan her kimse zaten seni sevmemiş ki anlasın neyi anlamsını bekliyorsun GÜN IŞIĞIM ?bırak anlamasın daha iyi biz varız yeteriz herkese .her zaman arkandayız ve sonsuz güveniyor ve kendi adıma önünde eğililerek SENİ SONSUZA DEK SEVECEĞİME AND İÇİYORUM ....YÜREKTENSİN..YÜREKTESİN DELİKANLIM...

xmeralx :
KİM BU GÖZLERİNDEKİ YABANCI DELİ RÜZGARIM?KİME BÖYLE DALIP GİTMELERİN?
07-09-2008 10:01 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_AIM LANG_MEMBERS_YIM LANG_MEMBERS_MSN

hayat
Onbaşı

images/avatars/avatar-32.jpg

12-07-2007
32

17 [?]
11,592
13,278

KONU: Anlamak Sevmektİr.       

Ya abicim bu kıza birşey oldu. senin anlamak sevmektir mesajını ablama okudum ve ilk defa sana mesaj yazmak istediğini söyledi.Çok mutluyum inşallah geriside gelir vede yazıyorum.....
Merhaba atilla ben bu mesajı çok uzaklardan, kocaman sevgilerimle gönderiyorum.Biliyorum bu mesajı okuyacaksın; bu yüzden sana Çorumun, güneşin, rüzgarın ve erkek kardeşimin selamlarını gönderiyorum. Bana gönderdiğin not için çok teşekkür ederim, çok mutlu oldum.Evet hastalığım iyi oluyor şükürler olsun. Sende bana dua edecekmişsin Allah razı olsun.Canım arkadaşım sana not bırakmış bundan haberim yoktu. Söylediğinde çok şaşırdım.Biliyordum sen sözünü tutacaktın; bende tuttum bak, tutacağımda.
Arzu senin en son notunu okudu.Kimsenin seni anlamadığını sanıyorsun! Sen televizyona çıkınca ekran başında senin ağzından çıkan kelimeye bakan kaç kişi var biliyormusun!Seni anlamasak şarkılarını dinlemez, çıktığında bakmazdık.Bazen senin maskelemeye çalıştığın hüzünlerini görüyorum o şen kahkaların ardında. Göz yaşlarını sakladığını, kalbinde ne tür acılar çektiğini biliyorum.Sana söylemiştim ya sen benim can dostum, arkadaşımsın diye. Ben senin resminle sabah kalktığımda konuşur, gece yatarken neler yaptığımı anlatırdım. Bazense sabahlara kadar dertleşirdim. Resmin nereye baktığını , kime güldüğünü bilmiyordum ama yinede anlatırdım; beni anladığını düşünürdüm. Şimdi seni sevenlerin seni anlamadığını nasıl düşünürsün?
Sen üzülme anlamayan seni sevmiyor demektir.Kendine iyi bak ve şu sözü unutma "yarın çok güzel olacak" .(ben seni her konuda anlıyorum)
HAYAT
Abicim anlamayan anlamasın , yolunu bulamasın.Seni seviyor ve sana tüm güzellikleri gönderiyorum.Kardeşin ARZU
07-15-2008 06:33 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY

cemil LANG_THREAD_MALE
Yarbay

images/avatars/avatar-1377.jpg

12-05-2007
825

: 

31 [?]
300,751
369,628

BU DÜNYADAKİ EN BÜYÜK GÜNAH SENİ SENİ UNUTMAK BU DÜNYADAKİ EN ACI EYVAH SEVDİĞİNDEN AYRILMAK SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN SENİ ÇOK SEVİYORUM CANIM ATİLLA ABİM ......

SENDE BİR HATA YOK ATİLLA ABİCİM SADECE KENDİN GİBİ DOĞRU VE DÜRÜST OLDUKLARINI ZANNEDİYORUZ AAAHH NE DİYELİMKİ BAZI İNSANLAR DÖNME DOLAP OLMUŞ..
İNSANLARIN BU GÜZELİM DÜNYAYA GELMELERİ BİR HATA ZATEN ÇÜNKÜ KIYMETİNİ BİLMİYORUZ NE DÜNYAMIZIN NEDE ÇEVREMİZDEKİ CAN DOSLARIMIZIN ...
ELİMDEN GELDİĞİNCE ÇOK DİKKAT EDİYORUM ÇEVREMDE HİÇ KİMSEYİ KIRMAMAK VE İNCİTMEMEK İÇİN Wink Wink

cemil :
.::.:.:.:.:. geçmişin günahlarının gölgesi uzun olur.::.:.:.:.
07-30-2008 14:01 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_AIM LANG_MEMBERS_YIM LANG_MEMBERS_MSN

|
ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB » ATİLLA TAŞ ARAMIZDA » ATİLLA TAŞ"IN MESAJLARI » Anlamak Sevmektİr.

LANG_GLOBAL_COPYRIGHT
{Wbb Seo Beta 0.3 © Copright WbbTr.NeT - TaMavRa} |Turkish Language © By LEVIS 501

Style by © ESoES © wbbTürk.biz....

www.turkce-klip.com
www.video-klip.biz
www.kralklip.net
www.turkce-klip.biz
MeHMeTŞaHaN
GaMZeSeL
MuSTaFaŞaHaN
SeViLaY aSLaN
www.eylemkizil.net
www.eylemkizil.com
www.cizgi-film.net
www.selinseher.net
EylemFanClub
www.bymett.com
www.mehmetsahan.com
www.mehmetsahan.net
www.yabancikip.net
www.turkceklip.info
www.kraltv.org
www.turkce-klip.net
www.melihgorgun.com
www.atillatas.org
www.mahsun-kirmizigul.net
www.youtubeseyret.com

Anahtarlar Anlamak Sevmektİr. atilla taş, Anlamak Sevmektİr. atilla taş resimleri, Anlamak Sevmektİr. atilla tas, Anlamak Sevmektİr. atilla taş video klipleri, Anlamak Sevmektİr. atilla taş şarkıları ham çökelek, Anlamak Sevmektİr. atilla taşı seyret , Anlamak Sevmektİr. atilla taş dizileri zilyoner, Anlamak Sevmektİr. bir atilla taş albümü atilla taş konserleri,