Arkadaşlar kısa öz ve net
Albümlerden Mp3 eklemek yasaktır. Ekleyen üye olursa cezası direk siteden uzaklaştırma banlanmadır bu konuda kararımız nettir.
Unutma değişime kendinden başla !!!
KORSANA HAYIR DEDİK. SÖYLEDİGİNİ İNKAR ETME.
Korsan CD Alma , Kullanma ...
Korsan CD kullanmak verilen emeğe gösterilen en büyük saygısızlıktır.
LÜTFEN BU KONU ÜZERİNDE HASSASİYET GÖSTERELİM...
KORSAN CD/KASET ALMAYALIM
SİTEMİZDE SADECE ALBÜMLERİN REMİX ŞARKILARI
ATİLLA TAŞIN KONSERLERDE TV PROGRAMLARDA CANLI OLARAK SÖYLEDİĞİ ŞARKILAR TÜRKÜLER YER ALACAKTIR.
KATEGORİ ÜYELERİN KONU AÇMASINA KAPATILMISTIR.
EKLEMEK İSTEDİGİNİZ ATİLLA TAŞ CANLI VE REMİX ŞARKILARI İÇİN YÖNETİMDEN ARKADAŞLARDAN YARDIM ALINIZ.
iletişim gamzesel24@yahoo.com zafer_sert@hotmail.com mett@atillatas.org
bu adreslere mail atabilirsiniz. ALBUMLERDEN MP3 EKLEMEK YASAKTIR. SADECE CANLI VE REMİXLER EKLENECEKTİR.
ŞARKILAR ALBÜMLERDE YER ALMAMAKTADIR. KENDİMİZİN ÇEKTİĞİMİZ KAYITLARDAN ELDE EDİLMEKTEDİR. TANITIM AMAÇLIDIR
hic bir sitede mp3 download a izin verilmemiyor artik izin verilen sitelere uye olmayarak protesto edelim mp3 indirmeyelim arkadaslar sanatcilarin emegine saygi tesekkurler zafer
öncelikle sitede böyle bir kategori açtıgınız için tesekkürler cok güzel canlı atilla taş eserlerini dinleme fırsatımız oluyor. konserler kaçıranlar izleyenmeyen programlar süper bir kategori olmus bütün üyelerimizin bu kategorinin degerini bilmesini ve korsana hayır albüm mp3lerine hayır diyerek burada güzel paylaşımlar platformlar kurmasını istiyorum