ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB
ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB » Atilla Taş"ın Dünyasıyla İlgili Herşey » Haberler » Güncel Haberler » Ne Yerken Ne Çaliyor? » [|]
| | |
Ne Yerken Ne Çaliyor?
« | »
GamzeSel LANG_THREAD_FEMALE
Admin Gril

images/avatars/avatar-1456.jpg

06-20-2007
3,388

: 
LANG_MEMBERS_RATING_RATINGS

40 [?]
1,928,048
2,111,327

LANG_MEMBERS_USERLEVEL_NEEDEXP

Ne Yerken Ne Çaliyor?       

Burası Al Jamal’in yazlığı Al Jamal-Sahra. Saatin geceyarısına gelmesiyle birlikte, müzik iyice şenleniyor, Sahra’daki Berberi çılgınlık tavan yapıyor. Dört taraftan fırlayan dansözler masaların-sedirlerin tepesinde. Aval aval bakan da var, tempo tutup ıslık çalan da. Dansözle yarışıp bastırmaya çalışan mı ararsın, para sıkıştıran mı? Çoğunluk spor giyinmiş ama takım taklavat gelenlerin de kravatları artık başlarında asılı. İstanbul’un en sefakar gecelerinden biri daha başlıyor. Artık gerisi size kalmış, ister yerinizde oturup hacıağa takılırsınız, ister aşağı iner Sortie’ye karışırsınız.

NE YERKEN NE ÇALIYOR?

BAŞLANGIÇLAR: Nohut mantısı, humus, muhammara...

GÖZLERİ MAVİLİM, KAYAHAN

ARASICAKLAR: İçli köfte, lahmacun, sigara böreği...

ZENNUBE, ATİLLA TAŞ

ANAYEMEK: Kanat, kebap, şiş, ızgaralar...

AİWEA EEZ EAN, MEZDEKE

01,06,2007 hürriyet gazetesinden alıntıdır.

GamzeSel :
ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB www.atillatas.org GENÇLİK BAŞIMDA DUMAN www.video-klip.biz www.turkceklip.biz www.turkceklip.info www.melihgorgun.com
06-01-2008 20:27 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_AIM LANG_MEMBERS_YIM LANG_MEMBERS_MSN

zeycey43 LANG_THREAD_FEMALE
Astsubay

images/avatars/avatar-1439.jpg

06-23-2007
234

: 

27 [?]
132,494
157,092

biz okuldayken de küthaya tavşanlıya geziye gitmiştik ve orda bi balık restoran var.oraya kahvaltı yapmaya gittiğimizde de bi baktım ki müzik kutusu denen bi alet var.gittim baktım atilla da var.hemen seçtim bir sürü tabi.herkese ben de yemek yerken onu dinletmiş oldum.hatta zamane de kafa sallıyolardı da çok hoşuma gitmiştii.ama o kadar arka arkaya çaldırdım ki gitti en sonunda garson değiştirdii

zeycey43 :
hayat şahane herşey bahane=)
ama bu da her zman olmuyo işte=(
07-25-2008 23:41 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY

Astsubay

06-23-2007
234

: 

27 [?]
132,494
157,092

biraz alakasız oldu kusura bakmayın ama aklıma yemek diyince o geldi.neyse ne güzel yaa zennube çalıyomuş..gitmek isterdimm yani

zeycey43 :
07-25-2008 23:48 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY

dilara LANG_THREAD_FEMALE
Üye

images/avatars/avatar-1345.jpg

06-29-2007
2,201

: 

38 [?]
1,233,174
1,460,206

Big Grin Big Grin Big Grin yemekler biraz doğuy andırıyo ama Big Grin Big Grin sanatçımız güneyden Big Grin

hee tavşanlıda bir çay bahçesindede müzik kutusu vardı bizde hep atillayı çaldırrttırrıırdık Big Grin Smile Happy Smile bir şarkıya 50.000 000 veriliyodu eski paraylaa Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin

dilara :
`·.¸¸.·´´¯`··._.·DİLARATİLLA`·.¸¸.·´´¯`··._.·

Bugünü Yaşıyosam Yarının Seni Bana Getireceğine İnandığım İçindiR..!!!
07-26-2008 00:33 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_MSN

Astsubay

06-23-2007
234

: 

27 [?]
132,494
157,092

50 milyon muuu??neyse benim dediğim tavşanlı meslek yüksekokulunun karşısındaydıı.seninki hangisi?bi de benimki parasızdı canımm..

zeycey43 :
07-26-2008 10:13 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY

Üye

06-29-2007
2,201

: 

38 [?]
1,233,174
1,460,206

Alinti:
Orjinal Yazari zeycey43
50 milyon muuu??neyse benim dediğim tavşanlı meslek yüksekokulunun karşısındaydıı.seninki hangisi?bi de benimki parasızdı canımm..

Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin akşam akşam kafayı yedim heralde eski parayla 50 bin lira yani Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin

dilara :

07-26-2008 12:08 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_MSN

Astsubay

06-23-2007
234

: 

27 [?]
132,494
157,092

şaka yaptıydım zaten..50 milyon muu nun yanına gülücük işareti atmayı unutmuşum. Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin ii canım 50 binmiş bari Big Grin

zeycey43 :

LANG_THREAD_EDITOR

07-26-2008 19:59 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY

Üye

06-29-2007
2,201

: 

38 [?]
1,233,174
1,460,206

Alinti:
Orjinal Yazari zeycey43
şaka yaptıydım zaten..50 milyon muu nun yanına gülücük işareti atmayı unutmuşum. Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin ii canım 50 binmiş bari Big Grin

amann eski parayıda unutmuşum şimdiki paraya göre 50 ykr yani offf Big Grin

dilara :

07-26-2008 22:08 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_MSN

|
ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB » Atilla Taş"ın Dünyasıyla İlgili Herşey » Haberler » Güncel Haberler » Ne Yerken Ne Çaliyor?

LANG_GLOBAL_COPYRIGHT
{Wbb Seo Beta 0.3 © Copright WbbTr.NeT - TaMavRa} |Turkish Language © By LEVIS 501

Style by © ESoES © wbbTürk.biz....

www.turkce-klip.com
www.video-klip.biz
www.kralklip.net
www.turkce-klip.biz
MeHMeTŞaHaN
GaMZeSeL
MuSTaFaŞaHaN
SeViLaY aSLaN
www.eylemkizil.net
www.eylemkizil.com
www.cizgi-film.net
www.secilakmirza.net
www.klipler.tk
www.bymett.com
www.mehmetsahan.com
www.mehmetsahan.net
www.yabancikip.net
www.turkceklip.info
www.kraltv.org
turkceklip.biz
www.melihgorgun.com
www.atillatas.org
www.mahsun-kirmizigul.net
www.izlee.tk

Anahtarlar Ne Yerken Ne Çaliyor? atilla taş, Ne Yerken Ne Çaliyor? atilla taş resimleri, Ne Yerken Ne Çaliyor? atilla tas, Ne Yerken Ne Çaliyor? atilla taş video klipleri, Ne Yerken Ne Çaliyor? atilla taş şarkıları ham çökelek, Ne Yerken Ne Çaliyor? atilla taşı seyret , Ne Yerken Ne Çaliyor? atilla taş dizileri zilyoner, Ne Yerken Ne Çaliyor? bir atilla taş albümü atilla taş konserleri,