ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB
ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB » Atilla Taş"ın Dünyasıyla İlgili Herşey » Atilla Taş Remix ve Canlı » Atilla Taş Karşı Tarafın Işıkları Canlı Download » [|]
| | |
Atilla Taş Karşı Tarafın Işıkları Canlı Download LANG_GLOBAL_THREAD_RATINGLANG_GLOBAL_THREAD_RATINGLANG_GLOBAL_THREAD_RATINGLANG_GLOBAL_THREAD_RATINGLANG_GLOBAL_THREAD_RATING
« | »
GamzeSel LANG_THREAD_FEMALE
Admin Gril

images/avatars/avatar-1456.jpg

06-20-2007
3,385

: 
LANG_MEMBERS_RATING_RATINGS

40 [?]
1,800,991
2,111,327

LANG_MEMBERS_USERLEVEL_NEEDEXP

Atilla Taş Karşı Tarafın Işıkları Canlı Download       

Atilla Taş Karşı Tarafın Işıkları Canlı Sadece atilla taş resmi fan clubde
İLK DEFA ATİLLA TAS RESMİ FAN CLUBDE

TIKLA VE İNDİR
ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB SUNAR ATİLLA TAŞ KARŞI TARAFIN IŞIKLARI CANLI

ŞARKILAR ALBÜMLERDE YER ALMAMAKTADIR. KENDİMİZİN ÇEKTİĞİMİZ KAYITLARDAN ELDE EDİLMEKTEDİR. TANITIM AMAÇLIDIR.

yorumlarınızı esirgemeyin.

GamzeSel :
ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB www.atillatas.org GENÇLİK BAŞIMDA DUMAN www.video-klip.biz www.turkceklip.biz www.turkceklip.info www.melihgorgun.com
06-26-2008 11:57 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_AIM LANG_MEMBERS_YIM LANG_MEMBERS_MSN

Zafer.Sert LANG_THREAD_MALE
Administrator

images/avatars/avatar-1467.jpg

06-20-2007
1,271

: 

34 [?]
676,229
677,567

KONU: Atilla Taş Karşı Tarafın Işıkları Canlı       

atilla süper söylüyor yandaki vızırtılarda olmasa daha güzel olacak tesekkürler gamze.

Zafer.Sert :
06-26-2008 13:00 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_AIM LANG_MEMBERS_YIM LANG_MEMBERS_MSN

Sevda yanigi LANG_THREAD_FEMALE
Dünya Tatlısı

images/avatars/avatar-1471.jpg

06-20-2007
460

: 

30 [?]
244,742
300,073

ben bu sarkiyi cok seviyorum atilanin en guzel slowlarindan biri tesekkur ederim gamzecim
06-26-2008 13:49 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY

edilla_tas LANG_THREAD_MALE
Moderator

images/avatars/avatar-1415.jpg

07-27-2007
1,398

: 

35 [?]
692,238
824,290

Zafer*le katılıyorum bu şarkı Atilla süper söylüyordu ama keşke daha uzun ve TEK olsaydı ama iyi hatırlıyorum bu programda çok kalabılık vardı Atilla nin yanina o yüzden tek başına söylemezdi ama İnşallah birgün bana özel seslendirir bu şarkıyı bir konserde yada başka bir yerde

edilla_tas :
Tüm Zamanların En İyi Sanatçısı- Atilla Taş
06-26-2008 14:42 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY

Zerrin LANG_THREAD_FEMALE
ÖZEL ÜYE

images/avatars/avatar-1412.jpg

06-20-2007
290

: 

27 [?]
154,294
157,092

KONU: Atilla Taş Karşı Tarafın Işıkları Canlı Download       

bi şarkı ancak bu kadar bir insana yakışır bu şarkıyı dinlemeye doyamıyorum canlı da çok güzel olmuss tesekkürler fgamze

Zerrin :
Orhan Veli sevgisini çaresizliğini isterdi annesi duymasın.
Oysa ben çaresizliğimi, sevgimi
Değil anneme
Cümle âleme
Duyurmak,anlatmak istiyorum
Duyuramıyorum,anlatamıyorum...
SENİ SEVİYORUUMMM ATİLLAM
[IMG]http://www.atillatas.org/image_arsiv/atillatas_zerrin.jpg[/IMG]
06-26-2008 16:32 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_MSN

Admin Gril

06-20-2007
3,385

: 

40 [?]
1,800,991
2,111,327

LANG_THREAD_THREADSTARTER_ALT

Alinti:
Orjinal Yazari edilla_tas
Zafer*le katılıyorum bu şarkı Atilla süper söylüyordu ama keşke daha uzun ve TEK olsaydı ama iyi hatırlıyorum bu programda çok kalabılık vardı Atilla nin yanina o yüzden tek başına söylemezdi ama İnşallah birgün bana özel seslendirir bu şarkıyı bir konserde yada başka bir yerde

programda şarkı sadecce bu kadar seslendirdi. doğru hatırlıyorsun program cok kalabalıktı. karşı tarafın ışıkları canlı performans başka bulabilirsem onu da sizlerle paylaşmaya çalışacagım.

GamzeSel :
ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB www.atillatas.org GENÇLİK BAŞIMDA DUMAN www.video-klip.biz www.turkceklip.biz www.turkceklip.info www.melihgorgun.com
06-27-2008 11:40 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_AIM LANG_MEMBERS_YIM LANG_MEMBERS_MSN

dilara LANG_THREAD_FEMALE
Üye

images/avatars/avatar-1345.jpg

06-29-2007
2,201

: 

37 [?]
1,151,669
1,209,937

şu an bu şarkıyı dinliyorum fakat ben indiremedim ingilizceyi pek çok bilmiyorum ama bend eçokkk merak ettim ya nasıl halledicem Roll Eyes

dilara :
`·.¸¸.·´´¯`··._.·DİLARATİLLA`·.¸¸.·´´¯`··._.·

Bugünü Yaşıyosam Yarının Seni Bana Getireceğine İnandığım İçindiR..!!!
06-27-2008 20:03 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_MSN

Admin Gril

06-20-2007
3,385

: 

40 [?]
1,800,991
2,111,327

LANG_THREAD_THREADSTARTER_ALT

Alinti:
Orjinal Yazari dilara
şu an bu şarkıyı dinliyorum fakat ben indiremedim ingilizceyi pek çok bilmiyorum ama bend eçokkk merak ettim ya nasıl halledicem Roll Eyes

aşağıda verdigim sayfayı incele.
http://www.atillatas.org/forum/thema1589...me-Anlatimi.htm

GamzeSel :
06-27-2008 20:15 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_AIM LANG_MEMBERS_YIM LANG_MEMBERS_MSN

dilara LANG_THREAD_FEMALE
Üye

images/avatars/avatar-1345.jpg

06-29-2007
2,201

: 

37 [?]
1,151,669
1,209,937

Alinti:
Orjinal Yazari GamzeSel
Alinti:
Orjinal Yazari dilara

aşağıda verdigim sayfayı incele.
http://www.atillatas.org/forum/thema1589...me-Anlatimi.htm

gamze sen harikasınn birtenecik adminimiz şimdi oldu çokkkkkkkkkk tşklerr süper süpr süperrrrrrr Smile Smile Smile

dilara :
`·.¸¸.·´´¯`··._.·DİLARATİLLA`·.¸¸.·´´¯`··._.·

Bugünü Yaşıyosam Yarının Seni Bana Getireceğine İnandığım İçindiR..!!!
06-27-2008 20:20 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_MSN

|
ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB » Atilla Taş"ın Dünyasıyla İlgili Herşey » Atilla Taş Remix ve Canlı » Atilla Taş Karşı Tarafın Işıkları Canlı Download

LANG_GLOBAL_COPYRIGHT
{Wbb Seo Beta 0.3 © Copright WbbTr.NeT - TaMavRa} |Turkish Language © By LEVIS 501

Style by © ESoES © wbbTürk.biz....

www.turkce-klip.com
www.video-klip.biz
www.kralklip.net
www.turkce-klip.biz
MeHMeTŞaHaN
GaMZeSeL
MuSTaFaŞaHaN
SeViLaY aSLaN
www.eylemkizil.net
www.eylemkizil.com
www.cizgi-film.net
www.selinseher.net
EylemFanClub
www.bymett.com
www.mehmetsahan.com
www.mehmetsahan.net
www.yabancikip.net
www.turkceklip.info
www.kraltv.org
www.turkce-klip.net
www.melihgorgun.com
www.atillatas.org
www.mahsun-kirmizigul.net
www.youtubeseyret.com

Anahtarlar Atilla Taş Karşı Tarafın Işıkları Canlı Download atilla taş, Atilla Taş Karşı Tarafın Işıkları Canlı Download atilla taş resimleri, Atilla Taş Karşı Tarafın Işıkları Canlı Download atilla tas, Atilla Taş Karşı Tarafın Işıkları Canlı Download atilla taş video klipleri, Atilla Taş Karşı Tarafın Işıkları Canlı Download atilla taş şarkıları ham çökelek, Atilla Taş Karşı Tarafın Işıkları Canlı Download atilla taşı seyret , Atilla Taş Karşı Tarafın Işıkları Canlı Download atilla taş dizileri zilyoner, Atilla Taş Karşı Tarafın Işıkları Canlı Download bir atilla taş albümü atilla taş konserleri,