ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB
ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB » Atilla Taş"ın Dünyasıyla İlgili Herşey » Atilla Taş Remix ve Canlı » Atilla Taş Bursalı Güzel Canlı Download » [|]
| | |
Atilla Taş Bursalı Güzel Canlı Download LANG_GLOBAL_THREAD_RATINGLANG_GLOBAL_THREAD_RATINGLANG_GLOBAL_THREAD_RATINGLANG_GLOBAL_THREAD_RATINGLANG_GLOBAL_THREAD_RATING
« | »
GamzeSel LANG_THREAD_FEMALE
Admin Gril

images/avatars/avatar-1456.jpg

06-20-2007
3,385

: 
LANG_MEMBERS_RATING_RATINGS

40 [?]
1,801,020
2,111,327

LANG_MEMBERS_USERLEVEL_NEEDEXP

Atilla Taş Bursalı Güzel Canlı Download       

Atilla Taş Bursalı Güzel Canlı Download
ATİLLA TAŞ BURSALI GÜZEL CANLI SÖYLERKEN İNDİR
SADECE ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUBDE SİZLERLE

TIKLA VE İNDİR
atilla taş bursalı güzel canlı söylerken indir.

ŞARKILAR ALBÜMLERDE YER ALMAMAKTADIR. KENDİMİZİN ÇEKTİĞİMİZ KAYITLARDAN ELDE EDİLMEKTEDİR. TANITIM AMAÇLIDIR.

YORUMLARINIZI ESİRGEMEYİN.

GamzeSel :
ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB www.atillatas.org GENÇLİK BAŞIMDA DUMAN www.video-klip.biz www.turkceklip.biz www.turkceklip.info www.melihgorgun.com
06-26-2008 13:44 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_AIM LANG_MEMBERS_YIM LANG_MEMBERS_MSN

Zafer.Sert LANG_THREAD_MALE
Administrator

images/avatars/avatar-1467.jpg

06-20-2007
1,271

: 

34 [?]
676,239
677,567

KONU: Atilla Taş Bursalı Güzel Canlı Download       

anasını sen al yavrum kızını da ben Smile süüper sarkı ötesi yok Happy süper seslendiriyor abimizz tesekkürler gamze

Zafer.Sert :
06-26-2008 14:17 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_AIM LANG_MEMBERS_YIM LANG_MEMBERS_MSN

Zerrin LANG_THREAD_FEMALE
ÖZEL ÜYE

images/avatars/avatar-1412.jpg

06-20-2007
290

: 

27 [?]
154,296
157,092

KONU: Atilla Taş Bursalı Güzel Canlı Download       

cok güzel bi eser atillanın diline çok yakışıyor her atillacının arşivinde olması gereken bir şarkı.

Zerrin :
Orhan Veli sevgisini çaresizliğini isterdi annesi duymasın.
Oysa ben çaresizliğimi, sevgimi
Değil anneme
Cümle âleme
Duyurmak,anlatmak istiyorum
Duyuramıyorum,anlatamıyorum...
SENİ SEVİYORUUMMM ATİLLAM
[IMG]http://www.atillatas.org/image_arsiv/atillatas_zerrin.jpg[/IMG]
06-26-2008 16:30 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_MSN

dilara LANG_THREAD_FEMALE
Üye

images/avatars/avatar-1345.jpg

06-29-2007
2,201

: 

37 [?]
1,151,688
1,209,937

yaa süper söylemiş dinle dinle doyamadım halaaaaaaaaa tşklerrr yaa emeğine sağlık gamzemizz Happy Happy

dilara :
`·.¸¸.·´´¯`··._.·DİLARATİLLA`·.¸¸.·´´¯`··._.·

Bugünü Yaşıyosam Yarının Seni Bana Getireceğine İnandığım İçindiR..!!!
07-14-2008 17:04 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_MSN

|
ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB » Atilla Taş"ın Dünyasıyla İlgili Herşey » Atilla Taş Remix ve Canlı » Atilla Taş Bursalı Güzel Canlı Download

LANG_GLOBAL_COPYRIGHT
{Wbb Seo Beta 0.3 © Copright WbbTr.NeT - TaMavRa} |Turkish Language © By LEVIS 501

Style by © ESoES © wbbTürk.biz....

www.turkce-klip.com
www.video-klip.biz
www.kralklip.net
www.turkce-klip.biz
MeHMeTŞaHaN
GaMZeSeL
MuSTaFaŞaHaN
SeViLaY aSLaN
www.eylemkizil.net
www.eylemkizil.com
www.cizgi-film.net
www.selinseher.net
EylemFanClub
www.bymett.com
www.mehmetsahan.com
www.mehmetsahan.net
www.yabancikip.net
www.turkceklip.info
www.kraltv.org
www.turkce-klip.net
www.melihgorgun.com
www.atillatas.org
www.mahsun-kirmizigul.net
www.youtubeseyret.com

Anahtarlar Atilla Taş Bursalı Güzel Canlı Download atilla taş, Atilla Taş Bursalı Güzel Canlı Download atilla taş resimleri, Atilla Taş Bursalı Güzel Canlı Download atilla tas, Atilla Taş Bursalı Güzel Canlı Download atilla taş video klipleri, Atilla Taş Bursalı Güzel Canlı Download atilla taş şarkıları ham çökelek, Atilla Taş Bursalı Güzel Canlı Download atilla taşı seyret , Atilla Taş Bursalı Güzel Canlı Download atilla taş dizileri zilyoner, Atilla Taş Bursalı Güzel Canlı Download bir atilla taş albümü atilla taş konserleri,