ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB
ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB » ATİLLA TAŞ ARAMIZDA » ATİLLA TAŞ"IN MESAJLARI » Özlemekmİ Oda Lafmiiiii? » [|]
| | |
Özlemekmİ Oda Lafmiiiii? LANG_GLOBAL_THREAD_RATINGLANG_GLOBAL_THREAD_RATINGLANG_GLOBAL_THREAD_RATINGLANG_GLOBAL_THREAD_RATINGLANG_GLOBAL_THREAD_RATING
« | »
ATİLLATAS LANG_THREAD_MALE
ATİLLA TAŞ

images/avatars/avatar-1473.jpg

08-16-2007
14

: 
LANG_MEMBERS_RATING_RATINGS

15 [?]
6,664
7,465

LANG_MEMBERS_USERLEVEL_NEEDEXP

Özlemekmİ Oda Lafmiiiii?       

AŞK PARÇALARIM BENİM İHM AL İHMAL NEREYE KADAR YETER BE DEDİM ATİLLA KENDİ KENDİME SENİN ONLARDAN BAŞKA KİMİN VARKİ Bİ KAC ŞEY DIŞINDA SENİN İÇİN DEGERLİ KAC KİŞİ VAR? HERŞEYE ,YAGMURA CAMURA,KARA FIRTINAYA ,DAYANIYOR İNSAN ALLAHIM AYRILIGA DAYANMIYOR.NE DESEM BOŞ BAZEN BEN BİLE KENDİMİ ANLAYAMIYORUM.AMA SİZ ANLATIYORSUNUZ BENİ BANA.KENDİ KENDİME UMARIM DEGERİM DİYE DÜŞÜNÜRÜM HEP.BELLİ BİR MESAFEDE DURUP İZLİYORUM EVLATLARINI İZLEYEN BİR BABA GİBİ, VE GURUR DUYUYORUM EVLATLARIMLA ,ARKADAŞLARIMLA,ONLAR KURDA KUŞA YEM ETMEZLER BENİ .ONLAR İNANIRLAR BANA .NE MUTLU YAŞIYORUM DİYENE ,NE MUTLU SEVENE SEVİLENE VE NE MUTLU BANA Kİ SİZLER VARSINIZ.ŞEVKATLE BAKIYORSUNUZ BENİMLE GURUR DUYUYOR HERKES YÜZ CEVİRİRKEN SİZLER OMUZ VERİYORSUNUZ İŞTE BEN BUNA SAF AŞK DİYORUM.VE SİZLEREDE CANIM DİYORUM VE BUNU COK SEVİYORUM ŞİMDİLİK HOŞCAKALIN CANLARIM VE BU YAZDIKLARIMI TEKRAR TEKRAR OKUYUN.SİZLERİ SEVİYORUM. C A N I N I Z .

ATİLLATAS :
BU SİTEYE BİRAZ GEÇTE OLSA KAYIT OLDUM .COK MUTLUYUM CANPARCALARIM .EMEGİ GECEN HERKESE TESEKKURLER.ATİLLA NIZ TAS INIZ.
06-02-2008 17:45 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY

zeycey43 LANG_THREAD_FEMALE
Astsubay

images/avatars/avatar-1439.jpg

06-23-2007
231

: 

26 [?]
122,271
125,609

ATİLLA TAŞ abicimmm seni gerçekten çok seviyorum.şu anda telefonum elimden alındı ona üzlümüyorum da senin şarkılarını bir daha nerde dinlicem diye üzülüyoruım.çünkü içinde senin şarkıların dolu ve bilgisayarda bozuk.televizyonda da çıksan ben göremem.akşamları olur ama.inşallah şöle bi talkshow falan yapsan da Zamaneyle Düşmanımsın ı söylesen.ama sadece benim için Wink

zeycey43 :
hayat şahane herşey bahane=)
ama bu da her zman olmuyo işte=(

LANG_THREAD_EDITOR

06-02-2008 19:41 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY

nilgün
Er

03-15-2008
8

12 [?]
2,109
2,912

Crying Crying ATİLLAM ÇOK ÜZÜLDÜM 2 SAAT ÖNCE AÇSAM KONUŞUCAKTIM SENLE YAAAAAAAAAAAAAAAA NE YAPALIM KISMET DEĞİLMİŞ SEN GERÇEK SANATÇISIN SENİN GİBİ KİMSE OLAMAZ BİZ SENİ FARKLI OLDUĞUN İÇİN BU KADAR ÇOOOOOOOK SEVİYORUZ VE HEP SEVİCEZ UMREYE GİTTİĞİNEDE ÇOK SEVİNDİM EN GÜZELİNİ YAPTIN SANADA BU YAKIŞIRDI NAMAZADA BAŞLAMIŞSIN MEVLAM KABUL ETSİN SEN BİTANEMİZSİN BİZİM İNŞALLAH NAMAZINI HİÇ BIRAKMAZSIN MEVLAMIN SEVDİĞİ KULUYMUŞSUN SANA BUNLARI NASİP ETTİ AMA SEN O TEMİZ KALBİNLE ÇOK ÇOK DAHA ŞEYLER BAŞARACAKSIN BUNA BÜTÜN KALBİMLE İNANIYORUM ALLAHA EMANET OL SANA NAZAR DEĞMESİN İNŞALLAH.( Crying Crying ÇOK ÜZÜLDÜM SENİ KAÇIRDIM KONUŞAMADIM O YÜZDEN)
06-02-2008 19:42 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY

GamzeSel LANG_THREAD_FEMALE
Admin Gril

images/avatars/avatar-1456.jpg

06-20-2007
3,385

: 

40 [?]
1,801,424
2,111,327

KONU: Özlemekmİ Oda Lafmiiiii?       

Bu güzel cok degerli mesajını okuyorum ve suanda neler hissettiğimi nasıl anlatacagımı hangi kelimelerle en yüce şekilde aktarabileceğimi düşünüyorum; ama bir şeyin farkındayım hayatta senden başka değerli bişe yok. sahsım adıma hayatımın anlamısın gibi hayatımı seninle özdeşleştirebilirim. Hayatımda daha ötesi yok

GamzeSel :
ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB www.atillatas.org GENÇLİK BAŞIMDA DUMAN www.video-klip.biz www.turkceklip.biz www.turkceklip.info www.melihgorgun.com
06-02-2008 20:29 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_AIM LANG_MEMBERS_YIM LANG_MEMBERS_MSN

niluefer-86
Moderator

images/avatars/avatar-1464.jpg

06-25-2007
1,506

: 

35 [?]
795,370
824,290

Canimiz ATILLAMIZ, yazdigin bu mesajla bizleri ne kadar mutlu ettiginin tarifi imkansiz!
O güzel sözlerin bizim icin o kadar degerliki bilemezsin, sen bizim icin her zaman BIRTANESIN! Bizleri ihmal etsende etmesende gönüllerimizde taht kurmussun bir kere, dünyadaki HIC kimse seni oradan indiremez!
Sen bizim icin o kadar degerlisin ki......

Bizim biricik pasamizsin!

Seni canimizdan cok seviyoruz!
06-02-2008 22:48 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY

edilla_tas LANG_THREAD_MALE
Moderator

images/avatars/avatar-1415.jpg

07-27-2007
1,398

: 

35 [?]
692,416
824,290

Atilla abi kralım bu yazdığın mesajında ne kadar dürüst olduğunu anladım.
Sen bize çok şey ifade ediyorsun bizim herşeyimizsin bunu çok iyi biliyorsun ve senin yanında olanlar her zaman biz oluruz. Biz senin gibi en dürüst iyi niyetli ve positif insanıyız.
Sen bu sevgimizi değerimizi ve bizi ne kadar saygı ediyon çok iyi anladık.
Her lafım boş olur senin hakkında sadece en posıtıf tarafını en positif şeyleri için düşünebiliriz.Düşünüyoruz!!!
Herkes kendi hayatını yaşar ama SEN bize hayatımıza bir ışık gibisin güneş gibisin o yüzden seni unutamıyoruz çünkü sensiz yapamıyoruz nefes alamıyoruz yaşamıyoruz.
İnşallah yüzünden hep zaman gurur ve mutluluk 'okuyacaz' çünkü bu sensin Atilla Taş kralım abim !!!!
senin edi

edilla_tas :
Tüm Zamanların En İyi Sanatçısı- Atilla Taş

LANG_THREAD_EDITOR

06-02-2008 23:44 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY

Sevda yanigi LANG_THREAD_FEMALE
Dünya Tatlısı

images/avatars/avatar-1471.jpg

06-20-2007
460

: 

30 [?]
244,801
300,073

atilla seni cok seviyoruz ama yeni projelerinide bekliyoruz ozletme kendini
06-03-2008 02:43 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY

dilara LANG_THREAD_FEMALE
Üye

images/avatars/avatar-1345.jpg

06-29-2007
2,201

: 

37 [?]
1,151,950
1,209,937

gerçektende uzun bi ayrılıkta sonra hoşgeldin diyorum dün kaçırmışım besbelli,,seni gerçektende çok özlemiştik konuşnlar için iyi olmuş yine bizi böyle uzun süre terk etme bak çok özlüyoruz dayanamıyoruz snra. ben eskiden kırize giriyodum allaha şükür o günleride atlattık.. vee yiğenim doğdu adı esila oda seni çok seviyooo bak selamı var Big Grin kalbinin temiz olduğunu biliyoduk zaten öylesine güzel yoldasınki allah yolunu açık etsin işh heke<e örnek olursun .. SANA GERÇEKTEN DOYUM OLMUYO İŞH YİNE EN KISA ZAMNDA KARŞILIKLI GÖRÜŞÜRÜZ BAK 4. AYA GİRDİ SENİ GÖRMEYELİİ YİNE ÇOK ÖZLEDİM YİNE ÇOK ÖZLEDİM AAA Roll Eyes Big Grin

dilara :
`·.¸¸.·´´¯`··._.·DİLARATİLLA`·.¸¸.·´´¯`··._.·

Bugünü Yaşıyosam Yarının Seni Bana Getireceğine İnandığım İçindiR..!!!
06-03-2008 17:52 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_MSN

xmeralx LANG_THREAD_FEMALE
AYIN ÜYESİ

images/avatars/avatar-1382.jpg

08-21-2007
1,046

: 

33 [?]
492,155
555,345

yazdıklarını okuyunca ağladım ben GÜNIŞIĞIM benim inanılmaz bi duygu seni özlemek o kadar muhteşem bi duygu ki acı da veriyor olsa ben bu duyguyu yaşamaktan o kadar haz alıyorum ki anlatamam.HAYATIMA RENK VERENSİN GÜNIŞIĞIM BENİM GÜNEŞ YÜZLÜ DELİKANLIM .biz hep burdayız unutma bunu her zaman yanındayız

xmeralx :
KİM BU GÖZLERİNDEKİ YABANCI DELİ RÜZGARIM?KİME BÖYLE DALIP GİTMELERİN?
06-03-2008 21:40 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_AIM LANG_MEMBERS_YIM LANG_MEMBERS_MSN

civcik-kader LANG_THREAD_FEMALE
Vip Üye

06-23-2007
194

: 

26 [?]
102,739
125,609

bu konuya süper mod olaak bi el atayım dedim aticim iiki geldin buraya hayranlarını sevindirdin sen onlar için çok değerlisin bunu hiç unutma senin için ölebilecek insanlar var bu da sana ne kadar değer vediklerini gösterio herkes sevgisine layık olsun diorum ve çıkıorum Big Grin

Süper Mod Smile

civcik-kader :

www.abidin.tv
06-04-2008 22:42 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY

Zafer.Sert LANG_THREAD_MALE
Administrator

images/avatars/avatar-1467.jpg

06-20-2007
1,271

: 

34 [?]
676,391
677,567

UZUN BİR SÜREDEN SONRA SİTEDE TEKRAR MESAJINI GÖRMEK BİZLERLE HER DAİM OLDUGUNU BİLMEK BİZLER HAKKINDA BÖYLE GÜZEL DÜŞÜNCELERE SAHİP OLDUĞUNU BİLMEK HERZAMAN BASIMIZI DİK TUTMAMIZI SAĞLIYOR SAĞLAYACAK.
BU MESAJI OKUDUĞUMDA MORALİMDE EN ÜST NOKTAYA GELDİ COK TESEKKÜRLER BİZLERİ SIK SIK SEVİNDİR LÜTFEN ATİLLA.

Zafer.Sert :
06-05-2008 13:29 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_AIM LANG_MEMBERS_YIM LANG_MEMBERS_MSN

hayat
Onbaşı

images/avatars/avatar-32.jpg

12-07-2007
32

17 [?]
11,594
13,278

Abicim yazdığın mesajı dediğin gibi tekrar tekrar okudum. Çok içten ve kalpten yazmışsın. dediğin gibi sen yalnız değilsin ve bizde seni çok özledik. Seni bir sanatçı gözüyle değil evimizden ailemizden biri olarak gördük. Aile fertleri birbirine sahip çıkmalıdır değilmi? Bizde seni korumamız altına aldık.
Abicim kalbini ferah tut.Uzaklıklar gurbet değildir. Asıl gurbeti insanlar yaratır.Sen bizim uzağımızda olabilirsin ama şunu bilki kalpleriz yan yana
06-05-2008 18:31 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY

kışcı LANG_THREAD_FEMALE
Çavuş

images/avatars/avatar-1458.jpg

01-25-2008
115

: 

21 [?]
36,065
38,246

AMA LÜTFEN BİZİ BU KADAR ÖZLETME ÇOK UZUN ZAMAN OLDU GELMEDİN SENİ ÇOK ÖZLEDİM geldiğin gün siteye yetişemedim bu yüzdende üzgünüm
06-06-2008 13:56 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY

Erkann LANG_THREAD_MALE
Onbaşı

images/avatars/avatar-1403.jpg

08-29-2007
40

: 

19 [?]
18,502
22,851

KONU: KONU: Özlemekmİ Oda Lafmiiiii?       

bütün herkes bu mesajları atilla abimizin inceliklerini güzelliğini sanatçılıgını görmeli hangi sanatçı böyle yaa abicim bitanesin sen bizlerle hayranlarınla bukadar ilgileniyorsun senin gibi kişilikli iyi cana yakın başka sanatçı yok bir tanesin sen.
herkes burayı görmeli bizi kimse ayıramazzzz
06-08-2008 19:25 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY

filizsel24 LANG_THREAD_FEMALE
Onbaşı

images/avatars/avatar-1432.jpg

07-26-2007
88

: 

22 [?]
43,689
49,025

Ya varya çok duygulandım bunları okuyunca
Süper yazmışsın CANIMIZ ATİLLA ABİMİZ
seni çok seviyoruz sen zaten bizim canımızsın
06-11-2008 15:01 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY

karateci
Er

12-08-2007
19

: 

15 [?]
6,877
7,465

Atİİİİ Senİ Sevİyorum       

YA ATİ NE OLUR DUY SESİMİ YA SENİ ÇOK SEVİYORUM.UMREYE GİTMİŞSİN NAMAZA BAŞLAMIŞSIN ALLAH KABUL ETSİN FIRSAT BULDUKÇA GİRİYORUM SİTEYE AMA SANA RASTLAYAMIYORUM ATİ YA MAÇLARIM VE İDMANLAR YOĞUN ŞUANDADA İDMANA GİTCEM BİR BAKİM DEDİM SİTEYE 28 29 HAZİRANDA AVRUPA ŞAMPİYONASI VAR MAÇA GİRECEM 2 4 TEMMUZ ERZURUM DAHA AKLIMA GELMEYEN GELSEDE SAYMAKLA BİTİREMEDİĞİM BİR SÜRÜ MAÇ AVRUPA ŞAMPİYONASINDA KAZANIRSAM ALMANYAYA GİTCEM ÇOK YOĞUNUM ATİ YA SENİ ÇOK SEVİYORUM NE OLUR BİR SLM GÖNDER 7 TEMMUZ DOĞUM GÜNÜM İNŞALLAH SLM IN HEDİYEM OLUR SENİ ÇOOOOOOOOOOOOOOKKKKKKKKKK AMA ÇOK ÖPÜYORUM CANIMSIN BENİM Pleased Pleased
06-12-2008 15:34 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY

dilara LANG_THREAD_FEMALE
Üye

images/avatars/avatar-1345.jpg

06-29-2007
2,201

: 

37 [?]
1,151,950
1,209,937

Birdahakİ SeferE Bu KadarR ara VermE BizE MesaJ YazmayA, ÇünkÜ SeniN MesajlarınI Görünce insanıN içi Huzurla DoluyoR Rica EdiyoruM BirdahA BöylE ARA VermE, Senİ TahmiN EdemeyeceğiN KadaR ÇokkkkkKK SeviyorummmMM

dilara :
`·.¸¸.·´´¯`··._.·DİLARATİLLA`·.¸¸.·´´¯`··._.·

Bugünü Yaşıyosam Yarının Seni Bana Getireceğine İnandığım İçindiR..!!!
06-16-2008 23:06 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_MSN

M.Erkan
Onbaşı

images/avatars/avatar-1350.jpg

06-24-2007
69

: 

21 [?]
36,452
38,246

atilla sensiz olmuyor seni daha çok görmek istiyoruz konserleri sıklaştır turneye çık lütfen tvde seni görmek istiyoruz lütfen yanlış annlama ama seni kadın prograsmlarında izlemek istemiyorum sadece bi öz eleştiri seni çok seviyoruız.
06-19-2008 16:16 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY

cemil LANG_THREAD_MALE
Yarbay

images/avatars/avatar-1377.jpg

12-05-2007
825

: 

31 [?]
300,796
369,628

Cemİl X Atİlla TaŞ