Haziran Ayı sonunda sürpriz TV programıyla hayranlarıyla yeniden buluşmaya hazırlanıyor. Eğlence ve müzik ağırlıklı olacak program
ATİLLA ABİCİM YUKARIDA BAHSİ GEÇEN SÜPRİZ PROGRAMM SÖYLENTİSİ DOĞRU MU? LÜTFEN BİZLERE BİLGİ VER O KADAR MUTLUYUZ Kİ BU HABERİNN GERÇEKLİĞİNDEN SENİN ELLERİNDEN YAZILACAK KELİMELERLE EMİN OLMAK İSTİYORUZ....
BİRDE SİNEMA PROJEN VARDI. SİNEMA PROJEN NE OLDU LÜTFEN BİZLERİ BU KONULARDA DÜNYAMIZI AYNDINLATTIĞIN GİBİ AYDINLAT.
Orjinal Yazari Zerrin inş. dogrudur ve inş. atilla bizleri konuk eder.
konuk etmezmi bizleri ya kesinlikle eder bence
bu arada geçen sene bugün onu ilşk defa görmüştüm ve bayılmıştımm evde onu kutluyorum şimdii duy beni atillammmm geçen sene bugün kolundan tutup çektiğimde herke bize bakıp nasılda gülmüştü rezil olmuştum
olsun iyikide kolundan çekmişim ohhh hiç pişman değilim düşündükçe gülme krizi tutuyorr
Orjinal Yazari Zafer.Sert
bekleyip görecegiz. haziran ayı da bitti temmuz ayına girdik. sabırla beklemeyi öğrenmeliyiz
bencede ben hala ümidii kesmedim
bi tahmin şarkı söylemek laazım olur diolardı oda showda başladı inş başka olur diorumm ben hep bekliorum nerden bilcezki belkide yeni albümüyle beraber bi süpriz program olucak
sarkı söylemek lazımda atilla taş yok boşuna ümit etmeyin ben izledim belki gelir diye gelmedi bundan sonra da olmaz heralde aynı kişilerle olcak mı ne acaip bi yarışma zaten
Orjinal Yazari Zerrin
sarkı söylemek lazımda atilla taş yok boşuna ümit etmeyin ben izledim belki gelir diye gelmedi bundan sonra da olmaz heralde aynı kişilerle olcak mı ne acaip bi yarışma zaten
söylediklerinin bazılarına katılıyorum ewt çok acayip bi yarışma hemde o ikiz gibi kızlar bi acayip zaten ama belki başka bi programdır belki atilla bize süpriz yapar ha?