ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB
ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB » Atilla Taş"ın Dünyasıyla İlgili Herşey » Haberler » Güncel Haberler » Atilla Taş coşturdu » [|]
| | |
Atilla Taş coşturdu
« | »
Zafer.Sert LANG_THREAD_MALE
Administrator

images/avatars/avatar-1467.jpg

06-20-2007
1,271

: 
LANG_MEMBERS_RATING_RATINGS

35 [?]
723,291
824,290

LANG_MEMBERS_USERLEVEL_NEEDEXP

Atilla Taş coşturdu       

Atilla Taş coşturdu
İlkadım Belediyesi tarafından İlkadım Stadyumu'nda düzenlenen"Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Yaşam Panayırı"nda sahne alan Atilla Taş, etkinliklere akın eden Samsunluları söylediği şarkılarla coşturdu.
Yaklaşık 1.5 saat sahnede kalan Atilla Taş özellikle çocuklara hareketli parçalarıyla unutulmaz bir gün yaşattı. Sahnede uzun bir süre kalarak yeni ve eski albümünden okuduğu parçalarla hayranlarını coşturan Atilla Taş bir ara kalaballık arasına girince kısa süreli bir izdiham yaşandı. Samsun'a on beş yıl önce geldiğini ve Samsun halkının çok sevdiğini ifade eden Atilla Taş, "Samsun'a geldiğimde burada çok güzel günler geçirdim. Çok iyi ağırlandım. Sizlerin ne kadar misafirperver olduğunuzu çok iyi biliyorum. Zaten böyle olmasaydı Kurtuluş Savaşı buradan başlamazdı" dedi.

Zafer.Sert :
06-03-2008 17:37 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_AIM LANG_MEMBERS_YIM LANG_MEMBERS_MSN

GamzeSel LANG_THREAD_FEMALE
Admin Gril

images/avatars/avatar-1456.jpg

06-20-2007
3,388

: 

40 [?]
1,928,038
2,111,327

KONU: Atilla Taş coşturdu       

SAMSUN’DA 20 BİN KİŞİYE KONSER VEREN ATİLLA TAŞ, NEDEN SAHNEDEN AMBULANSLA AYRILDI?

3/6/2008

Atilla Taş, Umre’ye gitmek için ara verdiği konserlerine 31 Mayıs Cumartesi Samsun’dan start verdi.

Yaklaşık 20 bin kişinin izlediği konserde zaman zaman izdiham yaşandı. Konser sonunda stadtan ambulans yardımıyla zorlukla çıkarılan Atilla Taş, ilgiden oldukça memnundu.

Haziran Ayı sonunda sürpriz TV programıyla hayranlarıyla yeniden buluşmaya hazırlanıyor. Eğlence ve müzik ağırlıklı olacak program için yoğun şekilde hazırlıklarını sürdüren Atilla Taş, konser ve festivallerde sevenleriyle buluşmaya devam ediyor.

GamzeSel :
ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB www.atillatas.org GENÇLİK BAŞIMDA DUMAN www.video-klip.biz www.turkceklip.biz www.turkceklip.info www.melihgorgun.com
06-03-2008 17:46 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_AIM LANG_MEMBERS_YIM LANG_MEMBERS_MSN

dilara LANG_THREAD_FEMALE
Üye

images/avatars/avatar-1345.jpg

06-29-2007
2,201

: 

38 [?]
1,233,168
1,460,206

program süper bi haberde konser sonu amblansla nedne yrıldığına şaşırdımm kan aldıracaınu öğrendikte bunun için amblansane gerek vardıı??? ayy çok korktum şiödi yaa noldu atillayaaaaa

dilara :
`·.¸¸.·´´¯`··._.·DİLARATİLLA`·.¸¸.·´´¯`··._.·

Bugünü Yaşıyosam Yarının Seni Bana Getireceğine İnandığım İçindiR..!!!
06-03-2008 18:02 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_MSN

hülü
Onbaşı

images/avatars/avatar-1423.jpg

02-11-2008
49

: 

18 [?]
16,327
17,484

lütfen şu program projesi bir an önce gerçekleşsin Pleased çok istiyorum ATİyi izlemeyi... hem de hergün olursa ne güzel olur dimi? Smile
06-03-2008 20:06 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY

xmeralx LANG_THREAD_FEMALE
AYIN ÜYESİ

images/avatars/avatar-1382.jpg

08-21-2007
1,047

: 

33 [?]
531,260
555,345

zafer ve gamze paylaşım için tşk ederim Happy emeğinize sağlık ve evet inşallah en kısa zamanda tv projesi gerçekleşir de bi aksilik çıkmaz Pleased Pleased büyük bi sabırsızlıkla bekliyoruz..ambulansla ayrılmış çünkü kan vermeye gitmiş duyarlı PAŞAMIZ Happy Happy

xmeralx :
KİM BU GÖZLERİNDEKİ YABANCI DELİ RÜZGARIM?KİME BÖYLE DALIP GİTMELERİN?
06-03-2008 21:29 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_AIM LANG_MEMBERS_YIM LANG_MEMBERS_MSN

niluefer-86
Moderator

images/avatars/avatar-1464.jpg

06-25-2007
1,509

: 

36 [?]
852,637
1,000,000

bilgiler icin cok tesekkürler arkadaslar, bende birden korktum ne ambülansi felan diye, ama önemli degilmis.
Ya arkadaslar su tv programi isi kesinmi?
simdiden sevinebilirmiyiz?
06-04-2008 00:47 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY

Admin Gril

06-20-2007
3,388

: 

40 [?]
1,928,038
2,111,327

KONU: KONU: Atilla Taş coşturdu       

Alinti:
Yaklaşık 20 bin kişinin izlediği konserde zaman zaman izdiham yaşandı. Konser sonunda stadtan ambulans yardımıyla zorlukla çıkarılan Atilla Taş, ilgiden oldukça memnundu.

20bin kisi az bbi rakam değil haberin tammında kısa süreliği hayranlarının yanına indiğinde izdiham oldu şeklinde bir paraf geçiyor eğer çıkısı o şekilde yapsaydıı kısa süreliği izdiham daha uzun sürebilir vatandaşlar ezilme tehlikesi geçirebilirdi. ambulansla ayrılma nedeni bu.

GamzeSel :
ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB www.atillatas.org GENÇLİK BAŞIMDA DUMAN www.video-klip.biz www.turkceklip.biz www.turkceklip.info www.melihgorgun.com
06-04-2008 10:37 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_AIM LANG_MEMBERS_YIM LANG_MEMBERS_MSN

Üye

06-29-2007
2,201

: 

38 [?]
1,233,168
1,460,206

hıııımm oh be içim rahatladıBig Grin tabii baya kalabalık orda olmak isterdim hep yurtdışında konserleri oluyodu bi türkiyede oldu ama başka şehirde napalımm?? işhh istanbuldada olurda gideriz.. tşkler gamze..

dilara :

06-04-2008 10:42 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_MSN

Admin Gril

06-20-2007
3,388

: 

40 [?]
1,928,038
2,111,327

KONU: Atilla Taş coşturdu       

konser sonrası kan verdi şeklinde geçen haberlerde yer alan bir resim
atillaysa cook farklı cıkmıss olmama ihtimalide var ama haberde geçtiği icin resimi sitede sizlerle paylasıyoruz.

GamzeSel :
06-04-2008 21:05 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_AIM LANG_MEMBERS_YIM LANG_MEMBERS_MSN

Üye

06-29-2007
2,201

: 

38 [?]
1,233,168
1,460,206

ayyy cannımm kurban oliimm yaradana yaaa..

tşkler gamze süpersin Smile

dilara :

06-05-2008 11:04 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_MSN

xmeralx LANG_THREAD_FEMALE
AYIN ÜYESİ

images/avatars/avatar-1382.jpg

08-21-2007
1,047

: 

33 [?]
531,260
555,345

gazemiz süpersin ya ellerine sağlık emeğine de nerden buldun bu fotoyu ya valla inanaılmaz sın Happy Happy GÜNIŞIĞIM yine beyaz giyin miş çook yakışıyor ya inanaılmaz kusursuz

xmeralx :
KİM BU GÖZLERİNDEKİ YABANCI DELİ RÜZGARIM?KİME BÖYLE DALIP GİTMELERİN?
06-05-2008 17:41 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_AIM LANG_MEMBERS_YIM LANG_MEMBERS_MSN

|
ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB » Atilla Taş"ın Dünyasıyla İlgili Herşey » Haberler » Güncel Haberler » Atilla Taş coşturdu

LANG_GLOBAL_COPYRIGHT
{Wbb Seo Beta 0.3 © Copright WbbTr.NeT - TaMavRa} |Turkish Language © By LEVIS 501

Style by © ESoES © wbbTürk.biz....

www.turkce-klip.com
www.video-klip.biz
www.kralklip.net
www.turkce-klip.biz
MeHMeTŞaHaN
GaMZeSeL
MuSTaFaŞaHaN
SeViLaY aSLaN
www.eylemkizil.net
www.eylemkizil.com
www.cizgi-film.net
www.secilakmirza.net
www.klipler.tk
www.bymett.com
www.mehmetsahan.com
www.mehmetsahan.net
www.yabancikip.net
www.turkceklip.info
www.kraltv.org
turkceklip.biz
www.melihgorgun.com
www.atillatas.org
www.mahsun-kirmizigul.net
www.izlee.tk

Anahtarlar Atilla Taş coşturdu atilla taş, Atilla Taş coşturdu atilla taş resimleri, Atilla Taş coşturdu atilla tas, Atilla Taş coşturdu atilla taş video klipleri, Atilla Taş coşturdu atilla taş şarkıları ham çökelek, Atilla Taş coşturdu atilla taşı seyret , Atilla Taş coşturdu atilla taş dizileri zilyoner, Atilla Taş coşturdu bir atilla taş albümü atilla taş konserleri,