ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB
ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB » Atilla Taş"ın Dünyasıyla İlgili Herşey » Foto Galeri » Albüm Resimleri » Kırmızılım » Atilla Taş Kartpostal Resimleri-Kırmızılım » [|]
| | |
Atilla Taş Kartpostal Resimleri-Kırmızılım LANG_GLOBAL_THREAD_RATINGLANG_GLOBAL_THREAD_RATINGLANG_GLOBAL_THREAD_RATINGLANG_GLOBAL_THREAD_RATINGLANG_GLOBAL_THREAD_RATING
« | »
aticiyim LANG_THREAD_MALE
Çavuş

images/avatars/avatar-1376.jpg

03-25-2008
131

: 
LANG_MEMBERS_RATING_RATINGS

21 [?]
38,043
38,246

LANG_MEMBERS_USERLEVEL_NEEDEXP

Atilla Taş Kartpostal Resimleri-Kırmızılım       

atilla taş kırmızılım albümü çıktıgında piyasaya çıkan atilla taş yapışkanlı resimlerinden kendi arşivimde olan yapışkanları tarayıcıdan tarattım siz degerli atilla taş hayranlarıyla paylaşıyorum umarım resimleri begenirsiniz cok güzell yapıskkanlar kitaplara anı defterlerine yapıstırılabiliyor arsivimde en sevdiğim ve en eski atilla tas resimleri

aticiyim :
ne töre ne aşiret durmadı karsımızda
hem ıstanbul hem midyat sahit oldu askımıza
gel gelelım geldık bu askın sonuna
sürgün ask sürgün ask

sürgun askı ben yaratım
ugruna sarkı yazdım
gökyüzünde yıldız yaptım
sürgün ask sürgun ask
06-24-2008 17:49 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY

Çavuş

03-25-2008
131

: 

21 [?]
38,043
38,246

LANG_THREAD_THREADSTARTER_ALT

atilla taş kırmızılım albümü çıktıgında piyasaya çıkan atilla taş yapışkanlı resimlerinden kendi arşivimde olan yapışkanları tarayıcıdan tarattım siz degerli atilla taş hayranlarıyla paylaşıyorum umarım resimleri begenirsiniz cok güzell yapıskkanlar kitaplara anı defterlerine yapıstırılabiliyor arsivimde en sevdiğim ve en eski atilla tas resimleri

aticiyim :
sürgün ask sürgün ask

sürgun askı ben yaratım
ugruna sarkı yazdım
gökyüzünde yıldız yaptım
sürgün ask sürgun ask
06-24-2008 17:53 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY

GamzeSel LANG_THREAD_FEMALE
Admin Gril

images/avatars/avatar-1456.jpg

06-20-2007
3,388

: 

40 [?]
1,928,230
2,111,327

KONU: Atilla Taş Kartpostal Resimleri-Kırmızılım       

resimler çok güzel. çok eski ve cok degerli resimler diyebiliriz bugün arasak kesinlikle bulamayız belki elde kalan yerler varsa ancak o şekilde temin edilebilecek resimler teşekkürler cok güzeller bunlar ve benzerleri bende de mevcut cok güzeller bu güzel paylaşımın için teşekkür ederim

GamzeSel :
ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB www.atillatas.org GENÇLİK BAŞIMDA DUMAN www.video-klip.biz www.turkceklip.biz www.turkceklip.info www.melihgorgun.com
06-24-2008 17:55 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_AIM LANG_MEMBERS_YIM LANG_MEMBERS_MSN

Çavuş

03-25-2008
131

: 

21 [?]
38,043
38,246

LANG_THREAD_THREADSTARTER_ALT
KONU: KONU: Atilla Taş Kartpostal Resimleri-Kırmızılım       

Alinti:
Orjinal Yazari Gamze
resimler çok güzel. çok eski ve cok degerli resimler diyebiliriz bugün arasak kesinlikle bulamayız belki elde kalan yerler varsa ancak o şekilde temin edilebilecek resimler teşekkürler cok güzeller bunlar ve benzerleri bende de mevcut cok güzeller bu güzel paylaşımın için teşekkür ederim

beyendıysen ne mutlu bana ayrıca ayın uyesı secıldıgıme cok sevındım
bır ay surec ıcerısınde yoktum cunku her turk vatandas gıbı bende askerlık gorevımı yapıyordum
acemılıgım 2 gun once bıtı 1 haftalık ızne geldım benı hatırlayıp ayın uyesı sectıgınız ıcın cok tsk ederım
sıtenın hep aynı sevıyede aynı degerde ve kardeslıgın,beraberlıgın ve daha nıce güzel paylasımların,sohbetlerın ve tüm atıcılerın burda her zaman var olma dılegıyle herkese cok ama cok tsk ederım

aticiyiz hemde ölümüne!!!

aticiyim :
sürgün ask sürgün ask

sürgun askı ben yaratım
ugruna sarkı yazdım
gökyüzünde yıldız yaptım
sürgün ask sürgun ask
06-24-2008 18:07 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY

dilara LANG_THREAD_FEMALE
Üye

images/avatars/avatar-1345.jpg

06-29-2007
2,201

: 

38 [?]
1,233,292
1,460,206

KONU: KONU: KONU: Atilla Taş Kartpostal Resimleri-Kırmızılım       

Alinti:
Orjinal Yazari aticiyim
Alinti:
Orjinal Yazari Gamze

beyendıysen ne mutlu bana ayrıca ayın uyesı secıldıgıme cok sevındım
bır ay surec ıcerısınde yoktum cunku her turk vatandas gıbı bende askerlık gorevımı yapıyordum
acemılıgım 2 gun once bıtı 1 haftalık ızne geldım benı hatırlayıp ayın uyesı sectıgınız ıcın cok tsk ederım
sıtenın hep aynı sevıyede aynı degerde ve kardeslıgın,beraberlıgın ve daha nıce güzel paylasımların,sohbetlerın ve tüm atıcılerın burda her zaman var olma dılegıyle herkese cok ama cok tsk ederım

aticiyiz hemde ölümüne!!!

tebrik ediyorum umarım şafak tadını ala ala biter ne mutlu sanaki türk vatandaşlarını koruyorsun ve resimlerde süper hemde yapışkanmış gerçekten bi yerde bulamayız belki Roll Eyes Baby Smile

dilara :
`·.¸¸.·´´¯`··._.·DİLARATİLLA`·.¸¸.·´´¯`··._.·

Bugünü Yaşıyosam Yarının Seni Bana Getireceğine İnandığım İçindiR..!!!
06-24-2008 20:14 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_MSN

edilla_tas LANG_THREAD_MALE
Moderator

images/avatars/avatar-1415.jpg

07-27-2007
1,402

: 

35 [?]
746,211
824,290

Ellerinize sağlık çok güzel ve değerli resimleri bizlerle paylaştın.Çok sağol

edilla_tas :
Tüm Zamanların En İyi Sanatçısı- Atilla Taş
06-24-2008 22:42 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY

Zerrin LANG_THREAD_FEMALE
ÖZEL ÜYE

images/avatars/avatar-1412.jpg

06-20-2007
290

: 

28 [?]
165,048
195,661

KONU: Atilla Taş Kartpostal Resimleri-Kırmızılım       

6 resimli yapıskanlardan sanırım benzerini biliyorum çok teşekkürler.

Zerrin :
Orhan Veli sevgisini çaresizliğini isterdi annesi duymasın.
Oysa ben çaresizliğimi, sevgimi
Değil anneme
Cümle âleme
Duyurmak,anlatmak istiyorum
Duyuramıyorum,anlatamıyorum...
SENİ SEVİYORUUMMM ATİLLAM
[IMG]http://www.atillatas.org/image_arsiv/atillatas_zerrin.jpg[/IMG]
06-25-2008 11:27 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_MSN

sayavuz2007 LANG_THREAD_MALE
Onbaşı

images/avatars/avatar-1433.jpg

06-27-2007
47

20 [?]
26,463
29,658

Kartpostallar süper yaa hele o ilk foto bitiyorum yaaa.

Paylaşım için çook tşkler Smile
07-06-2008 14:44 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY

|
ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB » Atilla Taş"ın Dünyasıyla İlgili Herşey » Foto Galeri » Albüm Resimleri » Kırmızılım » Atilla Taş Kartpostal Resimleri-Kırmızılım

LANG_GLOBAL_COPYRIGHT
{Wbb Seo Beta 0.3 © Copright WbbTr.NeT - TaMavRa} |Turkish Language © By LEVIS 501

Style by © ESoES © wbbTürk.biz....

www.turkce-klip.com
www.video-klip.biz
www.kralklip.net
www.turkce-klip.biz
MeHMeTŞaHaN
GaMZeSeL
MuSTaFaŞaHaN
SeViLaY aSLaN
www.eylemkizil.net
www.eylemkizil.com
www.cizgi-film.net
www.secilakmirza.net
www.klipler.tk
www.bymett.com
www.mehmetsahan.com
www.mehmetsahan.net
www.yabancikip.net
www.turkceklip.info
www.kraltv.org
turkceklip.biz
www.melihgorgun.com
www.atillatas.org
www.mahsun-kirmizigul.net
www.izlee.tk

Anahtarlar Atilla Taş Kartpostal Resimleri-Kırmızılım atilla taş, Atilla Taş Kartpostal Resimleri-Kırmızılım atilla taş resimleri, Atilla Taş Kartpostal Resimleri-Kırmızılım atilla tas, Atilla Taş Kartpostal Resimleri-Kırmızılım atilla taş video klipleri, Atilla Taş Kartpostal Resimleri-Kırmızılım atilla taş şarkıları ham çökelek, Atilla Taş Kartpostal Resimleri-Kırmızılım atilla taşı seyret , Atilla Taş Kartpostal Resimleri-Kırmızılım atilla taş dizileri zilyoner, Atilla Taş Kartpostal Resimleri-Kırmızılım bir atilla taş albümü atilla taş konserleri,