program çok güzeldi çook değişik bi ATİLLA TAŞ tı ya çoook ..acayip farklı geldi bana sizi bilmem ama benim çok hoşuma gitti bu hali ne biliyim otururken bile o kadar dikkatli oturdu ki karşısındakileri rahatsız etmek istemeden dikkatli olması gözden kaçmadı.umre çoook değiştirmiş daha bi dikkatli daha bi ağır gibi...çok aldatıldığını söyledi hem eski kız arkadaşı hem çalıştığı müzik firması tarafından..çok saf olduğunu söyledi...o ATİLLA TAŞ olarak çok mutlu ama umreye daha önce gitmediği için çok pişmanmış..ve eğer bi bayan olarak dünyaya tekrar gelseydi türkan şoray olmak istediğini söyledi eee şimdi PAŞAMIZ bayan olarak ta tekrar dünyaya gelseydi SULTAN olurdu
... ama evet bi itirafı da beni üzmedi değil allahta şahit kalbi doluymuş ve onu seviyormuş
allah mesut etsin GÜNIŞIĞIM
Harika bir program gerçekten Atilla katıldığı zaman hiçbir program kötü olmuyor. Baştan izleyemedim çünkü rüyalardayım. Of neler neler gördüm çok ilginç şey gördüm. Uzaylı edilla dünya nin kıyamet günü oof oof. Tek ben yaşıyordum
Ama SMS geldiği zaman ben uyandım ve hemen Star'ı açtım Atilla abim çıkmış.
Yalan şarkısını söyledi benim hatirama bunu söyledi. İlk defa
Çok mutlu ve gururlu oldum. Güzel güzel.
Cemil resimler için çok teşekkür ediyorum. Sağolun
resimler cok hos arkadaslar cok tesekkür ediyorum, evet program cok güzeldi. Meral ayni seyleri bende bende fark ettim, sanki daha bir agir basli olmus atillamiz. Cok farkliydi