UMRE ZIYARETININ HEMEN ARDINDAN “ARIM BALIM PETEĞIM” PROGRAMINA KONUK OLAN ATILLA TAŞ, ELEŞTIRILEN ZIYARETININ DETAYLARINI ILK KEZ ANLATTI…
Umre ziyaretinin hemen ardından “Arım Balım Peteğim” programına konuk olan Atilla Taş, eleştirilen ziyaretinin detaylarını ilk kez anlattı…
Umre’ye gitmenin kendisini manevi olarak temizlediğine inandığını söyleyen Atilla Taş, “Ben şöhret olunca, param olunca, mutlu olacağımı sandım. Maddi yönden mutlu oldum ama günden güne maneviyatım azaldı. Maddi olarak doyacağımı beklerken açlık devam ediyor. Paranız var şöhretiniz var ama mutsuzsunuz. Şükretmeyi unutuyorsunuz. Kendimi çok sevmeye başladım, şükretmeyi unuttum. Şükretmeyi unutmak Allah’ı unutmak anlamına geliyor. Bu yüzden kendimi maneviyata verdim ve Umre’ye gittim. İnşallah Hac görevimi de yerine getireceğim” dedi…
paylaşım için sağol gamzemiz evet şükretmeyi unutmak kötü olsa gerek program güzeldi ve epey durgun bi ATİLLA TAŞ vardı benim izlenimlerime göre ve ben o durgun ATİLLA YI daha çok beğendim bu hali içime sindi hemde çok sizi bilemem
Umre ziyaretinin hemen ardından “Arım Balım Peteğim” programına konuk olan Atilla Taş, eleştirilen ziyaretinin detaylarını ilk kez anlattı…
Umre’ye gitmenin kendisini manevi olarak temizlediğine inandığını söyleyen Atilla Taş, “Ben şöhret olunca, param olunca, mutlu olacağımı sandım. Maddi yönden mutlu oldum ama günden güne maneviyatım azaldı. Maddi olarak doyacağımı beklerken açlık devam ediyor. Paranız var şöhretiniz var ama mutsuzsunuz. Şükretmeyi unutuyorsunuz. Kendimi çok sevmeye başladım, şükretmeyi unuttum. Şükretmeyi unutmak Allah’ı unutmak anlamına geliyor. Bu yüzden kendimi maneviyata verdim ve Umre’ye gittim. İnşallah Hac görevimi de yerine getireceğim” dedi…
bu güzel özet icin cok tesekkürler gamzecigim, izleyemeyen arkadaslarimiz icin cok iyi olmus. Meralcigim cok haklisin atillamiz cok durgun geldi banda, bu hali farkli, tanidigimiz bildigimiz atilla tas degil ama cok hos
bu hali dahada hoşşş yaa tşkler gamze o her şeyin en iyisini yapar diyoduk ya şimdidye kdr yaptıklarının en iyisinide yapmış oldu tebrik ediyorum bravo valla ve gerçektende işh diğer sanatçılarada örnek olur..