Atilla Taş'a verdim bu gün yine denk gelse yne veirim o benim çökeleyim ham şekerim, holidayım, ben onu yerim kiloda almak diye konuşan Aylin Poyraz bir müddet düşündükten sonra Atilla Taşa verdikten sonra işlerinin açıldığını itiraf etti..
bir dönem attila taşla aynı dizide başrolü paylaşan daha sonra da şamdan vs... gibi dergilere poz vererek gündeme tutunmaya çalışan manken-oyuncu.başarılı olamamıştır maalesef pek
Bana göre tabii ki Atilla Tasa borclu, onu Zilyonerden önce kimse tanimiyor bilmiyordu.
Ama gamzecigim seninde söyledigin gibi, maalesef tutunamadi, cabuk söndü söhreti.
Haber icin tesekkürler
bi sanatçının başarısını başka birisine mal etmek bence yanlış bi davranıs tavır ama bu konuda derinlemesine inceleme yaparsak zilyonerden sonra aylin poyrazda birsüre sonra yok oldu gitti. zilyonerler ün kazandığı çok doğru. zilyonerde ATİLLA TAŞ olması da atilla taşın payının olduğu inkar edilmez oluyor ama mal etmek bence yanlıs.
evet bencede bu dizi sayesinde bi kaç iş daha yapıp para kazandı ben onu daha sonra hiç bi yerde göremedim sizi bilmem amam ATİLLA YA borçlu olduğu kesin..