ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB
ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB » Atilla Taş"ın Dünyasıyla İlgili Herşey » Haberler » Eski Haberler » Atilla Taş Çorum da Sahne Aldı » [|]
| | |
Atilla Taş Çorum da Sahne Aldı LANG_GLOBAL_THREAD_RATINGLANG_GLOBAL_THREAD_RATINGLANG_GLOBAL_THREAD_RATINGLANG_GLOBAL_THREAD_RATINGLANG_GLOBAL_THREAD_RATING
« | »
GamzeSel LANG_THREAD_FEMALE
Admin Gril

images/avatars/avatar-1456.jpg

06-20-2007
3,388

: 
LANG_MEMBERS_RATING_RATINGS

40 [?]
1,927,940
2,111,327

LANG_MEMBERS_USERLEVEL_NEEDEXP

Atilla Taş Çorum da Sahne Aldı       

Bu sene I.si yapilan Geleneksel Hidrellez Senlikleri yogun bir ilgi ile takip edildi. Üç gün boyunca yaklasik 10bin kisinin katilimiyla Ulas oldukça hareketli günlere sahne oldu.

41 Ates üzerinden atlama ve gül agacina dilek baglamayla baslayan senlik porami çerçevesinde düzenlenen konserlerde Ciguli, Sahsenem ve Atilla Tas sahne aldi. Konser öncesi Ulas belediye baskani Kenan DEMIRAY yaptigi konusmada

“Ulas Beldesinde 20 sene önce de Hidrellez senlikleri yapilmaktaydi ancak daha sonra bu senlikler yapilmadi. Biz yirmi yildan sonra ilk defa tekrardan bu senlikleri hayata geçirme çabasina girdik ve bu senede I. Geleneksel Hidrellez Senliklerini sizler için tarihi Ulas Çaligi’nda düzenledik. Senlikler çerçevesinde düzenlenen çesitli cins köpeklerin Irk Standartlari Yarismalarini da geleneksellestirerek Ulas beldemizi daha güzel, yasanilir ve sosyal yönden faal bir belde haline getirmek için çabaliyoruz. Her sey Ulas Halki için.” dedi.

Daha sonra düzenlenen piknikle üç günlük senlik programi son buldu.

GamzeSel :
ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB www.atillatas.org GENÇLİK BAŞIMDA DUMAN www.video-klip.biz www.turkceklip.biz www.turkceklip.info www.melihgorgun.com
06-25-2008 17:25 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_AIM LANG_MEMBERS_YIM LANG_MEMBERS_MSN

aticiyim LANG_THREAD_MALE
Çavuş

images/avatars/avatar-1376.jpg

03-25-2008
131

: 

21 [?]
38,032
38,246

konserden resım yokmu acaba Wink haber ıcın cok tsk ederım Happy

aticiyim :
ne töre ne aşiret durmadı karsımızda
hem ıstanbul hem midyat sahit oldu askımıza
gel gelelım geldık bu askın sonuna
sürgün ask sürgün ask

sürgun askı ben yaratım
ugruna sarkı yazdım
gökyüzünde yıldız yaptım
sürgün ask sürgun ask
06-25-2008 18:32 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY

GamzeSel LANG_THREAD_FEMALE
Admin Gril

images/avatars/avatar-1456.jpg

06-20-2007
3,388

: 

40 [?]
1,927,940
2,111,327

LANG_THREAD_THREADSTARTER_ALT

Alinti:
Orjinal Yazari aticiyim

eski bir konser haberini bulmak bile bence başarı
maalesef resim yoktu.

GamzeSel :
ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB www.atillatas.org GENÇLİK BAŞIMDA DUMAN www.video-klip.biz www.turkceklip.biz www.turkceklip.info www.melihgorgun.com
06-25-2008 18:43 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_AIM LANG_MEMBERS_YIM LANG_MEMBERS_MSN

aticiyim LANG_THREAD_MALE
Çavuş

images/avatars/avatar-1376.jpg

03-25-2008
131

: 

21 [?]
38,032
38,246

Alinti:
Orjinal Yazari Gamze
Alinti:
Orjinal Yazari aticiyim

eski bir konser haberini bulmak bile bence başarı
maalesef resim yoktu.

yaa tmm anladım hem zaten resım olsa hemen paylasırdın benımkıde bıraz sacmalık oldu kusura bakma Smile

aticiyim :
ne töre ne aşiret durmadı karsımızda
hem ıstanbul hem midyat sahit oldu askımıza
gel gelelım geldık bu askın sonuna
sürgün ask sürgün ask

sürgun askı ben yaratım
ugruna sarkı yazdım
gökyüzünde yıldız yaptım
sürgün ask sürgun ask
06-25-2008 18:45 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY

dilara LANG_THREAD_FEMALE
Üye

images/avatars/avatar-1345.jpg

06-29-2007
2,201

: 

38 [?]
1,233,103
1,460,206

uff lalahım ya bnm katıldığım şenlikte atilla yoktu bu haksızlıkkkkkkkkkk Big Grin Happy

dilara :
`·.¸¸.·´´¯`··._.·DİLARATİLLA`·.¸¸.·´´¯`··._.·

Bugünü Yaşıyosam Yarının Seni Bana Getireceğine İnandığım İçindiR..!!!
07-04-2008 15:47 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_MSN

|
ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB » Atilla Taş"ın Dünyasıyla İlgili Herşey » Haberler » Eski Haberler » Atilla Taş Çorum da Sahne Aldı

LANG_GLOBAL_COPYRIGHT
{Wbb Seo Beta 0.3 © Copright WbbTr.NeT - TaMavRa} |Turkish Language © By LEVIS 501

Style by © ESoES © wbbTürk.biz....

www.turkce-klip.com
www.video-klip.biz
www.kralklip.net
www.turkce-klip.biz
MeHMeTŞaHaN
GaMZeSeL
MuSTaFaŞaHaN
SeViLaY aSLaN
www.eylemkizil.net
www.eylemkizil.com
www.cizgi-film.net
www.secilakmirza.net
www.klipler.tk
www.bymett.com
www.mehmetsahan.com
www.mehmetsahan.net
www.yabancikip.net
www.turkceklip.info
www.kraltv.org
turkceklip.biz
www.melihgorgun.com
www.atillatas.org
www.mahsun-kirmizigul.net
www.izlee.tk

Anahtarlar Atilla Taş Çorum da Sahne Aldı atilla taş, Atilla Taş Çorum da Sahne Aldı atilla taş resimleri, Atilla Taş Çorum da Sahne Aldı atilla tas, Atilla Taş Çorum da Sahne Aldı atilla taş video klipleri, Atilla Taş Çorum da Sahne Aldı atilla taş şarkıları ham çökelek, Atilla Taş Çorum da Sahne Aldı atilla taşı seyret , Atilla Taş Çorum da Sahne Aldı atilla taş dizileri zilyoner, Atilla Taş Çorum da Sahne Aldı bir atilla taş albümü atilla taş konserleri,