ATİLLA TAŞ'IN ÖFKESİ DİNMEMİŞ!
Magic Necmi'ye tokat attı. Yarışmadan elendi. Tüm Türkiye'ye küstü. Ama öfkesi daha dinmedi. Atilla Taş Buzda Dans yarışmasını, Sema Çelebi'yi ve müzik piyasasını topa tutmayı sürdürüyor.
Buzda Dans yarışmasından olaylı bir şekilde elenen Atilla Taş, bu sabah Dobra Dobra'daydı. Atilla Taş, oy göndermediği için tüm Türkiye'ye küstüğü yolundaki açıklamalarının sorulması üzerine şunları söyledi:
"O gün 10 tane enerji içeceği içmiştim. Heyacanlıydım. Yarışmanın kulisinde ikili oyunlar çok fazla yapılıyor. Üstelik herkes birbirinin moralini bozmaya çalışıyor. Yarışma öncesi Gamze Özçelik de yanıma gelip, duyumlar alıyorum çok agresifmişsin gibi konuşmalar yaptı. Ben de elenince gerçekten abatttım."
"BİZİ KANDIRDILAR"
Atilla Taş, program yapımcılarının kendisini kandırdıklarını iddia etti. Taş şunları söyledi: "Bize herkes amatör olacak demişlerdi. Ben 32 yaşında ilk defa kayan bir insanım ancak bu kadar iyi yapabiliyorum. Ne var ki İlhan Mansız ve Merve Büyüksaraç'ın daha önce de buzda kaydıkları ortaya çıktı."
"ANNEM GİBİ SEVİYORUM"
Sema Çelebi ile ilgili sorular üzerine ise Taş şunları söyledi: "Sema Çelebi'yi annem, ablam, bacım gibi seviyorum. Gerçi ona teyze diyemezsiniz biliyorsunuz, yaş kompleksi var. Ama Sema Hanım'ın programda görevi, tartışma yaratmak. Bana en iyi kaydığım zaman bile 2 puan verdi."
Müzik piyasanın bittiğini bu yüzden Buzda Dans yarışmasına katıldığını söyleyen Atilla Taş, barlarda sahne alan sanatçıların müşteri toplamak için kız masaları yaptığını da iddia etti. Taş, "Barlarda program yapan sanatçılar, insanları arayıp 'bu akşam mutlaka gel, şu kız olacak, bu kız olacak' diye müşteri buluyorlar" dedi.