Maalesef youtube Türkiye*ye kapat1ld1....uzun zaman oldu ama izlemezsiniz....buna çok üzüldüm.
tAB0K0 BEN0M Atilla Ta_ kanal1ma insan eskisi gibi bakam1yorlar
Orjinal Yazari Zafer.Sert
bizlerle olan resimlerini görmek için buraya yazmana gerek yoktu siteyi incelesen görürsün armut piş ağzıma düş işini bırakın artık
Bir problem oluyor ama in_allah Mett bana yard1m eder. Ona az önce yazd1m yard1m1n1 ihtiyac1m var diye söyledim.... Ben her_ey güzel yaz1yom ama öyle ç1k1yor galiba ben hiçbir ifadeyi bile göremiyorum. Forumda bir hatta olmu_tu bir ay önce ama hala sürüyor...
Orjinal Yazari edilla_tas
Bir problem oluyor ama in_allah Mett bana yard1m eder. Ona az önce yazd1m yard1m1n1 ihtiyac1m var diye söyledim.... Ben her_ey güzel yaz1yom ama öyle ç1k1yor galiba ben hiçbir ifadeyi bile göremiyorum. Forumda bir hatta olmu_tu bir ay önce ama hala sürüyor...
su an cafedeyim bende mesajlarimi cok karisik goruyom.-...of cok buyuk bir sorum var yaaaa ve bana kimse yardim etmek istemiyo....METT YARDIM ET !!!!!!!!!!!
Orjinal Yazari edilla_tas
inşallah en kısa zamnda düzelir..
Düzeldiii Dilara çok mutluyum. Artık normal sitemizi görüyorum!!!