Atilla Taşın Özel Hayatından Resim.
atilla taş arabasının içinden en doğal haliyle resmi sizlerle.
ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB ÜYELERİNE ÇOK ÇOK ÇOK ÖZEL BİR RESİM.
bu resimede basit ve sayıca az yorum gelirse artık size söyleyecek sözüm yok.
gamze abla resim süper resimdeki yakışıklının maşallahı var ALLAH ım esirgesin görünen ve görünmeyen varlıkların şerrinden
atilla abimin yan tarafındakilerde gözden kaçmıyor yaniiiiiii sigarası sanırım bu resim sigarayı bırakmadan önce çekilmiş ALLAH a şükürki şimdi bırakmış ben inanıyorum atilla abimin sözüne
inanılmaz yakışıklı araba da lüks yani yakışır ATİLLA MA fotoda bişey dikkatimi çekti ayak üstüne ayak atmış ya orada sanırım ıslak mendiler var eeeee GÜNIŞIĞIM hijyenik aynı ben
beyaz inanılmaz yakışmış allahım seni nazarlardan korusun
. orda sigarada var ama bırakmış şimdi sanırım bu bırakmadan önce olmalı gamzemiz ellerine ve emeğine sağlık canım başarılar
inanilmaz süper bir resim gamze, paylasim icin cok tesekkürler.
evet, sanirim ilk dikkati ceken sigara, benimde gözüme carpan ilk o oldu.
eee meralcigim atillamiza asagisi yakismazdi zaten, araba süper
cok sagol gamze, inanilmaz sempatik cikmis.
senden de bir sey kacmiyor arkadasim
daha önce birkaç programda da içmediğini bıraktığını az içtiğini söylemiştii. herseferinde içtiğine kat kat ictiğinii biliyorum ha diyince bırakılacak bir madde değil umarım bırakmıstır bu sefer.
Orjinal Yazari mihriban
cok güzel bi resim doğal halide aynı her haliyle cok cana yakın. yandaki sigaralar da dikkatlerden kaçmıyor
Alinti:
Orjinal Yazari cemil
gamze abla resim süper resimdeki yakışıklının maşallahı var ALLAH ım esirgesin görünen ve görünmeyen varlıkların şerrinden
atilla abimin yan tarafındakilerde gözden kaçmıyor yaniiiiiii sigarası sanırım bu resim sigarayı bırakmadan önce çekilmiş ALLAH a şükürki şimdi bırakmış ben inanıyorum atilla abimin sözüne
teşekkürler resim için
Alinti:
Orjinal Yazari xmeralx
inanılmaz yakışıklı araba da lüks yani yakışır ATİLLA MA fotoda bişey dikkatimi çekti ayak üstüne ayak atmış ya orada sanırım ıslak mendiler var eeeee GÜNIŞIĞIM hijyenik aynı ben
beyaz inanılmaz yakışmış allahım seni nazarlardan korusun
. orda sigarada var ama bırakmış şimdi sanırım bu bırakmadan önce olmalı gamzemiz ellerine ve emeğine sağlık canım başarılar
Alinti:
Orjinal Yazari zeycey43
waystt be
çok tatlı
Alinti:
Orjinal Yazari niluefer-86
inanilmaz süper bir resim gamze, paylasim icin cok tesekkürler.
evet, sanirim ilk dikkati ceken sigara, benimde gözüme carpan ilk o oldu.
eee meralcigim atillamiza asagisi yakismazdi zaten, araba süper
cok sagol gamze, inanilmaz sempatik cikmis.
senden de bir sey kacmiyor arkadasim
Alinti:
Orjinal Yazari dilara
ewtt gerçekten hiçbir yerde bulamayacağımız özel bir resim paylaşım için tşkler
malborası dikkat çekiyor tabi dikkat çeken sadece o değil ama meralin dediği gibi mendilide ve arabası dahil olmak üzere içindeki herşeyi ..
çok güzel resim tekrar tekrar tşklerr
Alinti:
Orjinal Yazari Zafer.Sert
daha önce birkaç programda da içmediğini bıraktığını az içtiğini söylemiştii. herseferinde içtiğine kat kat ictiğinii biliyorum ha diyince bırakılacak bir madde değil umarım bırakmıstır bu sefer.
Alinti:
Orjinal Yazari edilla_tas
Ve posterler büyük poşette duruyorlar.
Ben eminim ki bu resim Buzda Dans yarışma sürece çekmışler çünkü Atilla ayni ayakabıları vardı o gece.
Alinti:
Orjinal Yazari Sevda yanigi
tesekkurler
Alinti:
Orjinal Yazari Zerrin
wayy be resime bakk süper düşünsenize arabadasınız ve atilla yanınızda Allah kim tutar bizi
GÜZEL YORUMLARINIZ İCİN TESEKKÜR
İSTEYİNCE TŞK SAĞOL DISINDA YORUM YAZILIYORMUSS BUNU GÖRMÜŞ OLDUKK BUNDAN SONRA DA DEVAM ETTİRMEK ÜMİDİYLE.