Konser 55 dakika sürdü atilla birbirinden güzel şarkılarını ve cok güzel eserleri canlı seslendirdi.
kendi eserlerinden
hoşgeldin hayatıma
kırmızılım
pembelim
ham çökelek
zennube.
diger eserlerden
kop gel günahlarından
mutlu ol
cennet
lorke
cane cane
hadi hadi
evlerin önü boyalı direk
dom dom kursunu
bu güzel parçaları eminimki süper okumuştur orda olmayı canı gönülden isterdim ,(gerçi haberim olsaydı hiçbir engel olmazdı ama) o kop gel günahlarındanı seslendiririken dinlemek çok isterdim vede çok istiyorum son günlerin en iyi parçalarından biri yıldız tilbenin özel eserlerinden biri atilla nasıl seslendirdi acaba dinlemek isterdim..
evet bence inanılmaz olmuştur bende şahsen en çok kop gel günahlarından isimli şarkıyı nasıl okumuş diye merak ettim o şarkıyı ondan duymak ayrı bi haz olurdu
inşallah bi gün onu görünce bana okumasını söylerim
haberim olsaydı giderdim kaçırmazdım diyorsunuz sizlere siteyi takip edin diye bosuna demiyoruz degil mi her an hersey oluyor. bilgiler icin tesekkürler gamze
Orjinal Yazari Zafer.Sert
haberim olsaydı giderdim kaçırmazdım diyorsunuz sizlere siteyi takip edin diye bosuna demiyoruz degil mi her an hersey oluyor. bilgiler icin tesekkürler gamze
ewt ya bakanıza 1 gün bile habersiz olun neleri kaçırıyoruz ya
ATİLLA ABİ KÜÇÜKÇEKMECE KONSERİNİ PC DEN DEFALARCA İZLEDİM TADINA DOYULMAZ O MUHTEŞEM GECEDE ÇOK GÜZEL BİR KONSERDİ KEŞKE BENDE ORDA OLSAYDIM DEDİM. AYIN TUTULDUĞU GECE O GÜZELLİĞ SENİNLE İZLEMEK İSTERDİM.
ATİLA ABİCİM BERAT GECESİ SAATLERCE OTURDUM KURAN OKUDUM VE NAMAZA GİTTİM. EĞER BİLSEYDİM EVE GELİNCE PC Mİ AÇARDIM VE KÜÇÜKÇEKMECEMİN KENDİ SİTESİNDEN CANLI YAYIN OLARAK İZLERDİM SENİ
.
KONSER REPERTUARINI ÇOK BEGENDİM EGER BIRGUN MARASTA KONSER VERIRSEN SENDEN BIR RICAM OLUCAK IBRAHIM TATLISESTEN SARHOS SARKISINI OKURSAN COK SEVINIRIM.
Orjinal Yazari cemil
ATİLLA ABİ KÜÇÜKÇEKMECE KONSERİNİ PC DEN DEFALARCA İZLEDİM TADINA DOYULMAZ O MUHTEŞEM GECEDE ÇOK GÜZEL BİR KONSERDİ KEŞKE BENDE ORDA OLSAYDIM DEDİM. AYIN TUTULDUĞU GECE O GÜZELLİĞ SENİNLE İZLEMEK İSTERDİM.
ATİLA ABİCİM BERAT GECESİ SAATLERCE OTURDUM KURAN OKUDUM VE NAMAZA GİTTİM. EĞER BİLSEYDİM EVE GELİNCE PC Mİ AÇARDIM VE KÜÇÜKÇEKMECEMİN KENDİ SİTESİNDEN CANLI YAYIN OLARAK İZLERDİM SENİ
.
KONSER REPERTUARINI ÇOK BEGENDİM EGER BIRGUN MARASTA KONSER VERIRSEN SENDEN BIR RICAM OLUCAK IBRAHIM TATLISESTEN SARHOS SARKISINI OKURSAN COK SEVINIRIM.