ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB
ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB » Atilla Taş"ın Dünyasıyla İlgili Herşey » BUZDA DANS » Haberler » Atİlla TaŞ'in Öfkesİ DİnmemİŞ! » [|]
| | |
Atİlla TaŞ'in Öfkesİ DİnmemİŞ!
« | »
GamzeSel LANG_THREAD_FEMALE
Admin Gril

images/avatars/avatar-1456.jpg

06-20-2007
3,385

: 
LANG_MEMBERS_RATING_RATINGS

40 [?]
1,801,400
2,111,327

LANG_MEMBERS_USERLEVEL_NEEDEXP

Atİlla TaŞ'in Öfkesİ DİnmemİŞ!       

ATİLLA TAŞ'IN ÖFKESİ DİNMEMİŞ!
Magic Necmi'ye tokat attı. Yarışmadan elendi. Tüm Türkiye'ye küstü. Ama öfkesi daha dinmedi. Atilla Taş Buzda Dans yarışmasını, Sema Çelebi'yi ve müzik piyasasını topa tutmayı sürdürüyor.

Buzda Dans yarışmasından olaylı bir şekilde elenen Atilla Taş, bu sabah Dobra Dobra'daydı. Atilla Taş, oy göndermediği için tüm Türkiye'ye küstüğü yolundaki açıklamalarının sorulması üzerine şunları söyledi:

"O gün 10 tane enerji içeceği içmiştim. Heyacanlıydım. Yarışmanın kulisinde ikili oyunlar çok fazla yapılıyor. Üstelik herkes birbirinin moralini bozmaya çalışıyor. Yarışma öncesi Gamze Özçelik de yanıma gelip, duyumlar alıyorum çok agresifmişsin gibi konuşmalar yaptı. Ben de elenince gerçekten abatttım."

"BİZİ KANDIRDILAR"
Atilla Taş, program yapımcılarının kendisini kandırdıklarını iddia etti. Taş şunları söyledi: "Bize herkes amatör olacak demişlerdi. Ben 32 yaşında ilk defa kayan bir insanım ancak bu kadar iyi yapabiliyorum. Ne var ki İlhan Mansız ve Merve Büyüksaraç'ın daha önce de buzda kaydıkları ortaya çıktı."

"ANNEM GİBİ SEVİYORUM"
Sema Çelebi ile ilgili sorular üzerine ise Taş şunları söyledi: "Sema Çelebi'yi annem, ablam, bacım gibi seviyorum. Gerçi ona teyze diyemezsiniz biliyorsunuz, yaş kompleksi var. Ama Sema Hanım'ın programda görevi, tartışma yaratmak. Bana en iyi kaydığım zaman bile 2 puan verdi."

Müzik piyasanın bittiğini bu yüzden Buzda Dans yarışmasına katıldığını söyleyen Atilla Taş, barlarda sahne alan sanatçıların müşteri toplamak için kız masaları yaptığını da iddia etti. Taş, "Barlarda program yapan sanatçılar, insanları arayıp 'bu akşam mutlaka gel, şu kız olacak, bu kız olacak' diye müşteri buluyorlar" dedi.

GamzeSel :
ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB www.atillatas.org GENÇLİK BAŞIMDA DUMAN www.video-klip.biz www.turkceklip.biz www.turkceklip.info www.melihgorgun.com
06-01-2008 20:17 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_AIM LANG_MEMBERS_YIM LANG_MEMBERS_MSN

Sevda yanigi LANG_THREAD_FEMALE
Dünya Tatlısı

images/avatars/avatar-1471.jpg

06-20-2007
460

: 

30 [?]
244,798
300,073

bi roportajinda ben tokat attim gitti iki gun sonra annesini buldu ve beni gariban cocuga tokat atti diye sucladilar demisti oysaki atilla o kisinin annesinden uzak oldugunu bilmiyordu bu yuzden sucluymus gibi suclandi ve yarismayi cok iyi kaymasina ragmen bu yuzden kaybetti canin saolsun atilla
06-10-2008 13:50 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY

dilara LANG_THREAD_FEMALE
Üye

images/avatars/avatar-1345.jpg

06-29-2007
2,201

: 

37 [?]
1,151,935
1,209,937

Alinti:
Orjinal Yazari Sevda yanigi
bi roportajinda ben tokat attim gitti iki gun sonra annesini buldu ve beni gariban cocuga tokat atti diye sucladilar demisti oysaki atilla o kisinin annesinden uzak oldugunu bilmiyordu bu yuzden sucluymus gibi suclandi ve yarismayi cok iyi kaymasina ragmen bu yuzden kaybetti canin saolsun atilla

katılıyorum orada bulunanların birçoğundanda iyi kayıyordu böyle saçmalıklar yüzünden agrasif taktılar hem adını,,

dilara :
`·.¸¸.·´´¯`··._.·DİLARATİLLA`·.¸¸.·´´¯`··._.·

Bugünü Yaşıyosam Yarının Seni Bana Getireceğine İnandığım İçindiR..!!!
06-10-2008 17:06 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_MSN

cemil LANG_THREAD_MALE
Yarbay

images/avatars/avatar-1377.jpg

12-05-2007
825

: 

31 [?]
300,790
369,628

Cemİl X Atİlla TaŞ       

ALLAH'A ŞÜKÜR HERŞEY MAZİDE KALDI İNŞALLAH BİRDAHA YARIŞMALARA GİRMEZSİN GÖRÜYORUZ BELLİ KURLLARI VAR .....

cemil :
.::.:.:.:.:. geçmişin günahlarının gölgesi uzun olur.::.:.:.:.
08-01-2008 10:19 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_AIM LANG_MEMBERS_YIM LANG_MEMBERS_MSN

|
ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB » Atilla Taş"ın Dünyasıyla İlgili Herşey » BUZDA DANS » Haberler » Atİlla TaŞ'in Öfkesİ DİnmemİŞ!

LANG_GLOBAL_COPYRIGHT
{Wbb Seo Beta 0.3 © Copright WbbTr.NeT - TaMavRa} |Turkish Language © By LEVIS 501

Style by © ESoES © wbbTürk.biz....

www.turkce-klip.com
www.video-klip.biz
www.kralklip.net
www.turkce-klip.biz
MeHMeTŞaHaN
GaMZeSeL
MuSTaFaŞaHaN
SeViLaY aSLaN
www.eylemkizil.net
www.eylemkizil.com
www.cizgi-film.net
www.selinseher.net
EylemFanClub
www.bymett.com
www.mehmetsahan.com
www.mehmetsahan.net
www.yabancikip.net
www.turkceklip.info
www.kraltv.org
www.turkce-klip.net
www.melihgorgun.com
www.atillatas.org
www.mahsun-kirmizigul.net
www.youtubeseyret.com

Anahtarlar Atİlla TaŞ'in Öfkesİ DİnmemİŞ! atilla taş, Atİlla TaŞ'in Öfkesİ DİnmemİŞ! atilla taş resimleri, Atİlla TaŞ'in Öfkesİ DİnmemİŞ! atilla tas, Atİlla TaŞ'in Öfkesİ DİnmemİŞ! atilla taş video klipleri, Atİlla TaŞ'in Öfkesİ DİnmemİŞ! atilla taş şarkıları ham çökelek, Atİlla TaŞ'in Öfkesİ DİnmemİŞ! atilla taşı seyret , Atİlla TaŞ'in Öfkesİ DİnmemİŞ! atilla taş dizileri zilyoner, Atİlla TaŞ'in Öfkesİ DİnmemİŞ! bir atilla taş albümü atilla taş konserleri,